Koniec ze sprzedawaniem, czas na jakieś zakupy
- liqu!d
- Juventino
givet,bylby dobry,za czasow didiera kapitan monaco...boje sie ze po owrocie do serie a gralby jak tudor,albo legrotaglie.ja mimo wszystko wyciagnol bym reke po kompanego i alexa z psv,pozatym vieira w interze?niech daja kase i pizarro,swietny pomocnik,jak ma siedziec na lawie niech gra u nas.zlatan i trezeguet moga odejsc,teraz bedzie era bojinova
i zakup huntelaara to swietny pomysl,na niego tez bym postawil.mysle ze transfer riberyego jest jak najbardziej mozliwy,wkoncu w JUVE gral zidane,napewno jeden z jego idoli.serie b to nie problem,o ile zabiora nam te ujemne punkty,bo jesli nie zabiora to dwa bite lata w serie b
,a tak kazdy wie,ze jak teraz w serie b zagrzeje sobie miejsce,to w serie a bedzie mial je gwarantowane jesli tylko bedzie mial odpowiednie umiejetnosci,pozatym ulubieniec kibicow,bo prawdziwi Juventini rodza sie w czynach,a nie slowach np.cannavaro
ta lama bagienna 

- Bartek(Juventino)
- Qualità Juventino
Moim zdaniem jeśli zostaniemy w serie B to żadnych wiekszych zakupów nie będzie jeśli wogóle jakeis będą. Już teraz mamy skłąd zdolny by wyjść z Serie B. Pieniądze, które zostaly zdobyte dzięki transferom posłużą za rok gdy Juve wejdzie do Serie A, gdyż łatwiej bedize pozyskac dobrych zawodników i w tedy więcej pieniedzy pozosawionych z wczesniejszego sezonu przyda sie na szybsze odbudowanie drużyny. Jesli zas po apelacji Juve pozostanie w Serie A w tedy napewno 30mln o któych mowi zalożyciel tematu zostaną wydawane na dobrych młodych i sprawdzonych zawodników.
- Gregor del Ptasior
- Juventino
A oglądałeś Ty może tegoroczny mundial? A może oglądałeś to bez głosu? To w takim razie informuję Cię, że Grosso jestjuż zawodnikiem interu.matimat1 pisze:a czemu nie wspominacie o Grosso, przecież to bardzo dobry zawodnikl, no fakt, że będą się wielcy o niego bili, ale wyroku ostatecznego jeszcze nie ma.
- pakman
- Juventino
Tak tak - Grosso trafil do Interu i to za mala kase jak na jego klase . Nie pamietam dokladnie ale chyba 5 mln Ojro chyba . Wiec Fabio do nas niestety nie trafi - a szkoda... 

"Białe seRce , kRew w czeRni MY na zawsze JUVE wieRni " ★ ★ ★
Pirlo przyszedl z Mialnu za darmo ? Niemozliwe!
Nawet Chuck Norris nie strzelil tylu goli co DEL PIERO !
Pirlo przyszedl z Mialnu za darmo ? Niemozliwe!
Nawet Chuck Norris nie strzelil tylu goli co DEL PIERO !
- adammac
- Juventino
Pomyśl trochę - Kompany dopiero co przeszedł do HSV.ja mimo wszystko wyciagnol bym reke po kompanego i alexa z psv
Tak, oczywiście Grosso, gdyby nie Inter, byłby zawodnikiem Juve. Polecam przeczytanie choć jednego wywiadu z nim, w którym tłumaczy, że brakuje mu gry na wysokim, europejskim poziomie. Serie B ? Tiaaaaa...
Pozyskanie Barzagliego także niezbyt realne, bo Palermo grać będzie przecież w pucharach.
Ribery ? Dobry żart. Bije się o niego, wg La Gazetta dello Sport 16 klubów, ale on przyjdzie do nas ...jakże by inaczej.
Givet - dobry pomysł, znający trenera, na pewno spore wzmocnienie na pozycji, która jest u nas teraz poważnie osłabiona...
Zlatan Ibrahimovic - zgadzam się. Gracze z przeciętniaków Serie A mogą być realnym celem transferowym.
- juveman7
- Juventino
Ta Serie B komplikuje całkowicie rynek transferowy. Ciężko pozyskać młodych, dobrych zawodników, bo tacy chcą sławy, i gry w najsilniejszych ligach świata. Myślę że wielu nieznanych piłkarzy mogą stać się jednymi z najlepszych, startując nawet z Serie B. Wydaję mi sięże w Juve wykreują się wspaniali piłkarze. Odnośnie transferów, są one nam bardzo potrzebne, ponieważ już teraz potrzebujemy piłkarzy, którzy będą walczyć w Serie A.
...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
- BartekGajda9
- Juventino
Napewno potrzebne są transfery, może nie jakieś spektakularne, lecz takich zawodników, którzy pociągneliby razem z będącymi już w klubie grę drużyny. Transfer Givet'a napewno wzmocnilby naszą drużynę w defensywie. Co do Ribery'ego nie sądzę, by ten zawodnik, którym interesują się największe kluby Europy zechciał grać w Serie B. Ale napewno też byłby dobrym posunięciem... 

"To trochę dziwne, ale uwierzcie mi, w życiu nie popełniłem większego błędu", "Obecnie pracuję nad tym, żeby móc wrócić do Juventusu" - tak Canna WRACAJ !!
- DamKam
- Juventino
Givet
Nie znam. I nie moge na jego temat nic powiedziec. Ale same, rzekome zainteresowanie Juve tym zawodnikiem moze byc zastanawiajace
Szczerze mowiac jakos watpie, zebysmy w tym mercato kogos kupili. Ale jezeli Deschamps widzi w tym graczu to "cos" i zarzad uzna, ze sa na niego pieniadze to w sumie czemu nie
Ale raczej bardziej zaprzatam sobie glowe, kto jeszcze nas opusci niz kto do nas zawita...

- Pawlinio
- Juventino
co wy z tym Riberym?? Przeciez pozyskaliśmy juz prawego dobrego pomocnika Marco Marchionniego 8) a co do Giveta to dobry pomysł chociaz wolał bym kogos z Italii ale nie mam nic przeciwko niemu 

Jedno miasto Jeden klub WIELIM SZCZECINEK
- TreDelIbra
- Juventino
Juventus wyraża również chęć pozyskania 26 letniego pomocnika Empoli Sergio Bernardo Almirona.Argentyńczyk miałby kosztować bianconerich 4 mln euro.
http://sports.alice.it/it/cmc/calcio/20 ... 99139.html
Szczerze mówiąć nic o nim nie wiem
http://sports.alice.it/it/cmc/calcio/20 ... 99139.html
Szczerze mówiąć nic o nim nie wiem

- Piemontinho
- Juventino
Byloby cool gdyby Appiah wrocil, ma doskonale warunki fizyczne, dobrze rozgrywa i ma petarde w nodze 8) Niepotrzebnie z niego zrezygnowalismy :płaczę:
- Zawidowianin
- Juventino
Appiah co prawda jest przymierzany do powrotu do Włoch, ale najbliżej jego sprowadzenia jest ponoć Roma. W plotkach dotyczących jego osoby obił się też AC MilanPiemontinho pisze:Byloby cool gdyby Appiah wrocil, ma doskonale warunki fizyczne, dobrze rozgrywa i ma petarde w nodze 8) Niepotrzebnie z niego zrezygnowalismy :płaczę:
- forza bianco-neri
- Juventino
macie racje trzeba sie zbroic mysle ze Lapmard, A. Cole, Terry i boski Ronaldinho wystarcza, przeciez to az Serie B!!
za rok awansujemy to wtedy pomyslimy o nabytkach
za rok awansujemy to wtedy pomyslimy o nabytkach
Juve per Sempre