Serie B (6): JUVENTUS 2-0 Brescia
- MrWlodek
- Juventino
Fajnie że Alex powiększa dorobek bramkowy 
Gdy będą linki do bramek to bardzo proszę...
3 miejsce w lidze, to jest to :!: Raczej DD dotrzyma obietnicy i przed gwiazdką znajdziemy sie na fotelu lidera.
Cieszy też fakt że G. Pesotto był na stadionie i mógł świętować rocznicę powstania Juve w tak miły sposób jakim jest wygrana z rywalem walczący również o awans
Fajnie że to kolejna wygrana z rzędu i że Gigi poraz kolejny nie wyciąga piłki z włąsniej bramki :!:
FORZA JUVE :!: :!:

Gdy będą linki do bramek to bardzo proszę...
3 miejsce w lidze, to jest to :!: Raczej DD dotrzyma obietnicy i przed gwiazdką znajdziemy sie na fotelu lidera.
Cieszy też fakt że G. Pesotto był na stadionie i mógł świętować rocznicę powstania Juve w tak miły sposób jakim jest wygrana z rywalem walczący również o awans

Fajnie że to kolejna wygrana z rzędu i że Gigi poraz kolejny nie wyciąga piłki z włąsniej bramki :!:
FORZA JUVE :!: :!:

- Reg
- Juventino
No i już 3. miejsce
Szybko poszło doganianie czołowki i już tylko 3 pkt. straty do lidera.
Mecz niezły i zwycięstwo 2-0 z Brescią cieszy. Szkoda, że sędzia nie uznał prawidłowej bramki strzelonej przez Davida. Obrona grała nienajgorzej i Gigi nie miał zbyt wiele pracy, a to co miał do obronienia obronił. Juventus przeważał przez cały mecz i nie pozwalał rywalom na zbyt wiele, to także mnie cieszy. Ładny wolny Alexa i drugi gol wypracowany także przez niego. Mam nadzieję, że teraz kiedy przekroczył granice 200 bramek znowu będzie często strzelał. Martwią mnie jedynie 3 kontuzje. Już niedługo mecz z Napoli, a w obronie nie ma kto grać. Kontuzji nabawili się Kovac i Boumsong, a Zebina i Tudor wciąż niegotowi do gry. Coż pozostali juz chyba tylko Chiellini, Balzaretti, Birindelli i Legrotaglie. No ale jakoś to będzie i mam nadzieję, że z Napoli zagramy tak jak dzis albo jeszcze lepiej, a nasi zawodnicy szybko wyzdrowieją.

Mecz niezły i zwycięstwo 2-0 z Brescią cieszy. Szkoda, że sędzia nie uznał prawidłowej bramki strzelonej przez Davida. Obrona grała nienajgorzej i Gigi nie miał zbyt wiele pracy, a to co miał do obronienia obronił. Juventus przeważał przez cały mecz i nie pozwalał rywalom na zbyt wiele, to także mnie cieszy. Ładny wolny Alexa i drugi gol wypracowany także przez niego. Mam nadzieję, że teraz kiedy przekroczył granice 200 bramek znowu będzie często strzelał. Martwią mnie jedynie 3 kontuzje. Już niedługo mecz z Napoli, a w obronie nie ma kto grać. Kontuzji nabawili się Kovac i Boumsong, a Zebina i Tudor wciąż niegotowi do gry. Coż pozostali juz chyba tylko Chiellini, Balzaretti, Birindelli i Legrotaglie. No ale jakoś to będzie i mam nadzieję, że z Napoli zagramy tak jak dzis albo jeszcze lepiej, a nasi zawodnicy szybko wyzdrowieją.
Ostatnio zmieniony 02 listopada 2006, 16:53 przez Reg, łącznie zmieniany 1 raz.
- The_Sickness
- Juventino
- MrWlodek
- Juventino
Są już na download w JP

Alex nieźle pociągną z tym wolniakiem ale bramkarz popełnił dużżżżży wielbłąd. Co do drugiej bramki to jakoś nie zauważyłem be któryś obrońca dotkną piłkę ręką.

- Swider10
- Juventino
Chyba lepiej meczu nie mogl sie ulozyć
szybko zdobyta bramka przez niezawodnego Del Piero pozniej dobicie rywala droga bramka
poprostu cos pieknego juz jestesmy na 3 miejscu !!!! teraz wystarczy awansowac o 2 oczka i tak pozostac do konća sezonu :!: 
FORZA JUVE
GRANDE DEL PIERO :!:

FORZA JUVE
GRANDE DEL PIERO :!:
"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- Gooray
- Juventino
Cudownie! W 109 urodziny zwyciężamy i awansujemy na 3 miejsce w tabeli! Pozycja lidera jest już bardzo blisko. Gra chodź jeszcze nie jest taka jaka powinna być to jednak można było dzisiaj zauważyć pewną poprawę! Martwią mnie te zmiany, które podobno były spowodowane kontuzjami, mam nadzieje że wszystkie te urazy są drobne i zawodnicy będą gotowi juz na kolejny mecz... Forza Grende JUVE!!!

- Mr Cezary
- Juventino
Pewne zwycięstwo, dobra gra, 2 bramki Alexa (tak 2!), pełne trybuny i Gianluca na nich! Czegóż chcieć więcej? W dodatku jesteśmy już na 3-im miejscu w tabeli. Bardzo dobrze się to dla nas ułożyło. Jedyna rzecz, która może martwić, to kontuzje, jakie odnieśli nasi w tym spotkaniu. Mam nadzieję, że to nic poważnego, i że wrócą na następny mecz do składu. Zwłaszcza, że gramy na gorącym terenie w Neapolu.
- alex10delpiero
- Juventino
Bójcie się hamy do Serie A wracamy!!!! 

- mnowo
- Qualità Juventino
Brescia mogła być trudnym przeciwnikiem, ale daliśmy radę. Piękna bramka Del Piero z wolnego (choć trochę ścierka bramkarza). Druga bramka - komu w końcu została przypisana? Del Piero czy samobójcza?...
Tymczasem pniemy się w górę, i - jak to powiedział Deschamps - przed końcem roku mamy spore szanse, by być na szczycie.
Tymczasem pniemy się w górę, i - jak to powiedział Deschamps - przed końcem roku mamy spore szanse, by być na szczycie.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Nie Nie. To typowy strzał Del Piero z prostego podbicia, gdzie piłka nawet się nie obraca. Z czuba nigdy nie dostałaby takiej rotacji.RuTeK pisze:Czy mnie sie zdaje czy Del Piero Pociągnął z Czuba ??
Piękna rocznica, wspaniała atmosfera, to jest historia!!
Mecz ułożył się po naszej myśli, bramka już w 6 min. ustawiła mecz. Kolejne 2 trafienia Del Piero, bo zapisano mu 2 bramkę również.
Niestety 3 kontuzje, to martwi, zwłaszcza przed tak trudnym pojedynkiem, jakim bez wątpienia jest konfrontacja z Napoli. Musi im się odegrać za PW :twisted:
Kolejne czyste konto Buffona, oby tak dalej !!!
Mamy już 3 miejsce, to jest coś! Możemy teraz się modlić, by ta passa jeszcze długo nie została przerwana.

- Venomik
- Juventino
Nie jestem zadowolony z tego meczu. Z prostej przyczyny: szybko padła bramka i dalej nie wiemy jak gra Juve. Gra będąc na prowadzeniu jest łatwiejsza, z mniejszą presją, a rywal musi się trochę otworzyć.
Bramki też kiepskie...
Pierwsza to szmata bramkarza. Wybaczcie, ale strzał Del Piero powinien zostać bez większego trudu obroniony.
Druga bramka to samobójcze zagranie ręką rywala.
(o nieuznanej bramce się nie wypowiem, bo nie widziałem jej)
Cóż, szkoda. Wygrana jest, ale jesteśmy blisko przed bardzo ważnym spotkaniem na najgorętszym dla nas terenie w Serie B.
Szkoda kontuzji Boumsonga - może nie jest on rewelacyjnym graczem, ale i tak jest naszym podstawowym obrońcą, a wobec sytuacji Tudora - jego pierwszym zmiennikiem jest Legro.
Cóż, trzeba liczyć, że nasi środkowi pomocnicy będą dobrze wspierać obronę w kolejnym (kolejnych
) spotkaniu.
Ale to juz temat na kolejne zapowiedzi
Bramki też kiepskie...
Pierwsza to szmata bramkarza. Wybaczcie, ale strzał Del Piero powinien zostać bez większego trudu obroniony.
Druga bramka to samobójcze zagranie ręką rywala.
(o nieuznanej bramce się nie wypowiem, bo nie widziałem jej)
Cóż, szkoda. Wygrana jest, ale jesteśmy blisko przed bardzo ważnym spotkaniem na najgorętszym dla nas terenie w Serie B.
Szkoda kontuzji Boumsonga - może nie jest on rewelacyjnym graczem, ale i tak jest naszym podstawowym obrońcą, a wobec sytuacji Tudora - jego pierwszym zmiennikiem jest Legro.
Cóż, trzeba liczyć, że nasi środkowi pomocnicy będą dobrze wspierać obronę w kolejnym (kolejnych

Ale to juz temat na kolejne zapowiedzi

Dirty mind
- juveluck
- Juventino
No tak to fatalne, ze szybko strzelili bramki, spokojnie wygrali mecz i oszczedzili troche sil na spotkanie w neapolu, to jest fatalne...Venomik pisze:Nie jestem zadowolony z tego meczu. Z prostej przyczyny: szybko padła bramka i dalej nie wiemy jak gra Juve. Gra będąc na prowadzeniu jest łatwiejsza, z mniejszą presją, a rywal musi się trochę otworzyć.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Venomik
- Juventino
Fatalne to Twoje słowo, ja go nie użyłem.
Uważam, że w tej lidze jest Juve a później długo, długo nic.
Chcę, by zagrali zmotywowani, by walczyli - bo to im da lepsze przygotowanie do meczów z najlepszymi niż ligowy spacer.
Powinni być świadomi, że nie każdy mecz będzie łatwy i być przygotowani nawet na odrabianie strat. My chcemy wygrać kazde spotkanie, więc wychodzimy na boisko by gonić wynik. Bojowe nastawienie, wszczepienie im tego, wyszłoby drużynie na dobre.
A ciężko o to, gdy mecz zapowiada się na spacerek, gdy po 3 minutach prowadzimy i to nie dzięki akcji/strzałowi, która dałaby (który dałby) nam gola gdybyśmy grali i z lepszymi drużynami Serie B.
Uważam, że w tej lidze jest Juve a później długo, długo nic.
Chcę, by zagrali zmotywowani, by walczyli - bo to im da lepsze przygotowanie do meczów z najlepszymi niż ligowy spacer.
Powinni być świadomi, że nie każdy mecz będzie łatwy i być przygotowani nawet na odrabianie strat. My chcemy wygrać kazde spotkanie, więc wychodzimy na boisko by gonić wynik. Bojowe nastawienie, wszczepienie im tego, wyszłoby drużynie na dobre.
A ciężko o to, gdy mecz zapowiada się na spacerek, gdy po 3 minutach prowadzimy i to nie dzięki akcji/strzałowi, która dałaby (który dałby) nam gola gdybyśmy grali i z lepszymi drużynami Serie B.
Dirty mind