2 runda PW : Cesena 1-2 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
lukasz9013

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2006, 12:35

Ja też uważam że z naszymi gwiazdami powinno nam pójśc bez większych problemów więc przewiduje wynik 2-1 albo 1-0 dla Juve

Alex_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2006, 13:05

The_Sickness pisze:To będzie dwómecz? Czy na tej fazie rozgrywek rozgrywane jest jeszcze tylko jedno spotkanie? A i wie ktoś gdzie będzie rozgrywane spotkanie?

To jest chyba 1 mecz. A odbędzie sie on na stadionie Ceseny. Mam nadzieje że bez większych problemów poradzimy sobie z nimi :evil: Wkońcu to JUVE 8)

D@niel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2006, 15:48

Licze na dość efektowne zwycięstwo 8) mój typ 0:3

FORZA JUVENTUS!!!!!!!
Wonki

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2006, 15:53

no i znamy już nasze powołania :) obecność w składzie takich gwiazd jak Buffon, Chiellini, Bojinov, Alex, Nedved, Camor, Treze czy Marchionni gwarantuje nam zwycięstwo :dance: jestem pewien! :happy:

Alex_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2006, 17:49

Wie Ktoś może czy będzie mecz na necie :?: :?:
Bo patrzyłem już w programach to niema na Rai 1,2,3, Canale 5, Italia 1 :angry: Puszczają Chievo z kimś tam w eliminacjach do Lm :|

Wiec jak Ktoś sie orientuje czy będzie mecz na necie albo w tv na jakims innym kanale z tych co wymieniłem to niech pisze.

Venomik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2006, 17:52

W tym temacie jest już odpowiedź na Twoje pytanie

Mnie cieszy się, że wreszcie poznamy formę w meczu o stawkę i w pełnym składzie.
Takie mecze przyjdzie nam rozgrywać własnie w batalii o Serie A. Jeśli pójdzie gładko, to mój optymizm znacząco wzrośnie :)

Dirty mind
Alex_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2006, 18:06

Venomik pisze:W tym temacie jest już odpowiedź na Twoje pytanie
Jest odpowiedz ale tylko na część pytania bo dalej nie wiem czy w internecie będzie można oglądnąć :|

M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2006, 18:55

Alex_10 pisze:
The_Sickness pisze:To będzie dwómecz? Czy na tej fazie rozgrywek rozgrywane jest jeszcze tylko jedno spotkanie? A i wie ktoś gdzie będzie rozgrywane spotkanie?

To jest chyba 1 mecz. A odbędzie sie on na stadionie Ceseny. Mam nadzieje że bez większych problemów poradzimy sobie z nimi :evil: Wkońcu to JUVE 8)
Tak, to na pewno będzie 1 mecz. W pierwszych trzech rundach o awansie decyduje jedno spotkanie (na razie Juve jest w drugiej, zaczynaliśmy od pierwszej). W trzeciej rundzie spotkamy się (jeśli awansujemy oczywiście) ze zwycięzcą pary Ascoli/Napoli (27 sierpnia). W czwartej (czyli w 1/8 finału) ewentualnie zagramy z rozstawioną Parmą. Nie muszę chyba pisać, że Milan również zacznie rozgrywki od tej rundy :? .

W meczu z Ceseną liczę na łatwe, np. dwubramkowe zwycięstwo. Zdaję sobie sprawę, że jest to dobra drugoligowa drużyna, ale na razie my także gramy w tej lidze z minus siedemnastoma punktami i myśląc o awansie musimy po prostu wygrywać mecze z drużynami tej klasy. I liczę, że to spotkanie będzie pokazaniem naszych sił.

:roll:
lukasz9013

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2006, 20:11

http://www.soccer-live.tv.pl
na tej stronie można oglądać mecze ale niestety nie puszczą meczu Juve
do oglądania potrzebne są programy które można pobrać z tej strony

JuventinoPS

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2006, 22:57

Mecz moim zdaniem będzie trudniejszy niż z Martiną - Nasz rywal jest zdecydowanie lepszy niż Martina, grający w Serie B który w sezonie 05/06 otarł się nawet o Serie A (6 miejsce) Napewno odpadnięcie na tym szczeblu rozgrywek z takim zespołem było by nie lada niespodzianką, zwłaszcza, ze do składu Bianco-Nerrich wracają gwiazdy które nie wystąpily w spotkaniu z Martiną - Alex, Trezeguet i Camoranesi - dwaj ostatni nie są jeszcze pewni czy podczas ostatnich 10 dni letniego Mercato nie zamienią Juventusu na inny klub, jedno jest pewne cała trójka wystąpi w pierwszej jedenastce jutro o 20.30.

Jaki wynik mnie satysfakcjonuje ? Myślę, że jutro stać będzie Starą Damę na pewne zwycięstwo, dwiema bądź trzema bramkami, dla mnie osobiście awans będzie smakował wyjątkowo, ponieważ już za 4 dni po meczu z Ceseną zagramy z Napoli bądź Ascoli, data spotkania to 27 sierpnia właśnie w tym dniu odbędą się moje urodziny ! Juventus sprawiłby mi nie lada prezent awansując do 4 rundy Pucharu Włoch. Lecz nie dzielmy skóry na niedzwiedziu - niespodzianki zdarzają się w futbolu.

Podsumowując - mecz na którym nie można się poślizgnąć, chcemy walczyć o awans, chcemy walczyć o Puchar Włoch - musimy zacząc wygrywać juz teraz aby podbudować sobie morale przed meczami z dużo lepszymi rywali - Napoli, Ascoli - Parma i przed startem w Serie B w której występ na 100 % nie jest pewny.

Juventus 2-0 Cesena

Corcky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 sierpnia 2006, 12:08

JuveFanik pisze: Alex, Trezeguet i Camoranesi - dwaj ostatni nie są jeszcze pewni czy podczas ostatnich 10 dni letniego Mercato nie zamienią Juventusu na inny klub, jedno jest pewne cała trójka wystąpi w pierwszej jedenastce jutro o 20.30.
Występ od samego początku wcale taki pewny nie jest. Według mnie wejdą oni w drugiej połowie, a bynajmniej na pewno nie wszyscy w pierwszej jedenastce.

Obrazek
Alessandro Del Piero ole!
Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 sierpnia 2006, 12:37

ForzaDelPiero pisze:
JuveFanik pisze: Alex, Trezeguet i Camoranesi - dwaj ostatni nie są jeszcze pewni czy podczas ostatnich 10 dni letniego Mercato nie zamienią Juventusu na inny klub, jedno jest pewne cała trójka wystąpi w pierwszej jedenastce jutro o 20.30.
Występ od samego początku wcale taki pewny nie jest. Według mnie wejdą oni w drugiej połowie, a bynajmniej na pewno nie wszyscy w pierwszej jedenastce.
Dokładnie. Przecież sam DD powiedział, że być może zagrają jakąś część spotkania.

Buri

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 sierpnia 2006, 12:38

Myślę że 2-0 będzie ... damy rade :] wkońcu wraca do gry Del Piero. Będzie jakaś relacja na TS albo na czacie... jak będziecie mieli linka do meczu na necie dajcie znać ;]

"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
JuventinoPS

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 sierpnia 2006, 14:21

Mr Cezary pisze:
ForzaDelPiero pisze:
Dokładnie. Przecież sam DD powiedział, że być może zagrają jakąś część spotkania.
No właśnie, lecz ja pisząc ten tekst nie znałem jeszcze treści wypowiedzi Deschampsa, więc jestem częściowo usprawiedliwony.

damiano ziębotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 sierpnia 2006, 22:36

Juventus w 3. rundzie Coppa Italia!!
I to jest najważniejsze :D fakt, mecz okazał się cieższy niż przewidywano, przegrywaliśmy, ale wyszliśmy z tego zwycięsko po czym poznaje sie klasowe drużyny :bravo:

teraz mam prośbę o jakieś linki do skrótu czy też bramek :)

Forza Bianconeri!!

Zablokowany