Moratti znów puka do Moggiego
- Pilekww
- Juventino
Co za człowiek najpierw jedzie po kims, uważa go za oszusta, a później chce zeby u niego pracował! Cos mi tutaj nie pasuje.
Ten Moratti naprawde cos kręci, na szczęscie ktos cos wywęszył i sie tym zają bo kolejny sezon nie będzie normalny.
Choć i tak jak do tąd nie zdaje mi się żeby cos sie stało Interowi
Jak dla mnie to jest zupełnie nie zrozumiałem, ktos zaczaił działanie Morattiego?
Ten Moratti naprawde cos kręci, na szczęscie ktos cos wywęszył i sie tym zają bo kolejny sezon nie będzie normalny.
Choć i tak jak do tąd nie zdaje mi się żeby cos sie stało Interowi
Jak dla mnie to jest zupełnie nie zrozumiałem, ktos zaczaił działanie Morattiego?
"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
- klsmkr
- Interista
Poprosze o zrodlo tych rewelacji.Pilekww pisze:Co za człowiek najpierw jedzie po kims, uważa go za oszusta, a później chce zeby u niego pracował!
Nie bardzo rozumiem...Venomik pisze:Czyżby Moratti nie był jednym z Was?
- Michael900
- Juventino
Taaak. Co jeszcze? Z tego wszystkiego wychodzi po prostu, że Moratti, jak i cały Inter uważali Moggiego za oszusta tylko wtedy, gdy był w Juventusie, a teraz nagle się "nawrócił". Nie rozśmieszaj mnie...klsmkr pisze:Tylko dla nas. Cala reszta swiata uwazala, ze najzwyczajniej w swiecie szukamy dziury w calym. Nic wiec dziwnego, ze Moratti sprobowal i tej opcji.wojti-s pisze:Ale Moratti chciał zatrudnić człowieka, który był dla was symbolem korupcji we włoskiej piłce.
Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki
- 29
- Juventino
<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> wypowiedzi interistów w tym temacie się zaczynają...
Skleroza, czy co !? Moratti chciał Moggiego, co więcej chciał całą "Świętą Trójcę" a jak ta przedłużyła kontrakt z Juventusem to się afera rozpętała.
Rozpętała się tak przez przypadek, ale Moratti oczywiście proponując pracę Luckowi nie wiedział jeszcze o rozmowach telefonicznych Moggiego... :rotfl:
(naprawdę interiści mają właściciela interu za takiego kretyna ?!)
Paranoja, amnezja...
Żałośni jesteście interiści... nie zapomnijcie tylko ciesząc się na koniec sezonu z Coppa Italia, że chcieliście Scudetto !! :twisted:
i Forza Ibra !!
Skleroza, czy co !? Moratti chciał Moggiego, co więcej chciał całą "Świętą Trójcę" a jak ta przedłużyła kontrakt z Juventusem to się afera rozpętała.
Rozpętała się tak przez przypadek, ale Moratti oczywiście proponując pracę Luckowi nie wiedział jeszcze o rozmowach telefonicznych Moggiego... :rotfl:
(naprawdę interiści mają właściciela interu za takiego kretyna ?!)
Paranoja, amnezja...
Żałośni jesteście interiści... nie zapomnijcie tylko ciesząc się na koniec sezonu z Coppa Italia, że chcieliście Scudetto !! :twisted:
i Forza Ibra !!

- klsmkr
- Interista
ROTFL. Naprade uwazasz, ze Moggi mowil o chwili obecnej? :lol: Przeciez nawet, gdyby chcial, to nie moglby pracowac w Interze ani zadnym innym klubie.MIKI_900 pisze:Z tego wszystkiego wychodzi po prostu, że Moratti, jak i cały Inter uważali Moggiego za oszusta tylko wtedy, gdy był w Juventusie, a teraz nagle się "nawrócił".
No to teraz ja sie zapytam - a skad niby mial o nich wiedziec?el_pajaco pisze:Rozpętała się tak przez przypadek, ale Moratti oczywiście proponując pracę Luckowi nie wiedział jeszcze o rozmowach telefonicznych Moggiego...
- Michael900
- Juventino
A może dlatego, że rzekomo podsłuchiwał już go od dawna?klsmkr pisze: No to teraz ja sie zapytam - a skad niby mial o nich wiedziec?
Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki