Serie B (12): Albinoleffe 1-1 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Pilekww

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 listopada 2006, 20:25

Szkoda bo szczęście się dziś do nas nie uśmiechnęło! Mimo wszytsko w 10 z tyloma kontuzjami 1-1 to niezły wynik.
Meczu nie widziałem dlatego nie powiem wiele na temat gry.
Buffon dostał czerwoną i to chyba w największym stopniu zaważyło o stracie punktów. Wie ktoś może czy przynajmniej zasłużenie zszedł z boiska.

Nie pozostaje nam nic innego jak teraz wygrywać, bo miłoby było zobaczyć Juve jako lidera przed świętami!

"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
Buri

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 listopada 2006, 20:47

Ciężko tyle kontuzji dodatkowo ten karny i czerwona Buffona. Może być kiepsko w nastepnym meczu jak zabraknie go w bramce. Nie zdaje wam się że był spalony przy tej akcji kiedy to piłkarz tych całych Albinów :P wychodził na "sam na sam" ?

"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
Venomik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 listopada 2006, 20:54

Ściągnąłem sobie bramkę z Juvepoland i obejrzałem w zwolnionym tempie.
Niestety dość łatwo jest orzec w 100%, że spalonego nie było. Sedzia się niestety nie pomylił :(

Szkoda Buffona.
Oby Mirante pokazał w następnych meczach, że jest dość dobry na Juve.

Dirty mind
Simi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 listopada 2006, 21:01

Bardzo dobrze zaprezentowal sie Palladino i nie mozemy go sprzedac do jakiegos Udine :| .
Mysle ze nasi przedstawiciele przemysla sobie dokladnie jego gre dla Juventusu i zostawia go.

Oby :pray:

A mecz ogolnie to chyba byl wyrownany po kartce Buffona :( ale Mirante sadze ze w przyszlosci bedzie nastepca Buffona (o ile nie pojdzie do jakiegos innego klubu ;( )

Pozdro

Cyro92

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 listopada 2006, 21:44

Żal mi Bojinowa troche że musial zejść by mógł wejść Mirante :( . Szkoda też oczywiscie tej czerwonej Gigiego no ale co poradzic co sie stało to sie nie odstanie. Ale ważne że mamy choć ten 1 pkt, zawsze jest to cos i przybliza nas do awansu.

Sercem i duchem zawsze z turyńskim Juve!!!!
krzysztofjuventus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 listopada 2006, 21:57

Co tu dużo pisać podłamka kompletna :cry: Ja spodziewałem sie 3 punktów i myślałem że przyjdą bez problemu a tu nagle taka niespodzianka, chociaż przedewszystkim jest to spowodowane tym że czerwoną kartke ujrzał Gigi Buffon.Szkoda że nie grał mistrzu Alex i Treze. Ale wierze że już w następnym meczu bedzie wszystko dobrze i będą kolejne 3 punkty. Brawo Palladino!!! :bravo:

JUVENTUS TURYN F.C.- A PAN BÓG ZESŁAŁ ICH NA ZIEMIE ABY SIALI ZAMĘT I ZNISZCZENIE
michalr

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 listopada 2006, 22:09

niech ktos zapoda link bo chcial bym zobaczyc jak buffon dostal czerwoną kartkę.Prosze dajcie jakis link ze skrotem

Obrazek
Alex_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 listopada 2006, 22:11

michalr pisze:niech ktos zapoda link bo chcial bym zobaczyc jak buffon dostal czerwoną kartkę.Prosze dajcie jakis link ze skrotem

Tutaj masz faul Giggiego i bramke z karnego.

http://www.zshare.net/download/albinole ... n-zip.html

Gooray

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 listopada 2006, 22:23

Niestety po raz kolejny tracimy 2 pkt i po raz kolejny tracimy je niefortunnie. Dla mnie sytuacja z Buffonem nie była na czerwoną kartkę. Wiele już takich sytuacji widziałem i sędzie zawsze pokazywał żółtą, no ale cóż, nie ma się co bronić, tak bywa. Nasi wojownicy musza się zmotywować i pokazać że bez IL Capitano i bez Il Snajperro też potrafią wygrywać. Forza Magica JUVE!

Obrazek
Venomik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 listopada 2006, 22:47

VariaTH:
No nie wiem, dla mnie to ewidentna czerwona kartka. Gdyby nie faul to gracz miałby przed sobą pustą bramkę (przypomnij sobie ostatni finał LM).
Nie można twierdzić, że sędzia nas skrzywdził.

michalr:
cztery posty wyżej napisałem skąd mam bramkę. W ogóle to chociaż sprawdzajcie zy bramki nie ma dodanej w dziale, zamiast pisać posta tylko z takiego powodu ;)

Dirty mind
Adi666666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 listopada 2006, 10:04

Po tym meczu mam mieszane uczucia. Z jednej strony utrzymujemy w dalszym ciągu passe nie przegranych spotkań , dobrze zaprezentował się młody Palladino oraz jak podkreslil DD dobrze grali skrzydłowi Nedved i Camoranesi .. :-D ... a z drugiej strony pierwsza czerwona kartka w karierze dla Buffona (nie wystąpi w 2 spotkaniach) i kolejny remis :prochno: ...ale jak już ktoś wyżej napisał z tego rezultatu można być zadowolonym ... szczególnie po takich okolicznościach.

Skrót z solojuve.com

:puck: Skrót = 2:55

:puck: Kiwka Palladino

pozdro 8)
Ostatnio zmieniony 19 listopada 2006, 10:13 przez Adi666666, łącznie zmieniany 1 raz.

Gdybym miał dwa życia oba oddałbym Tobie ... FORZA JUVE PER SEMPRE !!
DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 listopada 2006, 10:07

Jak przewidywano, i z tego co widzialem w skrotach, byl to wyrownany i ciezki mecz :!: Co do czerwieni dla Gigiego, to musze przyznac, ze dosc dlugo mialem watpliwosci, czy wyrzucenie go z boiska bylo sluszna decyzja arbitra. Tak w ogole, sytuacje ta sprokurowali obroncy, ktorzy dopuscili do akcji sam na sam. Po raz kolejny nie bardzo podobala mi sie gra Boumsonga :? Co do Palladino, to bardzo sie ciesze, ze dostal wreszcie szanse gry i chyba mozna uznac, ze ja dobrze wykorzystal. Ze slow Didiera wynikalo, iz byl z niego bardzo zadowolony, podobnie jak z Camora czy Nedveda. No coz. Niby nie wygralismy, ale uwazam, ze styl i wynik tego spotkania, wcale nie jest taki zly :wink:

wit_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 listopada 2006, 10:35

ma ktos bramki z tego meczu, bo z juvepoland jakos nie moge sciagnac

Adi666666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 listopada 2006, 12:00

wit_juve pisze:ma ktos bramki z tego meczu, bo z juvepoland jakos nie moge sciagnac
Prosze

1-0

1-1

Gdybym miał dwa życia oba oddałbym Tobie ... FORZA JUVE PER SEMPRE !!
Michael900

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 listopada 2006, 12:09

Troche szkoda tego remisu i czerwonej kartki Gigiego. Moglismy ten mecz spokojnie wygrac. Poza tym taka czerwona kartka nie wrozy dobrze Buffonowi w kontekscie zlotej piłki... :roll:
A co do Palladino, "to beda z niego ludzie" :D

Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki
Zablokowany