Conte - Juventino Per Sempre by Lord_ Juve!
- Juve Master
- Juventino
Niestety mam problem ze ściągnięciem Twojej kompilacji co zaczęło dość mocno irytować, więc muszę się z tym zwrócić o pomoc do forumowiczów.
Problem pojawia się w momencie, kiedy postęp ściągania zatrzymuje się na ok. 10 mb i dalszej części pliku nie można już zassać :? . Nie wiem z czego to wynika, ściągam normalnie przez podany link za pomocą Mozilla Firefox.
Może ktoś wie jak mi pomóc żebym mógł obejrzeć kolejne dzieło Lorda Juve :-D
Edit:
@Lord Juve Dzięki za pomoc kolego, udało mi się obejrzeć Twoją pracę bez problemów na youtube.com
Przechodząc do oceny; Film o naszej byłej gwieźdźie Antonio Conte mi się bardzo spodobał, ale muszę uczciwie przyznać, że troszkę denerwuje mnie muzyka w Twoich kompilacjach. To nie pierwszy raz kiedy wprost przeciwnie do innych użytkowników i ich ocen mnie jakoś ta nutka którą wplatasz w filmy nie przekonuje, no ale to już kwestia gustu, więc jeżeli jestem w mniejszości to nie masz chyba co się zabierać za zmianę oprawy muzycznej
Co do walorów wizualnych :-D to powiem że doskonale ująłeś najbardziej znanei powszechne w necie bramki Antonio i ciekawie pokazałeś chwile smutku i radości naszego byłego piłkarza
Za to należą Ci się najwieksze brawa, ale to już się chyba stało Twoim znakiem firmowym. Ogólnie kompilację oglądałem na youtube.com, jak już wspomniałem, więc nie wiem czy tamtejsza jakość obrazu jest zawsze niższa ale z tego co się orientuję to tak, więc do tego się nie przyczepię
To by było na tyle jeśli chodzi o moje spostrzeżenia, więcej jeśli chodzi o szczegóły techniczne nie napiszę bo jestem raczej laikiem jeśli chodzi o tworzenie takich prac. Twoją oceniam w skali szkolnej na 4/6 także myślę że jest ok
Pozdrawiam i życzę dalszej owocnej pracy kompilatora.

Problem pojawia się w momencie, kiedy postęp ściągania zatrzymuje się na ok. 10 mb i dalszej części pliku nie można już zassać :? . Nie wiem z czego to wynika, ściągam normalnie przez podany link za pomocą Mozilla Firefox.

Edit:
@Lord Juve Dzięki za pomoc kolego, udało mi się obejrzeć Twoją pracę bez problemów na youtube.com

Ostatnio zmieniony 10 sierpnia 2006, 20:40 przez Juve Master, łącznie zmieniany 2 razy.
- Zawidowianin
- Juventino
Fajnie, że zaczynają powstawać kompilacje o zawodnikach, którzy raczej nigdy nie byli bohaterami ,,filmów małego ekranu"
. Bardzo dobrze, że się tego podjąłeś, bo niektórzy mogą mogą kibicować Juventusowi od niedawna i nie wiedzą zbyt wiele o naszym byłym kapitanie. Na pewno znalezienie materiałów nie było rzeczą łatwą, ale wydaje mi się że mogłeś dać więcej zdjęć, bo jak dla mnie to trochę za mało. Co do filmików to brakuje mi 1 dosyć ważnego ujęcia - wejścia Conte w finale LM z Milanem i jego strzału w poprzeczkę. Myślę też, że ciekawym elementem w tej części o końcu jego kariery byłyby ujęcia, gdy Antonio jest zmieniany bądź siedzi na ławce rezerwowych, bo strzały tuż nad poprzeczką czy obronione przez bramkarze nie są raczej świadectwem, że jego czas dobiegał końca. Pomarudziłem trochę, więc teraz napiszę o tym co mi się podobało najbardziej... A mianowicie ścieżka dźwiękowa, ale ona zawsze wychodzi jeżeli da się muzykę Hansa Zimmera - to jest po prostu mistrz. Aha, ta smutna muzyka na początku gdzie IL Capitano udziela wywiadu trochę nie pasuje, ale to może takie moje odczucie bo ten utwór kojarzy mi się z kompilacją o najsmutniejszych momentach w piłce nożnej. Bardzo dobrze wyszedł ten fragment z ANTONIOO :!: CONTE :!: - jak dla mnie bomba. Bardzo dobrze wyszła też synchronizacja tych basów w 1 utworze i efektów ,,mini-trzęsienia"
.
Ogólnie ciary mnie nie przeszły podczas oglądania jak choćby przy kompilacji o Pesso, ale podoba mi się.
PS. Nikt nie robi takich szczupaków jak Antonio 8)

Ogólnie ciary mnie nie przeszły podczas oglądania jak choćby przy kompilacji o Pesso, ale podoba mi się.
PS. Nikt nie robi takich szczupaków jak Antonio 8)
- LordJuve
- Juventino
Kurcze sam nie wiem co moze byc powodem. Sproboj poprzez Internet Explorera sciagac albo przez Opere.Juve Master pisze:Niestety mam problem ze ściągnięciem Twojej kompilacji co zaczęło dość mocno irytować, więc muszę się z tym zwrócić o pomoc do forumowiczów.
Jest jednak jeszcze jeden sposob, wejdz tutaj: :!:
Moja praca znajduje sie na youtube i tam tez mozesz ja zobaczyc, wiecej na ten temat na pierwszej stronie tematu.
P.S
Ta praca nie jest tak wzruszajaca jak ta o Pesso bo byc nie moze, Pesso przezyl tragedie, a Antonio nie i dziekowac za to nam trzeba...
- blk01
- Juventino
z kompilacji na kompilacje robisz sie lepszy, poprawiłeś to co ci zarzucali w kompili o pesso bo ta od stronytechnicznej jest zadowalająca
jeśli o materiały chodzi to fajne ale conte słynąl ze swoich "pięknych" fauli a ich troche mało
jak dla mnie 5/6 pracuj dalej bo vcoraz milej sie twoje dziela ogląda
i taka porada dla ciebie. podajesz na koncu link do swoich kompilacji. jestem pewien ze nikomu nie bedzie sie chciało tam wchodzić i przepisywać tego. Załóż alias polecam www.hk.pl byś miał adres np www.lord_juve.hk.pl -io by sie odnosił własnie do twoich kompilacji, taki adres jaki podajesz jest strasznie długi i nkt tam nie wejdzie.

jak dla mnie 5/6 pracuj dalej bo vcoraz milej sie twoje dziela ogląda
i taka porada dla ciebie. podajesz na koncu link do swoich kompilacji. jestem pewien ze nikomu nie bedzie sie chciało tam wchodzić i przepisywać tego. Załóż alias polecam www.hk.pl byś miał adres np www.lord_juve.hk.pl -io by sie odnosił własnie do twoich kompilacji, taki adres jaki podajesz jest strasznie długi i nkt tam nie wejdzie.
http://euroislam.pl
Europa dla Europejczyków.
Europa dla Europejczyków.
- umek
- Juventino
a ja mam problem tego tuypu, że w windows media playerze nie można przwijać suwakiem, no i kompilacja nieźle się zapowiadająca zresztą zatrzymuje sie przy drugiej akcji(tej po bramce na 3:1 z dortmundem) i w wnidows media playerze zaczyna sie od nowa, a w winampie staje w miejscu...
Prosze o rade bo mam chęć obejrzyć kompilacje do końca
THX
Prosze o rade bo mam chęć obejrzyć kompilacje do końca
THX
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Tak jak myślalem, tak się stało. Wiedzialem, że bez problemu sobie poradzisz. Co tu dużo mówić, zrobiłeś wszystko co najlepszego dało się zrobić z tych materiałów. Całość wyszla naprawdę super, no i jak zwykle świetne zgranie obrazu z muzyką. Ja jestem tylko zdenerwowany, że niektóre materiały ode mnie się zacinają, niestety tak mam zawsze jak ucinam w WMM :evil: To strasznie denerwuje. Do niczego nie mogę sie doczepić jedynie do tego co Ci napisałem na GG, szkoda, że nie dałeś bramek z 3 ostatnich sezonów czyli 2001/02 z Lecce, 2002/03 z Regginą i 2003/04 z Sampą, wszystkie były świetnej jakości
i z powtórkami, które i tak można było ominąć, a i bramki z SPW'98 przeciwko Vicenzie też brakuje, piękny gol i piękna radość. Chyba za to pójdzie Ci ocena w dół
Kto następny? :twisted: Ja już mam faworyta

Kto następny? :twisted: Ja już mam faworyta

- JuventinoPS
- Juventino
- LordJuve
- Juventino
Noo, Dragon jest baardzo tajemniczy... 8) Dragon byl bardzo mily, nie pokazywal, ze jest na wyzszym stopniu niz ja. Sam zaproponowalem, on we mnie uwierzyl i wyszla...dobra kompilacja o Antonio Conte.
Jeszcze raz przypomniam dla tych, ktorzy maja problemy ze sciaganiem pracy, podalem w temacie juz dwa razy linki do filmu na youtube, gdzie bez sciagania mozna zobaczyc ją :!:
Jeszcze raz przypomniam dla tych, ktorzy maja problemy ze sciaganiem pracy, podalem w temacie juz dwa razy linki do filmu na youtube, gdzie bez sciagania mozna zobaczyc ją :!:
- Juve_Team
- Juventino
Sorry ,że tak póżno ale nawalił mi net.
Zaczne od plusów:
Przedstawienie zlych chwil Conte,komentarz tez mi się
podobał.muzyka ujdzie.
minus to :mało efektów i przejść video.
Ogólnie komplika bardzo fajna.moja ocena5/6
Zaczne od plusów:
Przedstawienie zlych chwil Conte,komentarz tez mi się
podobał.muzyka ujdzie.
minus to :mało efektów i przejść video.
Ogólnie komplika bardzo fajna.moja ocena5/6
- Railis
- Qualità Juventino
TomiQ pisze:Kompilacja SUPER!!
Boksic9 pisze:jetes mistrzem w robieniu kompilacji
UlalaTi_Amo_Juventus_Dragon pisze:Kto następny? :twisted: Ja już mam faworyta

Dobra, teraz przejdę do oceny. Kompilacja w moim przekonaniu fajna, ale wbrew przekonaniu innych była gorsza od tej o Pesso. Jak powiedział któryś z moich poprzedników, rozrastasz się w roli kompilatora. Od strony technicznej praca juz była na poziomie. Jak twoja dziewczyna również zauważyłem, że na swojej pracy odciskasz jakieś znamię, które sprawia, że twoją kompilację daje się rozpoznać na odległość. Masz wyrobiony styl i o to chodzi. Kompilacja ładnie przedstawia grę Conte w Juve. Co do tego to nie będę się rozpisywał (bo kto to przeczyta

Good Job.
Pozdrowienia.
- Duff
- Juventino
No więc tak. Filmik ogólnie bardzo ładnie zrobiony niemam żadnych zastrzeżeń oprócz tego że w 2 momentach elementy się powtórzyły (że aż będe taki szczegółowy
) Dalej... Muzyka jak zywkle genialna ale Lord_Juve zdąrzył mnie do tego przyzwyczaić. Materiały filmowe też w porządku gole akcje (akcje za kulisami)
itd. Godne POLECENIA!!