NOWA PETYCJA DO MINISTRA SPRAWIEDLIWOŚCI
- Gość
Valkyr pisze:GacekCCM pisze:Nie wiem, czy śmiać się, czy płakać...Valkyr pisze:Ale Serie B -30
Tylko że Milan zleciał już z Serie A za jakieś przekręty. A na przykładzie sportowca raz zażyje dopingu kilka lat dyskwalifikacji 2 razy dyskwalifikacja dożywotnia
Przejrzałeś mój kochany Milan... To prawda, to my finansowaliśmy Wasze mistrzostwa, bo chcieliśmy zachować siły na LM, a tak naprawdę, to zawsze nam zależało, żeby wygrywał Juventus, a nie Inter... I Milan zawsze, kiedy chciał coś, osiągać, to kupował mecze, i dlatego szczęśliwy jestem, że prokuratura nie znalazła dowodów na te 545561456341 kupione mecze od czasu powstania klubu...![]()
:roll:
- eRTeJot
- Juventino
Nie wiesz czemu?! A dla mnie to proste i logiczne(i od razu chce powiedziec, ze jestem daleki od wszelkiego rodzaju teorii spiskowych...). A wiec jesli Juventus spadlby do serie C to Milan automatycznie musialby spasc do serie B!!! A skoro Juve zostalo zdegradowane i dostalo -30 pkt na starcie, co jest chyba gorsze od spadku do nizszej klasy rozgrywkowej, to na klub z Mediolanu nie spadnie wielka fala krytyki, jaka mialaby miejsce w wypadku pozostawienia go w Serie A a degradacji reszty do C(mam ndzieje, ze kazdy rozumie co mam na mysli, bo jest juz dosc pozno i moge nie opsiac wszystkiego co mam na myslie w najleoszy sposob!)pawelini pisze:Serie B kumam, ale skoro mamy mieć -30 pkt to czemu odrazu do serie C1 nas nie zrzucą??