2 runda PW : Cesena 1-2 JUVENTUS
- lukasz9013
- Juventino
Ja też uważam że z naszymi gwiazdami powinno nam pójśc bez większych problemów więc przewiduje wynik 2-1 albo 1-0 dla Juve
- Alex_10
- Juventino
The_Sickness pisze:To będzie dwómecz? Czy na tej fazie rozgrywek rozgrywane jest jeszcze tylko jedno spotkanie? A i wie ktoś gdzie będzie rozgrywane spotkanie?
To jest chyba 1 mecz. A odbędzie sie on na stadionie Ceseny. Mam nadzieje że bez większych problemów poradzimy sobie z nimi :evil: Wkońcu to JUVE 8)
- Alex_10
- Juventino
Wie Ktoś może czy będzie mecz na necie
Bo patrzyłem już w programach to niema na Rai 1,2,3, Canale 5, Italia 1
Puszczają Chievo z kimś tam w eliminacjach do Lm
Wiec jak Ktoś sie orientuje czy będzie mecz na necie albo w tv na jakims innym kanale z tych co wymieniłem to niech pisze.

Bo patrzyłem już w programach to niema na Rai 1,2,3, Canale 5, Italia 1

Wiec jak Ktoś sie orientuje czy będzie mecz na necie albo w tv na jakims innym kanale z tych co wymieniłem to niech pisze.
- Venomik
- Juventino
W tym temacie jest już odpowiedź na Twoje pytanie
Mnie cieszy się, że wreszcie poznamy formę w meczu o stawkę i w pełnym składzie.
Takie mecze przyjdzie nam rozgrywać własnie w batalii o Serie A. Jeśli pójdzie gładko, to mój optymizm znacząco wzrośnie
Mnie cieszy się, że wreszcie poznamy formę w meczu o stawkę i w pełnym składzie.
Takie mecze przyjdzie nam rozgrywać własnie w batalii o Serie A. Jeśli pójdzie gładko, to mój optymizm znacząco wzrośnie

Dirty mind
- M.
- Juventino
Tak, to na pewno będzie 1 mecz. W pierwszych trzech rundach o awansie decyduje jedno spotkanie (na razie Juve jest w drugiej, zaczynaliśmy od pierwszej). W trzeciej rundzie spotkamy się (jeśli awansujemy oczywiście) ze zwycięzcą pary Ascoli/Napoli (27 sierpnia). W czwartej (czyli w 1/8 finału) ewentualnie zagramy z rozstawioną Parmą. Nie muszę chyba pisać, że Milan również zacznie rozgrywki od tej rundy :? .Alex_10 pisze:The_Sickness pisze:To będzie dwómecz? Czy na tej fazie rozgrywek rozgrywane jest jeszcze tylko jedno spotkanie? A i wie ktoś gdzie będzie rozgrywane spotkanie?
To jest chyba 1 mecz. A odbędzie sie on na stadionie Ceseny. Mam nadzieje że bez większych problemów poradzimy sobie z nimi :evil: Wkońcu to JUVE 8)
W meczu z Ceseną liczę na łatwe, np. dwubramkowe zwycięstwo. Zdaję sobie sprawę, że jest to dobra drugoligowa drużyna, ale na razie my także gramy w tej lidze z minus siedemnastoma punktami i myśląc o awansie musimy po prostu wygrywać mecze z drużynami tej klasy. I liczę, że to spotkanie będzie pokazaniem naszych sił.
:roll:
- lukasz9013
- Juventino
http://www.soccer-live.tv.pl
na tej stronie można oglądać mecze ale niestety nie puszczą meczu Juve
do oglądania potrzebne są programy które można pobrać z tej strony
na tej stronie można oglądać mecze ale niestety nie puszczą meczu Juve
do oglądania potrzebne są programy które można pobrać z tej strony
- JuventinoPS
- Juventino
Mecz moim zdaniem będzie trudniejszy niż z Martiną - Nasz rywal jest zdecydowanie lepszy niż Martina, grający w Serie B który w sezonie 05/06 otarł się nawet o Serie A (6 miejsce) Napewno odpadnięcie na tym szczeblu rozgrywek z takim zespołem było by nie lada niespodzianką, zwłaszcza, ze do składu Bianco-Nerrich wracają gwiazdy które nie wystąpily w spotkaniu z Martiną - Alex, Trezeguet i Camoranesi - dwaj ostatni nie są jeszcze pewni czy podczas ostatnich 10 dni letniego Mercato nie zamienią Juventusu na inny klub, jedno jest pewne cała trójka wystąpi w pierwszej jedenastce jutro o 20.30.
Jaki wynik mnie satysfakcjonuje ? Myślę, że jutro stać będzie Starą Damę na pewne zwycięstwo, dwiema bądź trzema bramkami, dla mnie osobiście awans będzie smakował wyjątkowo, ponieważ już za 4 dni po meczu z Ceseną zagramy z Napoli bądź Ascoli, data spotkania to 27 sierpnia właśnie w tym dniu odbędą się moje urodziny ! Juventus sprawiłby mi nie lada prezent awansując do 4 rundy Pucharu Włoch. Lecz nie dzielmy skóry na niedzwiedziu - niespodzianki zdarzają się w futbolu.
Podsumowując - mecz na którym nie można się poślizgnąć, chcemy walczyć o awans, chcemy walczyć o Puchar Włoch - musimy zacząc wygrywać juz teraz aby podbudować sobie morale przed meczami z dużo lepszymi rywali - Napoli, Ascoli - Parma i przed startem w Serie B w której występ na 100 % nie jest pewny.
Juventus 2-0 Cesena
Jaki wynik mnie satysfakcjonuje ? Myślę, że jutro stać będzie Starą Damę na pewne zwycięstwo, dwiema bądź trzema bramkami, dla mnie osobiście awans będzie smakował wyjątkowo, ponieważ już za 4 dni po meczu z Ceseną zagramy z Napoli bądź Ascoli, data spotkania to 27 sierpnia właśnie w tym dniu odbędą się moje urodziny ! Juventus sprawiłby mi nie lada prezent awansując do 4 rundy Pucharu Włoch. Lecz nie dzielmy skóry na niedzwiedziu - niespodzianki zdarzają się w futbolu.
Podsumowując - mecz na którym nie można się poślizgnąć, chcemy walczyć o awans, chcemy walczyć o Puchar Włoch - musimy zacząc wygrywać juz teraz aby podbudować sobie morale przed meczami z dużo lepszymi rywali - Napoli, Ascoli - Parma i przed startem w Serie B w której występ na 100 % nie jest pewny.
Juventus 2-0 Cesena
- Corcky
- Juventino
Występ od samego początku wcale taki pewny nie jest. Według mnie wejdą oni w drugiej połowie, a bynajmniej na pewno nie wszyscy w pierwszej jedenastce.JuveFanik pisze: Alex, Trezeguet i Camoranesi - dwaj ostatni nie są jeszcze pewni czy podczas ostatnich 10 dni letniego Mercato nie zamienią Juventusu na inny klub, jedno jest pewne cała trójka wystąpi w pierwszej jedenastce jutro o 20.30.

Alessandro Del Piero ole!
- Mr Cezary
- Juventino
Dokładnie. Przecież sam DD powiedział, że być może zagrają jakąś część spotkania.ForzaDelPiero pisze:Występ od samego początku wcale taki pewny nie jest. Według mnie wejdą oni w drugiej połowie, a bynajmniej na pewno nie wszyscy w pierwszej jedenastce.JuveFanik pisze: Alex, Trezeguet i Camoranesi - dwaj ostatni nie są jeszcze pewni czy podczas ostatnich 10 dni letniego Mercato nie zamienią Juventusu na inny klub, jedno jest pewne cała trójka wystąpi w pierwszej jedenastce jutro o 20.30.
- Buri
- Juventino
Myślę że 2-0 będzie ... damy rade :] wkońcu wraca do gry Del Piero. Będzie jakaś relacja na TS albo na czacie... jak będziecie mieli linka do meczu na necie dajcie znać ;]
"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
- JuventinoPS
- Juventino
No właśnie, lecz ja pisząc ten tekst nie znałem jeszcze treści wypowiedzi Deschampsa, więc jestem częściowo usprawiedliwony.Mr Cezary pisze:Dokładnie. Przecież sam DD powiedział, że być może zagrają jakąś część spotkania.ForzaDelPiero pisze:Występ od samego początku wcale taki pewny nie jest. Według mnie wejdą oni w drugiej połowie, a bynajmniej na pewno nie wszyscy w pierwszej jedenastce.JuveFanik pisze: Alex, Trezeguet i Camoranesi - dwaj ostatni nie są jeszcze pewni czy podczas ostatnich 10 dni letniego Mercato nie zamienią Juventusu na inny klub, jedno jest pewne cała trójka wystąpi w pierwszej jedenastce jutro o 20.30.
- damiano ziębotta
- Juventino
Juventus w 3. rundzie Coppa Italia!!
I to jest najważniejsze
fakt, mecz okazał się cieższy niż przewidywano, przegrywaliśmy, ale wyszliśmy z tego zwycięsko po czym poznaje sie klasowe drużyny
teraz mam prośbę o jakieś linki do skrótu czy też bramek
Forza Bianconeri!!
I to jest najważniejsze

teraz mam prośbę o jakieś linki do skrótu czy też bramek

Forza Bianconeri!!