JP oddzial Wroclawski? :)
- damiano ziębotta
- Juventino
A może by tak jutro na studeckie Andrzejki sie wybrać
??
W-Z i Tawerna, wjazd oczywiście free??? :-D
Można się spotkać i piweczko of course wypić
Co wy na to??

W-Z i Tawerna, wjazd oczywiście free??? :-D
Można się spotkać i piweczko of course wypić

Co wy na to??
- dawidm
- Juventino
Wrocław melduje sie :-] byłem kiedys na meczyku w '13 igieł' z Milanem z kilkoma osobami z JP :-] spoko sprawa :] co do piwa jutro to niestety mam pojutrze koło i wyjątkowo opdadam (a zazwyczaj browarka nie odmawiam :-D )
BTW, to 13 igieł jest na Igielnej
i nawet, nawet tam jest, piwko bodajze 5 zł, ale pewny nie jestem 
BTW, to 13 igieł jest na Igielnej

- damiano ziębotta
- Juventino
No i pięknie!!
JuveŚląsk musi rosnąć w siłę :-D Musimy się przed najliższym meczem zorganizować!
To zawita ktoś dzisiaj na Andrzejki dla studenta ? :lol: Można zrobić rozgrzewkę przed meczem
Forza JuveŚląsk

JuveŚląsk musi rosnąć w siłę :-D Musimy się przed najliższym meczem zorganizować!
To zawita ktoś dzisiaj na Andrzejki dla studenta ? :lol: Można zrobić rozgrzewkę przed meczem

Forza JuveŚląsk
- Przemo90
- Juventino
Empiku na rynku, pizza planet moze byc, no to miejsce ustalone teraz tylko czas - kiedy komu pasuje ??

"Dla Juventusu zwycięstwa nie są rzeczą ważną. Dla Juventusu zwycięstwa to jedyne, co się liczy" ~Giampiero Boniperti~
- Przemo90
- Juventino
Sorry ze drugi post pisze - co do andrzejek to ja odpadam, w piatek pracuje nio ale weekend off course, pizza planet lub 13 igiel co wy na to ?

"Dla Juventusu zwycięstwa nie są rzeczą ważną. Dla Juventusu zwycięstwa to jedyne, co się liczy" ~Giampiero Boniperti~
- damiano ziębotta
- Juventino
To co może długo nie będziemy sie zastanwiać tylko szybko się zorganizujemy :-D
Genoa - JUVENTUS piątek 20:40 Polsat Sport Extra, więc można już jutro rozszerzyć JuveŚląsk
Mecz wyjątkowo ciekawy...
Co wy na to??
Genoa - JUVENTUS piątek 20:40 Polsat Sport Extra, więc można już jutro rozszerzyć JuveŚląsk

Co wy na to??
- damiano ziębotta
- Juventino
Juventini zobaczcie gdzie, w którym klubie można zobaczyć piątkowy mecz.
Ja nie jestem z Wrocławia, ale niedaleko, wiec bankowo przyjadę. Tak wiec jesli ktoś może, to proszę się zgłaszać i uderzamy!!
Forza JuveŚląsk !!
Grande Bianconeri
Ja nie jestem z Wrocławia, ale niedaleko, wiec bankowo przyjadę. Tak wiec jesli ktoś może, to proszę się zgłaszać i uderzamy!!

Forza JuveŚląsk !!
Grande Bianconeri