Ostatnia deska ratunku - odwołanie sie od wyroku

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Moonk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 16 lipca 2006, 18:09

DamKam pisze:Ale na to, ze przywroca nas do Serie A nie licze. Ba, powiem wiecej- taka decyzja bylaby wrecz kompromitujaca dla Wloch. Najpierw skazuja, a potem wycofuja takie powazne wyroki :think: Bez przesady...
wiesz swiat jest tak zbudowany ze afera goni afere...kompromitajca goni kompromitacje....zreszta wszystko na tym swiecie jest mozliwe...dajac nam te -30 punktów własnie to pokazali...

Jesli chodzi o te odwołania...to całkiem mozliwe ze zmniejsza nam te minusowe punkty...bo chyab kazdy przyzdrowych zmysłach wie ze to za duzo....

LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 lipca 2006, 02:32

Odwolanie musi byc i ci pajace, ktorzy dali nam te -30 pkt musza zmienic zdanie i to szybko :!: Zgadzam sie z Serie B, ale z tymi Mistrzostwami i punktami absolutnie NIE :!: Nie wiem jak mogli byc tak podli i zabrac scudetta, to co wywalczyli sobie zawodnicy :!: :/
Jednak -30 pkt to dla mnie jest paranoja, mogli nas rownie dobrze do Serie C zdegradowac, wtedy nikt nie ludzilby sie na to, ze w sezon wrocimy. Wiadomo, dla Interu czy Milanu to lepiej, maja wiecej czasu na bezstroska egzystecje w Serie A bez praktycznie zadnych przeszkod.

Wojt

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lipca 2006, 08:28

Ludzie co wy mówicie z -30pkt. nie bedziemy walczyc o utrzymanie. Widzieliście kiedyśm tabelę serie b? Zapewne nie. Tam są 42 kolejki więc sobie policzcie.do zdobycia jest 126pkt. Powiedzmy ze juve raz zremisuje i raz przegra. Bedą mieli więc 91pkt. i baraże (a może nawet bezpośredni awans) w kieszeni.

LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 lipca 2006, 08:58

Wojtt735 pisze:Ludzie co wy mówicie z -30pkt. nie bedziemy walczyc o utrzymanie. Widzieliście kiedyśm tabelę serie b? Zapewne nie. Tam są 42 kolejki więc sobie policzcie.do zdobycia jest 126pkt. Powiedzmy ze juve raz zremisuje i raz przegra. Bedą mieli więc 91pkt. i baraże (a może nawet bezpośredni awans) w kieszeni.
Wielkim optymista jestes, przeciez nie wiadomo jak finalnie bedzie wygladal sklad, jak da sobie rade DD w roli trenera w tej sytuacji...

Wojt

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lipca 2006, 12:44

Teoretycznie tak, ale myślę że juve nie będzie miało problemów w serei b zwłaszcza że mamy kilku dobrych młodych piłkarzy

naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lipca 2006, 13:35

Nasz prezydent powiedział ze ma nadzieje ze po odwołaniu wrócimy do Serie A ale jakoś nie chce mi sie w to wierzyc to by był dopiero cyrk. Myśle ze bedziemy mieli troche mniej ujemnych punktów na starcie sezonu bo te -30 to jest lekka przesada. Mam nadzieje ze przynajmniej zniżą nam te ujemne punkty do -10, violi do -2 moze 3 a Lazio nie bedzie miało wogóle. Tak mi sie wydaje :lol:

Obrazek
Un capitano c'è solo un capitano!!!
wojti-s

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 lipca 2006, 13:50

Jeśli wrócilibyśmy do Serie A to kibice dali by popalić tym wszystkim sprzedawczykom :whistle: I nie ma się co dziwić. Są piłkarze i piłkarze. Jak się okazuje większość osób grajacych w Juve to pajace które nie zasługują na noszenie biało-czarnego trykotu :?

PABLO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lipca 2006, 14:04

tomek89-15 pisze:tez wlasnie mysle ze z tymi punktami da sie cos zrobic bo 30 to zdecydowanie za duzo i przekresla troszke szanse awansu do seria a za rok.

mysle ze dzieki temu odwolaniu uda sie zmniejszyc kare punktowa
przekresla ?? dlaczego ?? bo musimy awansowac z pierwszego miejsca ?? sa jeszcze nizsze ktore premiowane awansem lub baraz a baraz na 99% wygramy.

popatrzcie sobie:

http://www.seriea.pl/index.php?strona=s ... ial=tabela

milanfan

Milanista
Milanista

Nieprzeczytany post 17 lipca 2006, 14:12

jezeli ktos uwaza, ze uda sie urwac z tych -30 pkt wiecej niz 5 pkt to gratuluje optymizmu. Nie wiem czy wiecie, ze nie tylko kluby szykuja odwolanie, odwolywal sie tez bedzie prokurator Stefano Palazzi, ktory bedzie domagal sie serie c dla Juventusu, pewnie -30 to jego zdaniem tez malo. To tak tylko pisze, zeby nie bylo zdziwienia jak sie okaze, ze bedzie gorzej niz serie b i -30. Pozdrawiam

wojti-s

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 lipca 2006, 14:15

milanfan pisze:jezeli ktos uwaza, ze uda sie urwac z tych -30 pkt wiecej niz 5 pkt to gratuluje optymizmu. Nie wiem czy wiecie, ze nie tylko kluby szykuja odwolanie, odwolywal sie tez bedzie prokurator Stefano Palazzi, ktory bedzie domagal sie serie c dla Juventusu, pewnie -30 to jego zdaniem tez malo. To tak tylko pisze, zeby nie bylo zdziwienia jak sie okaze, ze bedzie gorzej niz serie b i -30. Pozdrawiam
Juventus do Serie C nie poleci. Tak samo jak nigdy nie poleci Milan ani Inter. Zbyt duże tradycje mają te trzy kluby. Palazzi może się odwoływać jednak więcej w tym śledztwie poszlak a niżeli dowodów; wkońcu nikt nikogo za ręke nie złapał zaś powiedzieć to sobie każdy może :whistle:

Tigmar

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lipca 2006, 14:16

milanfan pisze:jezeli ktos uwaza, ze uda sie urwac z tych -30 pkt wiecej niz 5 pkt to gratuluje optymizmu. Nie wiem czy wiecie, ze nie tylko kluby szykuja odwolanie, odwolywal sie tez bedzie prokurator Stefano Palazzi, ktory bedzie domagal sie serie c dla Juventusu, pewnie -30 to jego zdaniem tez malo. To tak tylko pisze, zeby nie bylo zdziwienia jak sie okaze, ze bedzie gorzej niz serie b i -30. Pozdrawiam
zapomniałeś napisać, ze prokurator żąda też Serie B dla Milanu :P

NIE pozdrawiam :D

milanfan

Milanista
Milanista

Nieprzeczytany post 17 lipca 2006, 14:49

wojti-s
prawodpodobnie Juve nie poleci do serie c, ale mowienie, ze wiecej w tym poszlak niz dowodow mija sie z prawda. Jezeli telefony Moggiego byly na podsluchu przez dluzszy okres czesu, to chyba jest troche dowodow. Ciezko przypuszczac, ze Moggi caly czas zartowal. Poza tym sad sportowy dziala troche inaczej niz zwykly sad
Tigmar
o Milanie nie pisalem, bo to temat o Juve :-D
Taki offtopic Buffon na 90% w Milanie, czyz to nie piekne?? :D
Serdecznie pozdrawiam

klapan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 lipca 2006, 15:01

Skoro to temat o Juve i forum kibicow Juve to co Ty tu robisz :? Ale jesli jestes juz na tym forum to musisz zrozumiec ze kibice Juve beda zawsze kibicowac(nie beda obiektywni) Juventusowi tak jak Ty Milanowi wiec nie wiem o co sa te klotnie. Wszystko by bylo w porzadku gdyby tylko kibice Juve sie wypowiadali nie bylo by zbednego balaganu wywolanego przez dbających o "czystość włoskiej piłki" kibiców Interu i Milanu

JUVEFANE_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lipca 2006, 15:05

Skoro Juve ma być spuszczone do Serie C to co w tym czasie robił Milan?Lizał dupy ważnym ludziom skoro został w Serie A!?
Możesz mi to wytłumaczyć !!Skoro wszystkie kluby miały lecieć a poleciały 3 to Galliani i Berluskoni musieli w tym maczać palce!Teraz juz wiem dlaczego Szewa uciekł z MILANU!!Bo o wszystkim wiedział!

JESTEM OSZUSTEM
Medi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lipca 2006, 15:21

milanfan pisze:Taki offtopic Buffon na 90% w Milanie, czyz to nie piekne?? :D
Piękne, szczególnie, że do niedawna kłóciliście się , że Dida to najlepszy bramkarz na świecie i, że Buffon do pięt mu nie dorasta :smile: :lol:

ODPOWIEDZ