EURO 2012 szansą Juve na nowy stadion?!

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
MrWlodek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 stycznia 2007, 17:34

Meraviglioso pisze:Wy tu zamiast spiskować módlcie się by Polska, pomimo idioty Lipca na stołku ministra PZPN oraz przekupnych tychże władz, dostała organizację EURO 2012.
I właśnie przez takich ludzi jak ty polska piłka schodzi na dno :angry: :angry:
Lipiec zrobił dobrze że pozbył się tych oszustów z PZPN. A jeśli przez to wszystko Polska zostanie zawieszona w prawach reprezentacji, to jest to tylko i wyłącznie wina Listkiewicza i jego kumpli :!: Kilka razy przekładali ważne zjazdy PZPNu by jak najdłużej siedzieć na stołkach. To jest tylko ich wina :!: A i tak kiedyś trzeba było wywalić wszystkich ludzi z PZPNu którzy tylko szkodzą polskiej piłce...

Meraviglioso pisze:A wy macie nadzieję, że Włosi go dostaną, żebyście w TV oglądali ładniejszy stadion Delle Alpi... :roll: Ręce mi opadają. Gdzie Wasz patriotyzm?
Znalazł się patriota. Patriotyzmem świeć w szkole i na ulicy, a nie takimi głupimi tekstami na forum.

Co ma za znaczenie tutaj patriotyzm :?: FIFA widzi co się w Polsce działo jeszcze za czsów Listka i prawie pewne było ze tak skorumpowany kraj, w którym co chwila są afery w piłce nożnej, nic z tym nie robiący i z ludźmi robiącymi wszystko by jak najdłużej trzymać się stołków, nie dostanie tak wielkiej imprezy. Powiesz że we Włoszech też są afery. To prawda ale wiedzisz co tamta federacja zrobiła i jakie są teraz tego skutki. Teraz nikt nie odważy się dać komuś kasę za wygranie meczu bo wie że to się skończy tragicznie. A w Polsce :?: Gyby nie wrocłąwska prokuratura, dalej byśmy siedzieli w tym bagnie...

Obrazek
Meraviglioso

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 stycznia 2007, 19:36

Widze, Łukaszku, że nie za wiele rozumiesz. Podczas rozmowy w TVN 24 pana wiceprezesia PZPN oraz pana Lipca okazało się jak słabym politykiem jest tenże. Gdybym sam nie miał pojęcia o stanie polskiej piłki, uwierzyłbym argumentacji gościa z PZPN. I wiesz co? Wprowadzenie kuratora NIC NIE ZMIENIŁO. Nadal to Listkiewicz wszystkim rządzi, na zjeździe UEFA to Listkiewicz przewodził polskiej delegacji. Jedyne co uległo zmianie to fakt, iż dzięki rządowi zaprzepaściliśmy szanse na organizację EURO 2012, awans do EURO 2008, a być może nawet dalszą grę Wisły w P. EUFA (marne szanse, ale są...).

Przy okazji, Łukaszku, dowiedz się co to znaczy patriotyzm, bo jak widać w podstawówce jeszcze tego nie opanowałeś (być może w 6. klasie Ci powiedzą).

Mrówa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 stycznia 2007, 19:44

Meraviglioso
Nie dość, że protekcjonalnie się odnosisz do Lukasz`a_JUVE tylko dlatego że ma inne zdanie to jeszcze pieprzysz głupoty. Myślałeś, że po wprowadzeniu kuratora wszystko sie wyjaśni w kilka dni ? Listek i jego złodziejska ekipa niszczyli polsku futbol kilka lat, przed nimi byli jeszcze inni, i trzeba będzie następnych kilku dobrych lat żeby to naprawić.

Obrazek
Meraviglioso

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 stycznia 2007, 20:03

Tego NIE WIESZ. Za to jednego możesz być pewny... FIFA nigdy nie uzna kuratora. I zresztą słusznie. Co by to się działo, gdyby każdy rząd mieszał się w niezależne związki... No cóż... Pójdźmy jednak Twoim tokiem rozumowania, mówisz że zmiany (na lepsze) potrwają wiele lat. Skoro tak, po cholere wprowadzać kuratora teraz, kiedy stoimy przed historyczną szansą.

Mrówa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 stycznia 2007, 20:14

Nie wiem czemu wprowadzono kuratora teraz, moze żeby w marcu PZPN nie wybrał Listkopodobnego złodzieja na prezesa PZPN. Wtedy wszystko zostałoby tak jak do tej pory. Wprowadzając kuratora praktyczni zaprzepaściliśmy szanse na organizacje ME, ale jeśli to ma oczyścić polską piłke i za pare lat dać pozytywne efekty, to jestem jak najbardziej ZA :!: Twierdzisz, że FIFA nie zaakceptuje obecnej sytuacji. Pewnie nie, ale w końcu ktoś musiał zrobić z tym bagnem porządek. FIFA i UEFA nawet palcem nie kiwnęły, chociaż od wielu lat wiadomo było co się dzieje w PZPN.

Obrazek
Meraviglioso

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 stycznia 2007, 20:26

Problem w tym, że z wypowiedzi Lipca a także tego kuratora wynika, że oni nie mają pojęcia, jak się do tego zabrać. :/

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 26 stycznia 2007, 23:01

Nie oszukujcie się.Polska ma BARDZO niewielkie szanse na organizację EURO.Co prawda UEFA wspiera rejony słabiej rozwinięte,natomiast obecna szansa w polskiej piłce pokazuje,jak nie zorganizowaną federacją jest PZPN.

MrWlodek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 stycznia 2007, 00:36

Meraviglioso pisze:Problem w tym, że z wypowiedzi Lipca a także tego kuratora wynika, że oni nie mają pojęcia, jak się do tego zabrać. :/
A PZPN miał pomysł :?: Bo ci panowei z PZPNu pomysłu nie mięli tylko liczyli na dobry rozwój wydarzeń ale się przeliczyli. Jak już pisałem, jeśli zostaniemy zawieszeni będzie to trzeba przeboleć i nie obarczać winą Lipca tylko Listkiewicza, Kolatora, Żelazkę itd. za to że maczali łapska w aferach i nic nie robili :!:
Meraviglioso pisze:Podczas rozmowy w TVN 24 pana wiceprezesia PZPN oraz pana Lipca okazało się jak słabym politykiem jest tenże.
A czy osoba z małym doświadczeniem w polityce ale znająca się na sporcie nie może zostac misnistrem :?: Lepiej by było na to stanowisko dać kobietę, magistra fizyki czy chemii, nie mającej pojecia o sporcie :think: Tak było za czasów gdy ministerstwo sportu nie istniało i co :?: Teraz musimy walczyć ze złem w piłce, a można to było zrobić kilka lat temu. Jestem po stronie Lipca, bo zrobił bardzo dobrze, a ty drogi Meraviglioso daj sobie siana bo jeszcze jeden taki wyskok i moze powędrować karteczka...

Obrazek
Nedved_11_

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 stycznia 2007, 23:25

Sam niewiem co o tym sądzic. w Polsce było by miło organizowac taką imprezę ale sądze że nie nadajemy sie na organizatorów....
Według mnie najsprawiedliwiej by było jakby odbyły się właśnie we Włoszech

Platini-10-

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 stycznia 2007, 14:01

Wiem że większość osób uzna mnie za <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> ale chciałbym aby Mistrzostwa były organizowane we Włoszech. I to nie z powodu kibicowania Juve i nie z powodu że Bianconeri otrzymali by nowy stadion, tylko dlatego ze Polska nie zasługuje na organizację!
Liczę na to że UEFA i FIFA zawieszą polską federacje może wtedy czegoś się nauczymy!. Być może wtedy PZPN pójdzie po rozum do głowy. A co to pana Ministra Sportu to jestem zadowolony z jego działań a także wprowadził kuratora do PZPN. PZPN zachował się nie feer w stosunki do kibiców, drużyny. Nie będę się bardziej rozpisywał na ten temat bo nie ma to sensu ale moje zdanie jest takie i nic na to nie poradzę! Musimy się uczyć od innych państw jak rozwiązuje się afery korupcyjne a nie ciągnąc to kilka lat!

Kosmo1991

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 lutego 2007, 11:14

A ja chce, aby to w Polsce odbyły się EURO2012, dlatego że wtedy miałbyms zanse, zobaczyć wielkich piłkarzy.:)). We Włoszech to esht szansa dla Juve ale niezapominajmy o stadionach MIlanu, Interu, Romy. to juz moze byc problem, bo tez maja fajne stadiony, a Juve MOZLIWE ze by sie do nich zakwalfikowalo. Pozyjemy zobaczymy:D. Pozdrawiam wszytskich kibiców Juve!!!!

FORZA JUVE!
Kuben

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lutego 2007, 11:24

Platini-10- pisze:Wiem że większość osób uzna mnie za <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> ale chciałbym aby Mistrzostwa były organizowane we Włoszech. I to nie z powodu kibicowania Juve i nie z powodu że Bianconeri otrzymali by nowy stadion, tylko dlatego ze Polska nie zasługuje na organizację!
Liczę na to że UEFA i FIFA zawieszą polską federacje może wtedy czegoś się nauczymy!. Być może wtedy PZPN pójdzie po rozum do głowy. A co to pana Ministra Sportu to jestem zadowolony z jego działań a także wprowadził kuratora do PZPN. PZPN zachował się nie feer w stosunki do kibiców, drużyny. Nie będę się bardziej rozpisywał na ten temat bo nie ma to sensu ale moje zdanie jest takie i nic na to nie poradzę! Musimy się uczyć od innych państw jak rozwiązuje się afery korupcyjne a nie ciągnąc to kilka lat!
Ja Cię nie uznam za <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> z jednego poważnego powodu... Zgadzam się z Toba. Wszystko :)

Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
blackrider85

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lutego 2007, 11:59

[RA]MACIUS pisze:
Platini-10- pisze:Wiem że większość osób uzna mnie za <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> ale chciałbym aby Mistrzostwa były organizowane we Włoszech. I to nie z powodu kibicowania Juve i nie z powodu że Bianconeri otrzymali by nowy stadion, tylko dlatego ze Polska nie zasługuje na organizację!
Ja Cię nie uznam za <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> z jednego poważnego powodu... Zgadzam się z Toba. Wszystko :)
Ja rowniez zgadzam sie i nie uznaje ciebie Platini-10 za <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> bo to co napisales jest w 100% racja ale zastanawia mnie jedno dlaczego pan Listkiewicz zatrudnil na stanowisku trenera reprezentacji Beenhakkera? mysle ze gdy fifa zawiesi nasz zwiazek Beenhakker nie bedzie juz trenerem reprezentacji wiec po co to cale zamieszanie nie lepiej byloby podac sie do dymisji panie Listkiewicz??

Medi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lutego 2007, 16:36

Po tym co wydarzyło sie wczoraj prysnęły nadzieje na zorganizowanie ME w Italii.

jasiekm

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lutego 2007, 18:21

mimo wszystko wolalbym zeby wlochy nie wygrywaly tego przetargu tylko polska i ukraina,ale i tak osobiscie uwazam ze chorwacja z wegrami maja najwieksze szanse poniewaz wlochy maja swietnych pseudokibicow (oprucz juve oczywiscie :wink: :wink: :wink: :wink: ) a polska teraz zawiesila wladze PZPN i tez wychodza afery z korupcja:( taka jest niestety smutna prawda

ODPOWIEDZ