Italia: We Are The Champions (kompilacja)
- M.
- Juventino
PO, PO, PO, POdamiano ziębotta pisze:To powinno królować na wszystkich disco w ItaliiKozacka pioseneczka
Cuore Azzurro.anjuventino pisze:"Cuore Azzurro" - oficjalna piosenka reprezentacji Włoch na tym mundialu
Un'Estate Italiana.anjuventino pisze:"Un'Estate Italiana" - hymn mistrzostw swiata Italia 90. Proszę o pomoc
Kompilacja mi się bardzo podoba, może dlatego, że nie zwracam za bardzo uwagi na jej wykonanie, tylko na treść, a w tym przypadku trudno mówić o jakimkolwiek rozczarowaniu
:roll:
- mnowo
- Qualità Juventino
Diego, możesz wrzucić to na coś innego niż rapidshare?...Diego pisze:PO, PO, PO, POdamiano ziębotta pisze:To powinno królować na wszystkich disco w ItaliiKozacka pioseneczka
.
Z góry wielkie "podziękował"

- Pabloz9
- Juventino
PO,PO,PO,PO to chyba po włosku... Ale piosenka z morałem i tekstem. Uczę sie teraz jej na pamięć. Napiszę jak sie naucze. A o kompilacji powiem tylko że jest bardzo dobra.
"I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego."
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego."
- Wonki
- Juventino
no nie powiem, jak dla mnie świetna kompilacja :!: rzeczywiście ten moment kiedy wymieniani są Mistrzowie - on jest magiczny
a poza tym świetny chwyt marketingowy Gabry'ego Ponte
dla zainteresowanych zauploadowałem muzykę z tego filmiku w troszkę lepszej jakości niż dał railis ale to tylko dlatego, że to klasyczna empetrójka a nie ścieżka dźwiękowa
http://rapidshare.de/files/30334665/Gab ... _.mp3.html

dla zainteresowanych zauploadowałem muzykę z tego filmiku w troszkę lepszej jakości niż dał railis ale to tylko dlatego, że to klasyczna empetrójka a nie ścieżka dźwiękowa
http://rapidshare.de/files/30334665/Gab ... _.mp3.html
- ulin
- Juventino
Ten podklad muzyczny jest az za dobry, bo czlowiek nie moze sie skupic na ogladaniu, tylko sobie podspiewuje pod nosem po po po po po po...... :-D
Futbol to taka piekna gra, w której 22 zawodników biega po boisku ai tak zawsze
wygrywa JUVENTUS
wygrywa JUVENTUS
- PrzemasJuve
- Juventino
hymn z MS 90 mam na kompie...daj maila to jak bede mial czas i dam rade to ci wysle...anjuventino pisze:Wie może ktoś skąd można ściągnąć piosenki lub teledyski "Cuore Azzurro" - oficjalna piosenka reprezentacji Włoch na tym mundialu i "Un'Estate Italiana" - hymn mistrzostw swiata Italia 90. Proszę o pomoc
P.S. napisz mi na privie jak bedziesz...chyba ze masz gg to podaj to si ezgadamy
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- Duff
- Juventino
Najpierw napisze o moich wiadomościa zebranych przed obejżeniem filmiku a po przeczytaniu odpowiedzi na forum:
Sądziłem e muzyka będzie geniala a szczególnie ważnym momentem będzie czytanie nazwisk.
A więc tak jeśli chodzi o muzykę - była mierna
taka troszkę nie dokończona techniawka. Moment z czytaniem nazwisko był rzeczywiście bardzo fajny i taki unoszący. Co do samej kompilki to zwykła nieczym mnie nie zawchwyciła. Dobrą rzeczą było genialne dopasowanie i zgranie muzyki z filmem. No to tyle :PP
PS: Genialny był moment tańczącego Cannavaro
PS2: Zachęcam do ściągania
Sądziłem e muzyka będzie geniala a szczególnie ważnym momentem będzie czytanie nazwisk.
A więc tak jeśli chodzi o muzykę - była mierna

PS: Genialny był moment tańczącego Cannavaro

PS2: Zachęcam do ściągania