Czego oczekujecie od Juventusu w sezonie 06/07 ?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
MrWlodek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2006, 00:34

Zmiejszenie kary, a nie apelacji :oops:
to chyba dlatego bom śpiący :D

Del Piero bogiem, futbol nałogiem, życie zabawą, JUVENTUS PODSTAWĄ!!

morfeuszrejowiec

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2006, 02:23

Lukasz_JUVE pisze:
- Zmniejszenie apelacji
:prochno:
chyba zmniejszenie kary punktowej :lol: a i jeszcze co do tej barcy, to nie masz na co liczyc, teraz jak przeszedl zambro i thuram to jeszcze bardziej sie beda nia zachwycac ( choc nie ma czym :evil: )

mrowka423

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2006, 09:07

Ja jak wszyscy oczekuje awnsu do serie a ( bo jak nie awansują to przegram z braciakiem zakład o sporą sumkę ), dalekiego zajścia w PW i pokonania milanu po drodze nie ważne w której rundzie. Ładnej płynnej gry, żeby udowodnili tym wszystki co się z Nas wyśmiewją że Juve to nadal wielka drużyna i potrafi wygrać z każdym nawet najgroźniejszym rywalem i to w wielkim stylu. :D

To są tylko moje oczekiwania mam nadzieje że się spełnią i Wielkie Juve znów powróci do elity. :-D

Pilekww

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2006, 09:27

Ja oczekuje że awansujemy do Serie A bez względu na to z jakiego miejsca, możemy grać i baraże bylebyśmy awansowali, -17pkt to dużo i mało jednak mysle ze spokojnie zajmniemy miejsce w pierwszej piątce! Awans to niemalże standard bo dwa lata w Serie B to byłaby porażka mentalna i finansowa ale myśle ze to nie wchodzi w gre!
Chciałbym by było duże zaangażowanie w Coppa Italia bo wtedy można by grać w Pucharze UEFA, zrealizować to będzie ciężko jednak jest to wykonalne! Milan i Inter dostaną, wiadomo za co :wink:
Oczekuje oczywiście jeszcze maxymalnej motywacji ze strony piłkarzy, trenra i całego zarządu. Gramy w Serie B która nie jest taka prosta jak się wydaje a na wejście mamy punkty ujemne. Jeszcze Puchar z dryżynami A. Wieć chłopcy do boju! Damy rade!

FORZA JUVE

"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
grandejuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2006, 09:37

1. Awans do Serie A.
2. Niespodzianka w Pucharze Włoch (najlepiej wygrana :D).
3. Ofensywna, przyjemna dla oka gra, która zamaze wspomnienia po Capello.

Do tego zaangazowanie naszych piłkarzy w kazdym meczu, nie lekceważenie przeciwnika i czeste zmiany w skladzie.

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2006, 11:30

Pierwszym celem w nadchodzącym sezonie będzie jak najszybsze wyjście na prostą czyli pozostawienia za sobą tych -17 punktów. Wiadomo łatwo nie będzie ale przy sześciu zwycięstwach z rzędu możemy mieć juz 1 punkt na + wiec sądze że dla naszych zawodników jest to pestka.
Sądze że nasz zespół stać na awans do Serie A bez baraży a jeśli już to do baraży dobrniemy bez problemu - 6 miejsce premiowane jest już grać w barażach z 3 zespołem jednak baraż trzeba jeszcze wygrać - a co to jest dla naszych graczy ? :wink:. Wiadomo że ważną rzeczą od wielu lat dla naszych zawodników będzie Puchar Włoch za pośrednictwem którego mozemy trafic do Pucharu Uefa.

Pozdrawiam.

tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2006, 11:52

ja licze ze zaprezentuja sie na wysokim poziomie i tym samym awansuja do Serie A. chcialbym takze tryumfu w Pucharze Włoch co gwarantowaloby nam puchary)

pozatym pokazmy wszystkim ze nic nie zniszczy naszego klubu i grajmy pikeny ofensywny radosny futbol

Obrazek
krzysztofjuventus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2006, 12:01

Ja oczekuje przedewszystkim awansu do serie a i zdobycia pucharu włoch.Mam nadzieje również na udany sezon w wykonaniu Alexa.

JUVENTUS TURYN F.C.- A PAN BÓG ZESŁAŁ ICH NA ZIEMIE ABY SIALI ZAMĘT I ZNISZCZENIE
Juve_Team

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2006, 12:16

Przedewszystkim serie A i sprawiedliwego wyroku.
Chciałbym także zobaczyć na boisku Juventus zwarty,
walczący o każdą piłkę,strzelający bramki.Wielka
niespodzianka w Pucharze Włoch. :-D

Swider10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2006, 12:25

Ja oczekuje oczywiście awansu do Serie A (mam nadzieje ze nasza kara bedzie jeszcze zmniejszona i o awans bedziemy mogli byc spokojniejsi), drogi cel to napewno Copa Italia (puchar Włoch) ktory musimy zdobyc aby wystapic w pucharze UEFA w przyszlym sezonie. To napewni sa dwa głowne cele Juve na przyszly sezon, ja oczekuje od nich jeszcze sprowadzenia do Turynu Giveta i Ricardino (tak chyba sie to pisze) nie wykluczam oczywiscie rowniez innych transferów. Mam nadzieje ze Bożinow w pzyszłym sezonie sie sprawdzi tzn. bedzie grał jak znut i bedzie kolejna gwiazda Juve dzieki ktorej podbijemy za rok Włochy a za dwa lata Europe !!

"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."

"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
pawelini

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2006, 12:37

Ja oczekuję, przedewszystkim dobrej gry. Myślę, że awans jest realny. Nie musimy awansować z pierwszego miejsca. Możemy grać w barażach.
Gdyby to się nie udało to ja moge poczekać jeszcze jeden sezon, ale wtedy dobrze by było wygrać Puchar, aby móc w pucharze uefa przygotowywać się do Seria A.

ja chcę na mecz ;)
MrWlodek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2006, 14:05

teraz jak przeszedł zambro i thuram to jeszcze bardziej się beda nia zachwycac (choc nie ma czym :evil: )
co do zambro to jest się czym zachwycać bo to najlepszy boczny obrońca na świecie :!: tylko szkoda ze bedzie to potwierdzal w Barcy a nie w Juve :(

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2006, 14:07

Ciężko narazie cokolwiek prorokować ponieważ może się okazac, że będziemy grali w Serie A :roll: To jednak wydaje sie mało realny wariant, patrząc obiektywnie na cały ten ,,syf''.
Wobec powyższego, liczę, że kara pkt. jeszcze ulegnie zmiejszeniu po naszej apelacji, - 17 pkt. mija się z celem, patrząc na to jak potraktowano inne zespoły :evil:
Tak czy inaczej priorytetem w nadchodzącym sezonie będzie powrót do Serie A. Tam jest nasze miejsce odkąd powstalismy i jestem pewnien, że już w 1 sezonie tam powócimy, nie ważne z którego miejsca, jestem pewien- awansujemy.
Oczekuję od piłkarzy więcej niż maksimum zaangażowania, bo tylko w ten sposób osiągniemy sukces. Każdy musi potraktować grę w Serie B poważnie, nie ma mowy o odpuszczaniu.
Duże nadzieję wiążę z Deschampsem i nowy zarządem, od nich będzie zależało naprawdę wiele, jak narazie możemy ich zaliczyć na +. Wierzę, że podołają zadaniu.
Liczę na kibiców :!: Bez nich ten sezon nie miałby sensu. To oni budują min. ten klub. Dla nich grają zawodnicy, muszą nas wspierać zawsze i wszędzie! Nie zawiedziemy ich!
No i Puchar Włoch, owszem, jednak będzie piekielnie trudno...nie mamy już takiej kadry jak jeszcze miesiac temu :( Gramy wiele więcej meczów w B niż w A, zabraknie dublerów, jednak mimo wszystko wierzę w niespodziankę.

To najważniejsza próba dla każdego z nas, jestem pewien, że przetrwamy ją i wyjdziemy z niej zwycięzko, jesteśmy JUVENTUSEM i nic nigdy nas nie zniszczy :!:

Obrazek
cziro

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2006, 14:41

Nie będe oryginalny: awansu do serie a i jak najlepszego wystepu w coppa italia...

juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2006, 14:42

Jak dla mnie nie ma co sie rozpisywac. Jedyna rzecz jakiej oczekuje to awans. Choc nie powiem licze rowniez na Coppa Italia, wygranie tych rozgrywek i mozliwosc gry w Pucharze UEFA utarloby nosa niejednemu cwaniaczkowi, ktory teraz cieszy sie nasza degradacja. Pozatym wkoncu mielibysmy 10 pucharow :P

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
ODPOWIEDZ