"Road to World Cup 2006" by Railis
- Railis
- Qualità Juventino
Dostarczam następny link na wiecznym serwerze. Od dzis będzie można sciągnąć kompilację z downloadu JP. Od tej pory będą się tam znajdowały moje wszystkie kompilacje o Juve i Italii.
Download JuvePoland
Proszę o następne oceny. Ze sciągnięciem juz nikt chyba nie będzie miał problemów, a komentarze to swego rodzaju nagroda za trudy.
Download JuvePoland
Proszę o następne oceny. Ze sciągnięciem juz nikt chyba nie będzie miał problemów, a komentarze to swego rodzaju nagroda za trudy.
- kaktus23
- Juventino
Według mnie to fajna kompila. Nie będe jej porównywał do dzieła Mateusszka. Jedynym jednak mankamentem według mnie jest muza. Jednak tyczy sie to drugiego kawałka. Pierwszy według mnie jest bardzo dobry, podniosły. Po prostu pasuje ale ten drugi - osobiście go nie lubie więc dla mnie odpada. Ale chyle czoła - sam nie zrobiłbym takiej kompilacji więc gratulacje. 4 z wielkim plusiorem/6. 

- *MaTeK*
- Juventino
Właśnie obejrzałem twoją kompilkę.. muszę powiedzieć, że jest chyba najlepsza jaką dotąd widziałem
autentycznie
zaczynając od jakości (no i ku wielkiemu zdziwieniu zabiera mniej niż 50 MB), poprzez efekty, dopracowanie i "fabułę".. jedyne do czego można się przyczepić to dziwne przejście muzyki, szczególnie w tym momencie, w którym zaczynają się karne.. ale tak pozatym, to jest super 8)
6- !

6- !
Noi Siamo Juventus.
- sigal
- Juventino
Witam !!! Może to nie ten temat ale po obejrzeniu tych komplikacji aż chce sie obejrzeć jeszcze raz mecz finałowy czyli Włochy-Francja !!! Jeżeli ktoś ma to był bym bardzo wdzięczny za wstawienie a najbardziej z polskim komentarzem czyli Pana Szpakowskiego i kogoś jeszcze ( nie pamiętam kto to z nim komentował :oops: Z góry dzięki i przepraszam za utrudnienia !!!
FORZA JUVE
FORZA ITALIA
FORZA JUVE
FORZA ITALIA
FORZA JUVE
FORZA Alex Del Piero
Czy wygrywasz czy nie ja i tak Kocham Cię
FORZA Alex Del Piero
Czy wygrywasz czy nie ja i tak Kocham Cię
- toudi
- Juventino
Praca bardzo fajna. Przypomina wspaniałe momenty. W głosie fajnie wkomponowany jest włoski komentarz do bramek.
Ocena 5/6
Mam taką prośbę. Mógłby ktoś podać link do bramek z meczu Włochy - Niemcy z włoskim komentarzem? Proszę!
Ocena 5/6
Mam taką prośbę. Mógłby ktoś podać link do bramek z meczu Włochy - Niemcy z włoskim komentarzem? Proszę!