Mecze Juventusu w radiu! Zapraszamy!
- rafal005
- Juventino
Jak to powiedział Christopher Henderson do Jacka Bauer w piątym sezonie "24 godzin": "There's always a contingency plan, Jack." 
SoloJuve też ma oczywiście plan awaryjny. Z podowu przerwy w nadawaniu Radia Szok nawiązaliśmy współpracę z Radiem iGol FM, czyli pierwszym ogólnopolskim muzyczno-sportowym radiem internetowym. Już dzisiaj owocem tej współpracy będzie transmisja z meczu Crotone - Juventus. Zapraszamy serdecznie wszystkich od godziny 20:30.
Słuchaj relacji
Wymagany np. Winamp

SoloJuve też ma oczywiście plan awaryjny. Z podowu przerwy w nadawaniu Radia Szok nawiązaliśmy współpracę z Radiem iGol FM, czyli pierwszym ogólnopolskim muzyczno-sportowym radiem internetowym. Już dzisiaj owocem tej współpracy będzie transmisja z meczu Crotone - Juventus. Zapraszamy serdecznie wszystkich od godziny 20:30.
Słuchaj relacji
Wymagany np. Winamp
- Juve321
- Juventino
Mam jakieś dziwne przeczucie że to lepsze radio niż to radio SzokSoloJuve też ma oczywiście plan awaryjny. Z podowu przerwy w nadawaniu Radia Szok nawiązaliśmy współpracę z Radiem iGol FM, czyli pierwszym ogólnopolskim muzyczno-sportowym radiem internetowym. Już dzisiaj owocem tej współpracy będzie transmisja z meczu Crotone - Juventus. Zapraszamy serdecznie wszystkich od godziny 20:30.

- juverm
- Juventino
Ostatnio pisze sie "ryc"Bosiontko pisze:ale lepszy rydz niz nic.

Wracając do tematu, to pierwotnie ja miałem komentować, ale niestety wystąpiło kilka przeszkód, i znowu będziecie musieli się męczyć słuchając Rafała 8) . Tak czy owak zapraszam was na transmisje...