Wasze najwyższe ligowe zwycięstwo/porażka
- BartekGajda9
- Juventino
Pelson a powiedz w jakiej druzynie grywasz ??Pelson pisze:Dwa lata temu zwycięstwo z Rzezawianką Rzezawa 16:0
Zwycięstwo na Hali z Kłosem Łysa Góra 29-1
Co do Porażek to pamietem kilka jednak najwyższą była porażka z Okocimskim Brzesko 1:4
Pozdrawiam

"To trochę dziwne, ale uwierzcie mi, w życiu nie popełniłem większego błędu", "Obecnie pracuję nad tym, żeby móc wrócić do Juventusu" - tak Canna WRACAJ !!
- Radidam
- Juventino
Najwyzsze ligowe zwyciestwo ? hmmm w minionym sezonie wygralismy 20-1 moje cztery bramki
A na hali? Wygralismy raz 19-0 ale wiecie nie mozna bylo duzo postrzelac poniewaz gralismy dwa razy po osiem minut, wiec za duzo strzelac nie mozna bylo
W tym meczu nie pamietam ile strzelilem bo bramka wpadala co 50 sekund
hehe

- damiano ziębotta
- Juventino
Widzę, że na razie nikt nie przebija naszego rekordu juniorów Czarni Sobocisko w meczu z Koroną Osiek 41:0
Ale nie dziwię się, ten rekordzik z sezonu 2003/2004 jak naprawdę nieźle wyśrubowany :lol: :lol:

Ale nie dziwię się, ten rekordzik z sezonu 2003/2004 jak naprawdę nieźle wyśrubowany :lol: :lol:
- Mr Cezary
- Juventino
Najwyższe zwycięstwo: 18:0 z niejakim Ślązakiem Bycina w rozgrywkach A klasy.
Najwyższa porażka: 0:16 z Przyszowicami, lecz wtedy nie mieliśmy 3/4 składu, z powodu bierzmowania i trzeba było dokotpować, trochę przypadkowych delikwentów
Najwyższa porażka: 0:16 z Przyszowicami, lecz wtedy nie mieliśmy 3/4 składu, z powodu bierzmowania i trzeba było dokotpować, trochę przypadkowych delikwentów

- damiano ziębotta
- Juventino
Dobre z powodu bierzmowania :rotfl: tego jeszcze nie słyszałem, przeważnie, drużyny przeżedza wesele kolegi z drużyny, to wtedy niezłe cyrki się dzieją :-D można umrzeć na boisku na drugi dzień (wiem coś o tymMr Cezary pisze: Najwyższa porażka: 0:16 z Przyszowicami, lecz wtedy nie mieliśmy 3/4 składu, z powodu bierzmowania i trzeba było dokotpować, trochę przypadkowych delikwentów

- hara
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Największe zwycięstwo to 21:0 za czasów trampkarzy, ale nie pamiętam z kim... a porażka to 21:1... nasz pierwszy mecz ogólnie w karierze, byliśmy żaczkami i sparing mieliśmy z trampkarzami z Korsz, bawili się z nami aż wstyd(z przewrotek nawet nam strzelali) 

Capo di tutti capi
- damiano ziębotta
- Juventino
W niedziele w senioskiej drużynie Czarnych Sobocisko odnieślimy zwycięstwo 7:0, za tydzień pewnie będzie więcej bo gramy z ostatnim miejscem, w końcu jako spadkowicze należy pokazać klasę i wlaczyć o awans do Serie A
wszyscy doskonale to znamy :-D

- zlatan_sc
- Juventino
Czarni Sosnowiec 8:0 Victoria Jaworzno
niestety nie zaszpanuje ile bramek strzeliłem, jestem bramkarzem ;]
niestety nie zaszpanuje ile bramek strzeliłem, jestem bramkarzem ;]

wloski w alfabecie pisze:Prawdą jest to, że eskimosi jedyną przyjemnością miedzy ludzką na jaką mogą sobie pozwolić jest pocieranie się o nosek.
- olimp
- Juventino
Olimpia Lewin Brzeski 9;0 Pogon losiow niewim w ktorej jestem druzynie bo na papierze w Olimpii ale w przerwie przechodze do Losiowa...hehe
Najnowsze forum o pamiatkach pilkarskich i nie tylko
www.kolekcja.mojeforum.net
www.kolekcja.mojeforum.net
- nike
- Juventino
ja bronie w serie A ! ;]
ostatnio graliśmy sparing no i wygraliśmy 17:0
z czego strzeliłem jedną... najlepsze że z wolnego a jestem bramkarzem..
jedyne co moge jeszcze dodać to mecz zycia kiedy to graliśmy z jakimś IV od teraz III ligowcem (jakas dziwna nazwa drużyna z Tych koło browaru może dlatego tak dobrze mi szło) zremisowaliśmy 0:0 na wyjeździe broniłem wszystko sam sie teraz zatanawiam jak to zrobiłem...
mecz życia
pozdr
ostatnio graliśmy sparing no i wygraliśmy 17:0
z czego strzeliłem jedną... najlepsze że z wolnego a jestem bramkarzem..
jedyne co moge jeszcze dodać to mecz zycia kiedy to graliśmy z jakimś IV od teraz III ligowcem (jakas dziwna nazwa drużyna z Tych koło browaru może dlatego tak dobrze mi szło) zremisowaliśmy 0:0 na wyjeździe broniłem wszystko sam sie teraz zatanawiam jak to zrobiłem...
mecz życia

pozdr
Ostatnio zmieniony 26 września 2006, 20:53 przez nike, łącznie zmieniany 1 raz.
- Simi
- Qualità Juventino
Włókniarz Zgierz 1 : 7 Tomaszów
Kurde to byl chyba najgorszy mecz w moim zyciu(jak narazie) wygrywalismy 1 : 0 potem ja trafilem w poprzeczke a potem to juz wiecie po wyniku po pierwszej bramce sie załamalismy a jak juz bylo 1 : 2 to byla niezla kicha
Kurde to byl chyba najgorszy mecz w moim zyciu(jak narazie) wygrywalismy 1 : 0 potem ja trafilem w poprzeczke a potem to juz wiecie po wyniku po pierwszej bramce sie załamalismy a jak juz bylo 1 : 2 to byla niezla kicha

- mighal
- Juventino
Zwycięstwo 13-0 z Lokalnym rywalem Lasem Puszczykowo, a porazka to 6-0 z Cracovia Kraków na turnieju Amica cup (był to final wiec i tak osiagniecie dla naszego klubu wielkie bo wyeliminowalismy aluminium konin, amice wronki itd=) )