Mecze Juventusu w radiu! Zapraszamy!

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2006, 14:11

Przecież to jest zwykłe Radio Uno, zawsze "nadają" mecze włoskiej ligi. I nie sądzę, abyśmy mieli okazję przekonać się, czy wybiorą A, czy B.

Obrazek
rafal005

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2006, 15:29

Jak to powiedział Christopher Henderson do Jacka Bauer w piątym sezonie "24 godzin": "There's always a contingency plan, Jack." :D

SoloJuve też ma oczywiście plan awaryjny. Z podowu przerwy w nadawaniu Radia Szok nawiązaliśmy współpracę z Radiem iGol FM, czyli pierwszym ogólnopolskim muzyczno-sportowym radiem internetowym. Już dzisiaj owocem tej współpracy będzie transmisja z meczu Crotone - Juventus. Zapraszamy serdecznie wszystkich od godziny 20:30.

Słuchaj relacji
Wymagany np. Winamp

Juve321

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2006, 16:44

SoloJuve też ma oczywiście plan awaryjny. Z podowu przerwy w nadawaniu Radia Szok nawiązaliśmy współpracę z Radiem iGol FM, czyli pierwszym ogólnopolskim muzyczno-sportowym radiem internetowym. Już dzisiaj owocem tej współpracy będzie transmisja z meczu Crotone - Juventus. Zapraszamy serdecznie wszystkich od godziny 20:30.
Mam jakieś dziwne przeczucie że to lepsze radio niż to radio Szok :wink: i miejmy nadzieje że tak będzie bo dawno nie słyszałem dobrego komentarza :P radio wydaję mi się spoko zobaczymy co z tego wyjdzie...

Obrazek
Obrazek
Bosiontko

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2006, 18:55

Jako, ze z wypadu na mecz w Czestochowie nic nie wyszlo, zostanie mi sluchac komentarza jakiejs fujary w radiu, ale lepszy rydz niz nic. Moze jakis konkurs bedzie to sie cos wygra przy dobrych wiatrach :smile:

juverm

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2006, 19:08

Bosiontko pisze:ale lepszy rydz niz nic.
Ostatnio pisze sie "ryc" :prochno:

Wracając do tematu, to pierwotnie ja miałem komentować, ale niestety wystąpiło kilka przeszkód, i znowu będziecie musieli się męczyć słuchając Rafała 8) . Tak czy owak zapraszam was na transmisje...

Obrazek
ODPOWIEDZ