Italia: We Are The Champions (kompilacja)

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2006, 11:06

damiano ziębotta pisze:To powinno królować na wszystkich disco w Italii :D Kozacka pioseneczka
PO, PO, PO, PO :wink: .
anjuventino pisze:"Cuore Azzurro" - oficjalna piosenka reprezentacji Włoch na tym mundialu
Cuore Azzurro.
anjuventino pisze:"Un'Estate Italiana" - hymn mistrzostw swiata Italia 90. Proszę o pomoc
Un'Estate Italiana.

Kompilacja mi się bardzo podoba, może dlatego, że nie zwracam za bardzo uwagi na jej wykonanie, tylko na treść, a w tym przypadku trudno mówić o jakimkolwiek rozczarowaniu :wink: .

:roll:
mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2006, 08:17

Diego pisze:
damiano ziębotta pisze:To powinno królować na wszystkich disco w Italii :D Kozacka pioseneczka
PO, PO, PO, PO :wink: .
Diego, możesz wrzucić to na coś innego niż rapidshare?...
Z góry wielkie "podziękował" :)

Pabloz9

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2006, 11:40

PO,PO,PO,PO to chyba po włosku... Ale piosenka z morałem i tekstem. Uczę sie teraz jej na pamięć. Napiszę jak sie naucze. A o kompilacji powiem tylko że jest bardzo dobra.

"I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego."
Wonki

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2006, 14:48

no nie powiem, jak dla mnie świetna kompilacja :!: rzeczywiście ten moment kiedy wymieniani są Mistrzowie - on jest magiczny :D a poza tym świetny chwyt marketingowy Gabry'ego Ponte :wink:
dla zainteresowanych zauploadowałem muzykę z tego filmiku w troszkę lepszej jakości niż dał railis ale to tylko dlatego, że to klasyczna empetrójka a nie ścieżka dźwiękowa :wink:

http://rapidshare.de/files/30334665/Gab ... _.mp3.html

ulin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2006, 15:39

Ten podklad muzyczny jest az za dobry, bo czlowiek nie moze sie skupic na ogladaniu, tylko sobie podspiewuje pod nosem po po po po po po...... :-D

Futbol to taka piekna gra, w której 22 zawodników biega po boisku ai tak zawsze
wygrywa JUVENTUS
PrzemasJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 października 2006, 16:31

anjuventino pisze:Wie może ktoś skąd można ściągnąć piosenki lub teledyski "Cuore Azzurro" - oficjalna piosenka reprezentacji Włoch na tym mundialu i "Un'Estate Italiana" - hymn mistrzostw swiata Italia 90. Proszę o pomoc
hymn z MS 90 mam na kompie...daj maila to jak bede mial czas i dam rade to ci wysle...
P.S. napisz mi na privie jak bedziesz...chyba ze masz gg to podaj to si ezgadamy

Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
Duff

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 października 2006, 18:37

Najpierw napisze o moich wiadomościa zebranych przed obejżeniem filmiku a po przeczytaniu odpowiedzi na forum:

Sądziłem e muzyka będzie geniala a szczególnie ważnym momentem będzie czytanie nazwisk.

A więc tak jeśli chodzi o muzykę - była mierna :/ taka troszkę nie dokończona techniawka. Moment z czytaniem nazwisko był rzeczywiście bardzo fajny i taki unoszący. Co do samej kompilki to zwykła nieczym mnie nie zawchwyciła. Dobrą rzeczą było genialne dopasowanie i zgranie muzyki z filmem. No to tyle :PP

PS: Genialny był moment tańczącego Cannavaro :)
PS2: Zachęcam do ściągania

ODPOWIEDZ