Camoranesi zostanie w Juve !!??

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Mati

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2006, 12:08

Tombalu pisze: No i nie zapominajmy ze mamy tez doswiadczonych graczy typu Zalayeta, Kapo czy Oliveira, którzy na gre w Serie B nie narzekają!
Akurat Olivera nie jest bardzo doświadczony.U nas zagrał kilka spotkań, w Atletico Madryt chyba też pograł, ale przecież Chiumetno na wypożyczeniach też grał.
Camor by się na pewno przydał, ale zgadzam się że nie można go trzymać na siłę.Na Serie B mogą grać choćby Kapo Marchionni, Olivera, a w środku może ogrywać się Marchisio czy Giovnico.

Bolchevik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2006, 12:09

Mauro pokaże ,że ma jaja i zostanie nie to co inni którzy wymyślili sobie ,że są za starzy i chcą jeszcze osciągnac jeszcze jakis sukces Bajki by mogli pisac

!!! FORZA JUVE !!!
Pilekww

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2006, 12:14

Jak niektórzy też mam mieszane uczucia bo dziś przeczytałem na onecie to: http://sport.onet.pl/0,1248705,1363639,wiadomosc.html
Miejsce Camora nie jest aż takim dużym problemem bo mamy Monarchoniego, a za Mauro weźmiemy troche kasy. Mimo wszystko jak by został to by bylo spox.
Co do Zlatana bardzo bym chciał zeby został bo będzie tak jak z Henrym :angry:

"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
Aleexxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2006, 23:03

Camoranesi i Trezeguet zostają w Juventusie

Tak przynajmiej jest napisane tutaj:
http://www.bianconeri.pl/

Sorrki ze nie jest podany dokladny adres newsa ,ale jakos sie nie da :smile: (raczej mi sie nie udało)

MrWlodek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2006, 23:28

Camro jest dobry a rywalizacja z Marchionim tylko go wzmocni :!: . Ale przeciez złożyli deklaracje z Alexem, Gigim i Nedvedem że zostaną :dance: , więc nie ma o czym gadać. Cannavaro też składał ale mówil to prasie a nie młodym kopaczom Juventusu a to co innego :!:

MrWlodek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2006, 16:46

Ktoś tu kręci:
http://pilka.interia.pl/news?inf=782863
Coś mi się to niepodoba :angry:

Obrazek
Tombalu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2006, 17:09

Lukasz_JUVE pisze:Ktoś tu kręci:
http://pilka.interia.pl/news?inf=782863
Coś mi się to niepodoba :angry:
Co ta gazecina "La Gazzetta dello Sport" jeszcze wymysli, chyba pamietasz kto był inpiratorem całej tej pseduo afery i kto zadał Serie C1 dla nas ??
Nie ruszają juz mnie takie informacje, za chwile jakis pismac z tej gazeciny wypisze ze Buffon odchodzi do Milan :)

La Gazzetta dello Sport jest dobra tylko w kiblu i tyle są warte jej arty.

Obrazek
Zapraszam www.NaszaKalwaria.pl i na www.kwa24.pl/forum/ - Forum Powiatu
MrWlodek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2006, 17:35

Tombalu pisze: Co ta gazecina "La Gazzetta dello Sport" jeszcze wymysli, chyba pamietasz kto był inpiratorem całej tej pseduo afery i kto zadał Serie C1 dla nas ??
Nie ruszają juz mnie takie informacje, za chwile jakis pismac z tej gazeciny wypisze ze Buffon odchodzi do Milan :)

La Gazzetta dello Sport jest dobra tylko w kiblu i tyle są warte jej arty.
A myślisz dlaczego jej strony nic nie warte, są na różowo :?:
Bo tam ci którzy piszą o Juve sątroche nie tego :D
Niech lepiej dowiedzą się jak się składa wymówienia z pracy bo głowy bym nie postawił że wiedzą ja kto się robi[/url]

Obrazek
ODPOWIEDZ