1 runda PW: Martina 0-3 JUVENTUS
- Copiczenkowiczenko
- Juventino
Nie ma innej opcji jak zwyciestwo Juve, to oczywiste.
Szkoda ze zadna stacja nie transmituje tego meczu bo dotychczas ogladalem prawie wszystkie sparnigi Juve lacznie z Birra Moretti i nie przegapil bym napewno i tego meczu. Wiadomo jak puchar wloch w tym roku jest dla nas wazny wiec nie mozna za bardzo zlekcewazyc zespolu z Serie C1 ale tak na zdrowy rozsadek to nie wiem co by sie musialo stac abysmy nie przeszli Martiny...
Mimo to mysle ze wygramy gladziutko 4-0
Szkoda ze zadna stacja nie transmituje tego meczu bo dotychczas ogladalem prawie wszystkie sparnigi Juve lacznie z Birra Moretti i nie przegapil bym napewno i tego meczu. Wiadomo jak puchar wloch w tym roku jest dla nas wazny wiec nie mozna za bardzo zlekcewazyc zespolu z Serie C1 ale tak na zdrowy rozsadek to nie wiem co by sie musialo stac abysmy nie przeszli Martiny...
Mimo to mysle ze wygramy gladziutko 4-0

- Tombalu
- Juventino
Ten mecz bedzie pewnego rodzaju sparingiem, dobrym testem dla sprawdzienia ustawienia, Deschamps ustawi zespół 4-4-2 no i mam nadzieje ze zagramy tez 4-3-3, gdy wynik juz bedzie korzystny. Jestem bardzo ciekaw jak spisze się atak i pomoc - bo w tym meczu obrona nie bedzie miala okazji by sie wykazać.
Wynik ?? Wygrana do 0, jezli bramka wpadnie w pierwszych 15-20 min - mozna spodziewac sie wysokiej wygranej i na taki wynik własnie licze 3-0 lub 4-0.
Wynik ?? Wygrana do 0, jezli bramka wpadnie w pierwszych 15-20 min - mozna spodziewac sie wysokiej wygranej i na taki wynik własnie licze 3-0 lub 4-0.
- Mr Cezary
- Juventino
Ech.. czyli Juve zaliczają już do II ligi :doh: Przecież jeszcze nie ma ostatecznej decyzji, gdzie będziemy grać. No ale i tak, gdzie by ktoś kiedyś pomyślał, że będziemy rozpoczynać Coppa Italia od tego szczebla?mJaUcViEej pisze:O ilę się nie mylę na tym szczeblu PW rozgrywane jest tylko jedno spotkanie. Podobnie jest w naszym kraju w najniższych ligach. Gospodarzem jest zespół, który gra w niżeszej klasie rozgrywek.Mr Cezary pisze:Wnioskując z waszych wcześniejszych wypowiedzi, odniosłem wrażenie, że odbędzie się tylko jeden mecz.. nie ma rewanżu? Przecież zawsze były.

- lukasz9013
- Juventino
Na necie nie raczej nie ma bo nigdzie nie znalazłem ale zawsze pozostaje relacja live
- Alex_10
- Juventino
No relacja przebiegła bardzo dobrze
Świetny pomysł
A meczyk z relacji wynika że na boisku istniałą tylko nasza drużyna
Jest dobrze :lol:

Ostatnio zmieniony 19 sierpnia 2006, 22:25 przez Alex_10, łącznie zmieniany 1 raz.
- LordJuve
- Juventino
Noo, mysle, ze nastepne starcie nie bedzie wiekszym problemem dla Juve, tak samo jak zakonczone dzis. Widac bylo, ze Juventus nie dawal zludzenia na awans rywalom. Ciekawi mnie sytuacja, w ktorej Buffon mial ponoc problemy z obrona strzalu przeciwnika? Ma ktos wideo do tego?
- Adi666666
- Juventino
Mecz zgodnie z przewidywaniami wygraliśmy gładko 3-0 zbytnio nie przemęczając się 8) w kolejnej rundzie zagramy ze zwycięzcą konfrontacji Lucchese - Cesena
powinno być dobrze biorąc pod uwagę że dojdą nasze gwiazdy ( AleX & Camor & TrezeGoL )
P.S Szukam brameczek... jak coś znajde to zarzuce linkami
EDIT
:puck: Bramki (uploading.com)
:puck: Bramki (rapidshare.de)
:puck: Bramki (youtube.com)

P.S Szukam brameczek... jak coś znajde to zarzuce linkami

EDIT
:puck: Bramki (uploading.com)
:puck: Bramki (rapidshare.de)
:puck: Bramki (youtube.com)
Ostatnio zmieniony 20 sierpnia 2006, 14:41 przez Adi666666, łącznie zmieniany 1 raz.
Gdybym miał dwa życia oba oddałbym Tobie ... FORZA JUVE PER SEMPRE !!
- kaktus23
- Juventino
Dla mnie najgorsze było to że nie było transmisji na TeamSpeaku - rozumiem jednak że nigdzie nie było transmisji i przez to Rafał był bezrobotny :-D
Mam jednak nadzieje że jeśli tylko będą dostępne relacje to będe mógł wrócić do udanego połączenia - TeamSpeak i transmisja Live z JP.
P.S. - jeśli ktoś mógłby mi pomóc i podać adres serwera TeamSpeaka na którym do tej pory była prowadzona relacja przez Rafała to byłbym bardzo wdzięczny - sklasowałem sobie adres i wpisując go ponownie wbiłem sie na gadke z jakimś kolesiem
Mam jednak nadzieje że jeśli tylko będą dostępne relacje to będe mógł wrócić do udanego połączenia - TeamSpeak i transmisja Live z JP.
P.S. - jeśli ktoś mógłby mi pomóc i podać adres serwera TeamSpeaka na którym do tej pory była prowadzona relacja przez Rafała to byłbym bardzo wdzięczny - sklasowałem sobie adres i wpisując go ponownie wbiłem sie na gadke z jakimś kolesiem

- Michal87
- Juventino
Adres IP Serwera: 62.75.221.165:9167kaktus23 pisze: P.S. - jeśli ktoś mógłby mi pomóc i podać adres serwera TeamSpeaka na którym do tej pory była prowadzona relacja przez Rafała to byłbym bardzo wdzięczny - sklasowałem sobie adres i wpisując go ponownie wbiłem sie na gadke z jakimś kolesiem
Kanał: SoloJuve

- Vimes
- Juventino
Zwycięstwo pewne bez fajerwerków, ale ważne, że jesteśmy w następnej rundzie, gdzie zagramy z Ceseną, która po dogrywce wygrała z Lucchese. Cesena w ubiegłym sezonie zajęła 6 miejsce w Serie B, więc to będzie teoretycznie najmocniejszy jak dotąd nasz przeciwnik i weryfikacja obecnej formy. Tempo rozgrywek na tym etapie jest bardzo szybkie, II runda już w środę 23 sierpnia, a III runda w niedzielę 27 sierpnia. A w III rundzie będzie czekał na nas ktos z dwójki Ascoli/Napoli. Czy wiadomo juz może kiedy do drużyny dołączą Del Piero, Trezeguet, Camoranesi
Drabinka Coppa Italia: http://www.lega-calcio.it/comun/0607/Ta ... %20Cup.pdf

Drabinka Coppa Italia: http://www.lega-calcio.it/comun/0607/Ta ... %20Cup.pdf
- damiano ziębotta
- Juventino
To nieźle Copa Italia zasuwa, ale musimy się dostosować i dawać sobie ciagle tak dobrze radę jak dzisiaj :-D Bo jak na razie te rozgrywki są dla nas jedyną przepustką do pucharów, a po za tym przydałby się 10. Puchar Włoch 

- mesju
- Qualità Juventino
Zgodnie z oczekiwaniami wygraliśmy. Udało mi się trafić wynik i są już pierwsze punkty w typerze
Z drabinki wynika, że z Milanem bądź Interem możemy spotkać się dopiero w finale. Wcześniej te dwa kluby trafią na siebie (jeśli oczywiście wygrają swoje mecze). Nas czeka prawdopodobnie mecz z Parmą, a później Romą. Drabinka jest ułożona dość szczęśliwie (choć oczywiście nie można lekceważyć niektórych zespołów jak choćby Palermo). Dziwne, że jeszcze nikt nie powiedział, że drabinka została ułożona specjalnie pod Juventus (żarcik hehe)
Lece spać bo już 5 :?

To jest dopiero ciekawemadmo pisze:Drabinka Coppa Italia: http://www.lega-calcio.it/comun/0607/Ta ... %20Cup.pdf

Lece spać bo już 5 :?