Komu kibicujecie w Serie A?

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ

Komu bedziecie kibicować w przyszłym sezonie w Serie A?

Można wybrać tylko 1. opcję

Pokaż wyniki
Leon

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2006, 11:29

Liczy sie tylko JUVE zadna inna druzyna mnie nie interesuje nawet jak by mieli grac w serie C to liczy sie TYLKO JUVE

Cyro92

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2006, 11:39

Ja nie kibicuje w Serie A rzadnemy klubowi bo jestem całym sercem tylko z Juve ale wolałbym żeby mistrzostwa nie wygrał inter,milan ani roma więc jestem za Palmero

Sercem i duchem zawsze z turyńskim Juve!!!!
herr_braun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2006, 11:44

Pierwszy rzut oka na temat i myśl "co za idiota go założył". Chwila namysłu i powrót do rzeczywistości - przecież Juve nie ma w SerieA :/ Chyba Palermo, nie potrafię uzasadnić...

AmericanPsycho

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2006, 11:53

Udinese bo to PRAWIE JAK Juventus :] A tak całkiem na poważnie, to ten rok i zapewne następny po prostu będę zerkał tylko na tabele Serii B. Jedyne czego nie chce to zwycięstwa INTERU! Tak się niestety złożyło, że w okolicy duża część znajomych to interowcy, więc możecie sobie już wyobrazić co się teraz dzieje. Najlepsze jest to że z takimi pustakami nie pogadasz nawet, nie wymienisz się poglądami, tylko oni swoje wiedzą i tyle. Gdy ja podaje jakiś argument na udowodnienie tego, że Juve jest lepsze od tych... z mediolanu to w odpowiedzi dostaje bardzo ambitny wniosek : "A Juve śmierdzi!" Na prawdę, polecam zaglądnąć w moje okolie :]

Platon mawiał: Szlachetną rzeczą jest wybaczać, ale nigdy nie płać za spóźnioną pizzę.
Pilekww

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2006, 11:53

O ostrym kibicowaniu nie ma mowy ale chciałbym by Serie A wygrało Palermo! Lubie ten klub nie wiem dlaczego ale jakos wpadli mi w oko, ich zawodnicy nie zadzierą jak niektórzy lubią, no i graja na różowy więc jest malutka wieź z Juve :D

"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
Robert 10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2006, 12:11

Jestem za Juve i tylko za Juve, więc nie będe kibicował żadnej drużynie występującej w Serie A w następnym sezonie.
Ale za to chiałbym aby mistrzami NIE zostali Inter i Roma !!!

FORZA JUVE

speisi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2006, 12:31

ja będe kibicował przeciwko Interowi :) , a tak to chciałbym żeby niespodzianke sprawiła jakaś słabsza drużyna , może być Palermo skoro tak wielu osobom na tym forum tak zależy :)

Marcin_FCJ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2006, 12:49

naros pisze:Niestety zostalismy zdegradowani i w przyszłym sezonie bedziemy grać w Serie B. Jednak mam do was pytanie komu bedziecie kibicowac w przyszłym sezonie w Serie A?
Ja bede kibicował Romie bo jeszcze 3 lata temu byłem takim małym kibicem tego klubu :P i nie chce aby mistrzem Włoch został Inter :evil: Napewno bede tez za Palermo ponieważ tam gra kilku naprawde dobrych piłkarzy których lubie :-D Mam nadzieje ze mistrzem Włoch nie zostanie Inter a Roma wzmocni skład przed sezonem i wysle do domu ich do domu :twisted:
FORZA ROMA!!!
To już drugi twój tak idiotyczny temat. Najpierw wypytujesz się oto komu kibicowaliśmy przed Juve i wychwalasz się ile to miałeś ulubionych klubów w przeszłości, a teraz pytasz komu będziemy kibicować w Serie A pod ewentualną nieobecność Juve. Szukasz sobie nowych, łatwiejszych wyzwań kibicowskich bo Juve akurat przechodiz przez trudny moment i na sukcesy będzie chyba trochę poczekać? Zmień klub a nam daj w tej chwili spokój i daruj sobie tak idiotyczne tematy. Zaręczam Ci że wielu z nas w tym momencie inne kluby nic nie obchodzą gdyż mamy już wystarczająco ciężkie głowy od myślenia. Jesteś żałosny !

Zapraszam na www.asroma.pl Tam znajdziesz coś dla siebie i tam będziesz mógł wykrzykiwać FORZA ROMA ! :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

Jeden plus degradacji... Kibice tacy jak Ty się wykruszą. Zostanie elita.
Ostatnio zmieniony 16 lipca 2006, 12:51 przez Marcin_FCJ, łącznie zmieniany 1 raz.

mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2006, 12:50

zdecydowanie NIKOMU i taka opcja powina być w ankiecie a że jej nie ma to nie głosowałem :smile:

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
Jelon

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2006, 13:00

Ja bede troszke trzymał kciuki za Treviso ;)

zenek gepardovic

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 lipca 2006, 13:03

Bardzo nie chce zeby wygrali Milan, Inter i Roma a jak ktoś by miał wygrać to chciałbym żeby to była Siena ponieważ ma podobne logo do Juve :d
FORZA JUVE!!!

JUVE is the best!!!
Marcin_FCJ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2006, 13:06

zenek gepardovic pisze:Bardzo nie chce zeby wygrali Milan, Inter i Roma a jak ktoś by miał wygrać to chciałbym żeby to była Siena ponieważ ma podobne logo do Juve :d
FORZA JUVE!!!
To może pokibicuj Torino jest z tego samego miasta co Juve i grało przez tyle lat na tym samym obiekcie ? Ludzie załamujecie mnie ... Stuknij się w baniak i milcz jak masz pisać takie bzdury.

nedved1111 pisze:Ja bede troszke trzymał kciuki za Treviso
No tak... wkońcu to nasz spadek bardzo im na ręke. Naszym kosztem zostaną w Serie A. Kibicujmy im :angry: :angry: :angry: :angry:

naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2006, 13:10

Marcin_FCJ pisze:
naros pisze:Niestety zostalismy zdegradowani i w przyszłym sezonie bedziemy grać w Serie B. Jednak mam do was pytanie komu bedziecie kibicowac w przyszłym sezonie w Serie A?
Ja bede kibicował Romie bo jeszcze 3 lata temu byłem takim małym kibicem tego klubu :P i nie chce aby mistrzem Włoch został Inter :evil: Napewno bede tez za Palermo ponieważ tam gra kilku naprawde dobrych piłkarzy których lubie :-D Mam nadzieje ze mistrzem Włoch nie zostanie Inter a Roma wzmocni skład przed sezonem i wysle do domu ich do domu :twisted:
FORZA ROMA!!!
To już drugi twój tak idiotyczny temat. Najpierw wypytujesz się oto komu kibicowaliśmy przed Juve i wychwalasz się ile to miałeś ulubionych klubów w przeszłości, a teraz pytasz komu będziemy kibicować w Serie A pod ewentualną nieobecność Juve. Szukasz sobie nowych, łatwiejszych wyzwań kibicowskich bo Juve akurat przechodiz przez trudny moment i na sukcesy będzie chyba trochę poczekać? Zmień klub a nam daj w tej chwili spokój i daruj sobie tak idiotyczne tematy. Zaręczam Ci że wielu z nas w tym momencie inne kluby nic nie obchodzą gdyż mamy już wystarczająco ciężkie głowy od myślenia. Jesteś żałosny !

Zapraszam na www.asroma.pl Tam znajdziesz coś dla siebie i tam będziesz mógł wykrzykiwać FORZA ROMA ! :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

Jeden plus degradacji... Kibice tacy jak Ty się wykruszą. Zostanie elita.
To nie jest idiotyczny temat tak samo jak ten drugi! Jestem ciekawy jakie były wasze poprzednie ulubione kluby i na jaką druzyne liczycie w walce o Scudetto! Roma była kiedys moją ulubioną druzyną i dlatego bede na nich liczył w walce o Scudetto! To tak samo jak bym powiedział ze w lidze angielskiej licze na Manchester!!! Nigdy nie zmienie klubu Juve kocham i nigdy nie przestane!!! Sam jestes załosny bo niemozesz pogodzic sie z tym ze Juve zostało zdegradowane!!!
Czy Serie A czy B ja i tak kocham Cię w moim sercu zawsze Juve na dobre i na złe!!!!!!!!!
Ostatnio zmieniony 16 lipca 2006, 13:27 przez naros, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Un capitano c'è solo un capitano!!!
16Maciek

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 lipca 2006, 13:12

Osobiście będe kibicował Palermo, ponieważ mają dobry skład. Dużym osłabieniem napewno jest strata Fabio Grosso, który na mistrzostwach bradzo dobrze wypadł.

jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2006, 13:19

Każdemu klubowi z Serie A bede życzył jak najgorzej :twisted: :twisted:
Dlatego tez nie zaznaczyłem żadnej pozycji w ankicie.

Czy w Serie A czy w Serie B ja i tak, Juventus- kocham Cie!

ODPOWIEDZ