Kolejne odwołanie.
- Waldini
- Interista
Nic wam to nie da gracie w B i nie macie 2 ostatnich mistrzostw, jeszcze wam malo? Pan Palazzi zawsze sie moze postarac zebyscie dostali jeszcze bardziej. A tak powaznie wysypcie troszke popiolu na glowe i przyjmijcie z godnoscia fakt, ze tylko Inter nie zaznal hanby degradacji :rotfl:
Moje serce jest czarno-niebieskie. Forza Inter!
Serie B?? We have never been there...

- LordJuve
- Juventino
Ale za to innej hanby zaznal, wcale nie mniej obrzydliwej... :lol: Poza tym, mistrzostwa sa nasze czy ci sie to podoba czy nie.Waldini pisze:Nic wam to nie da gracie w B i nie macie 2 ostatnich mistrzostw, jeszcze wam malo? Pan Palazzi zawsze sie moze postarac zebyscie dostali jeszcze bardziej. A tak powaznie wysypcie troszke popiolu na glowe i przyjmijcie z godnoscia fakt, ze tylko Inter nie zaznal hanby degradacji :rotfl:
Co za czlowiek, nie wiem, czy to milosc do Interu czy wrodzona wrednosc... :?
- Waldini
- Interista
Wrodzona wrednosc? Popatrz na wpisy Juventinich odnosnie Interu. Wy jak widze prezentujecie wrodzona butnosc, wasz klub oszukiwal ale wg was nic sie nie stalo.Lord_ Juve pisze:
Ale za to innej hanby zaznal, wcale nie mniej obrzydliwej... :lol: Poza tym, mistrzostwa sa nasze czy ci sie to podoba czy nie.
Co za czlowiek, nie wiem, czy to milosc do Interu czy wrodzona wrednosc... :?
Mistrzostwa sa wasze?? No to dlaczego ich nie macie?? :rotfl:

- wojti-s
- Juventino
I co dowartościowałeś sie
Bo widze, że odczuwasz niedosyt po zdobyciu Scudetto. Ale nie ma sie co dziwić - lepsze mistrzostwo wygrane na boisku niż przy stoliku z obrusem o kolorze przypominającym murawe.
Jest takie przysłowie : Im mniej masz tym mniej potrzebujesz do szczęścia.
Przykład Interistów jest idealny wręcz.
Zobaczymy co przyniesie kolejne odwołanie. Prawde mówiąc licze już tylko na zmniejszenie liczby punktów karnych. Cała ta sprawa pokazała jedynie, że we Włoszech dorwać przestepce jest czymś niemalże niemożliwym.
PS. Dodaj sobie 'yet' do podpisu
EDIT
Może banana
:lol:
Czytałeś uzasadnienie wyroku
Bo trafiło sie ślepej kurze ziarno przy zielonym stoliku

Jest takie przysłowie : Im mniej masz tym mniej potrzebujesz do szczęścia.
Przykład Interistów jest idealny wręcz.
Zobaczymy co przyniesie kolejne odwołanie. Prawde mówiąc licze już tylko na zmniejszenie liczby punktów karnych. Cała ta sprawa pokazała jedynie, że we Włoszech dorwać przestepce jest czymś niemalże niemożliwym.
PS. Dodaj sobie 'yet' do podpisu
EDIT
Hihihi mamy małpke na forum 8) No pięknie, umiesz nasladować innychWaldini pisze: Wrodzona wrednosc? Popatrz na wpisy Juventinich odnosnie Interu.

Waldini pisze: Wy jak widze prezentujecie wrodzona butnosc, wasz klub oszukiwal ale wg was nic sie nie stalo.
Czytałeś uzasadnienie wyroku

Waldini pisze: Mistrzostwa sa wasze?? No to dlaczego ich nie macie?? :rotfl:
Bo trafiło sie ślepej kurze ziarno przy zielonym stoliku
- trezeullo
- Juventino
no no Waldini to zes powiedział hahah nie ma bata nie powiem haha widac ze kibicujesz interowi haha ej jak tam z LM u was bedzie za 7 lat zdobedziecie ja bedzie okragła rocznica 50 lat juz minie od ostatnio zdobytego haha naprawde macie bardzo dobry "włoski " zespoł haha włosi występujący w interze tworzą jak zawsze trzon reprezentacji haha ale zenada moze kupicie Messiego bedziecie miec argentynczyka kolejnego bo za duzo macie tych włochów qrde dali byscie nam jakiegos dobrze ze Vieira do was idzie to jakies wymieszanie narodowe bedzie hahah !!
- Bartek89
- Juventino
Waldini caly proces to farsa... Od poczatku celem bylo zniszczenie Juve a Milan. Fiora i reszta to tylko zaslona dymna... Oczywiscie ty bedziesz ciagle obstawal za wyrokiem.... ktory jest poprostu smieszny.. Zobaczysz za pare lat Inter i tak zaplaci kare za ten caly przekret z tym smiesznytm procesem.... Wolalbym nie miec ttakiego scudetto bo ja bym sie wstydzil a nie z niego cieszyl... Gdyby nie ten proces to jeszcze wiele lat byscie na te scudetto poczekali.. najwidoczniej nie wqidzieliscie innego spososbu zdetronizowania dominacji Juve to posuneliscie sie do oszustw... ehh szkoda gadac. Juve i tak sie podnosi a Inter znowu poczeka kolejne lata na mistrzostwo...
Juve per sempre.
- JUVEFANE_10
- Juventino
A czytałeś Harrego Pottera to masz to samo co te rozmowyWaldini pisze: Czytałeś rozmowy Moggiego ??
- wojti-s
- Juventino
JUVEFANE_10 pisze:A czytałeś Harrego Pottera to masz to samo co te rozmowyWaldini pisze: Czytałeś rozmowy Moggiego ??
:rotfl:
To jest poprostu wspaniałe :rotfl:
A swoją drogą ciekawe. Nikt z osądzających niczego sie nie doszukał ale oczywiście Waldini widzi więcej i słyszy więcej. Normalnie dziecko epoki romantyzmu

- Nolik
- Juventino
Waldini to jest kibic Interu i nic wiecej nie trzeba mowić, wszystko jest jasne
, śmieszni ludzie.... a tak na poważnie Waldini Inter nigdy nie dorośnie JUVENTUSOWI do pięt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, zdetronizowaliscie nas, ale my wrócimy i zgnieciemy wasz klub, Milan i ten .....Mediolan jak puszke po Coca Coli, i znowu bedziecie czekali 17 lat na Scudetto :rotfl:. Mogłbym Ci jeszcze nawrzucać, ale nie bede obnizał poziomu strony, reszty możesz sie domyslić
. Otrzymaliście tytuł jesteście swietni
.

Forza BIANCONERI !!
- Waldini
- Interista
Brakuje argumentow to pozostaje ironia. Wroccie do watku na forum gdzie kibice Juventusu plakali nad tym co nawyczynial Moggi i poczytajcie sobie co wtedy pisaliscie o tych rozmowach. Nie ma co z wami polemizowac. Powiem tylko, ze jestem dumny z tego, ze nie musze sie wstydzic jak wy za swoich dzialaczy.wojti-s pisze:JUVEFANE_10 pisze: A czytałeś Harrego Pottera to masz to samo co te rozmowy
:rotfl:
To jest poprostu wspaniałe :rotfl:
A swoją drogą ciekawe. Nikt z osądzających niczego sie nie doszukał ale oczywiście Waldini widzi więcej i słyszy więcej. Normalnie dziecko epoki romantyzmu
Sprawiedliwosci stalo sie zadosc, zlodziejstwo zostalo ukarane, A WY GRACIE W SERIE B. I pozostaje wam tylko frustracja :rotfl:
Caly swiat sie smieje z tego, ze jestescie tak slabi, ze musicie oszukiwac, zeby wygrywac. :rotfl:

- Tombalu
- Juventino
Waldini ile Ty masz lat ??
W swoich wypowiedziach przypominasz mi mojego siostrzeńca, ktory ma 9 lat i powtarza 100 razy na dzień " JUVE jest Serie B, JUVE jest Serie B", ale to jest dzieciak który chce na siebie w ten sposób zwrócic uwage i podraznic się ze mną
Widze że Ty podobnie - dzialasz na tym forum - jak maly dzieciak. Te Twoje teksty juz wszystkim sie znudziły bo sie powtarzasz i daj sobie spokoj bo to jest naprawde nudne i nie masz 9 lat, no chyba że masz a wtedy to Cie zrozumie
Pozdrówka
W swoich wypowiedziach przypominasz mi mojego siostrzeńca, ktory ma 9 lat i powtarza 100 razy na dzień " JUVE jest Serie B, JUVE jest Serie B", ale to jest dzieciak który chce na siebie w ten sposób zwrócic uwage i podraznic się ze mną

Widze że Ty podobnie - dzialasz na tym forum - jak maly dzieciak. Te Twoje teksty juz wszystkim sie znudziły bo sie powtarzasz i daj sobie spokoj bo to jest naprawde nudne i nie masz 9 lat, no chyba że masz a wtedy to Cie zrozumie

Pozdrówka

- LordJuve
- Juventino
Caly swiat ma wielki szacunek dla Juventusu a smieja sie tylko takie parszywe, wredne pokraki jak ty, ktorych zdanie nie jest warte chocby jednego, ironicznego usmieszku...Waldini pisze:Caly swiat sie smieje z tego, ze jestescie tak slabi, ze musicie oszukiwac, zeby wygrywac. :rotfl:
EDIT
Widze, ze ci "kibice" mogą na Juventus naskakiwac w kazdym temacie a kiedy ktos stanie w obronie naszego kochanego klubu i powie wprost to co mowia oni o Juve od zaraz dostaje po glowie...ech.
Zapraszam Twoja pokrzywdzoną osobe do mnie na pw.
/Siewier
Ostatnio zmieniony 02 sierpnia 2006, 22:03 przez LordJuve, łącznie zmieniany 1 raz.
- Gooray
- Juventino
Nie znasz całej prawdy więc nie wiesz czy przpadkiem wasi działacze nie narobili większego bigosu i tylko dzięki ludziom wyrzej nic nie wyszło na jaw. Ja mam tą świadomość że całe nasze bagno wyszło i że jesteśmy czyści, a wy? Jesteś pewien że wy gracie fair???Waldini pisze:. Powiem tylko, ze jestem dumny z tego, ze nie musze sie wstydzic jak wy za swoich dzialaczy.
A czy my coś ukradliśmy??? Kolega ci dobrze radził poczytaj to uzasadnienie!Waldini pisze:.Sprawiedliwosci stalo sie zadosc, zlodziejstwo zostalo ukarane, A WY GRACIE W SERIE B. I pozostaje wam tylko frustracja :rotfl:
Jak dobrze wiesz nie kradliśmy by wygrywać my tylko "zapewniliśmy sobie wysokie miejsce w lidze", także zwycięstwa były zdobyte uczciwie na boisku.Waldini pisze:Caly swiat sie smieje z tego, ze jestescie tak slabi, ze musicie oszukiwac, zeby wygrywac. :rotfl:
Inter można porównać do Dyktatorów, którzy niszczyli konkurentów żeby być na tronie. Wy też wiedząc żę nie wygracie z JUVE musieliście go PRAWIE zniszczyć (odsunać na jakiś czas z walki). Chociaż w waszym przypadku to musicie chyba zniszczyć wszystkich konkurentów żeby cokolwiek wygrać... Powiedz mi szczerze jesteś dumny bądź też zadowolony z tego że Twój Inter zdobywa w taki sposób mistrzostwo???