Capello chce Cannavaro i Zambrotte!??

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Robert:)

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 lipca 2006, 15:01

w nie wiecie przypadkiem do kiedy ci trzej piłkarze mają kontrakty podpisane?????????????
Ja myśle,że najlepiej byłoby ich wypożyczyć do na rok Realu Madryt bo mam nadzieje,że sąd złagodzi kare i zmniejszy kare ujemnych punktów i wtedy Juve awansuje po 1 roku:)

2MAN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2006, 18:21

I zaczelo sie ....

Jesli to prawda to zaczynamy "rozpadac sie" :doh: ,wiem ze to tylko jeden pilkarz ,ale reszta tez nie bedzie czekala ...

50% Capello juz zabral ... teraz ciekawe czy zabierze druga polowe w postaci Zambro :doh:

Nie mam do nich o to zalu ... Cannavaro przed 2 lata spisywal sie doskonale , moze lekki zal bo po "odzyl" w Juve po latach straconych w Interze ,ale calkowicie go rozumie :whistle:

"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
R.Baggio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2006, 18:24

Niestety, jak dla mnie to poczatek czarbej serii, ale coz nam pozstaje.. wierzyc !!

Moonk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 16 lipca 2006, 18:45

ehhh....stało sie to czego nie chcielismy wszyscy...Cannavaro... jest w Realu...podpisał roczny kontrakt...czyzby chcial po tym sezonie zakonczyć kariere?? czy być moze po powrocie Juve do serie A wrócic do nas... nie wiem?? jesli by tak bylo to mogl zostac wypozyczony...no ale jest tak jak jest i trzeba sie z tym pogodzić...teraz p ozostało nam czekac na kolejne odejsca czyt. Zambrotta :(
Chyba bedzie trzeba zmodyfikowac troche temat....

EDIT:
Lord_ Juve pisze: do tego dojdzie jeszcze odejscie Zambro i innych i nie bedzie kto mial grac w Juve... :płaczę:

No cos ty a Rasiak :P :P a tak na powaznie chyba nie myslisz ze nawet jesli Juve jest w serie B to nikt nei bedzie chciał grac dla tak wielkiego klubu... z taka historia
Ostatnio zmieniony 16 lipca 2006, 18:53 przez Moonk, łącznie zmieniany 1 raz.

LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 lipca 2006, 18:49

Moonk pisze:ehhh....stało sie to czego nie chciałismy wszyscy...Cannavaro... jest w Realu...podpisał roczny kontrakt...czyzby chcial po tym sezonie zakonczyć kariere?? czy być moze po powrocie Juve do serie A wrócic do nas... nie wiem?? jesli by tak bylo to mogl zostac wypozyczony...no ale jest tak jak jest i trzeba sie z tym pogodzić...teraz p ozostało nam czekac na kolejne odejsca czyt. Zambrotta :(
Chyba bedzie trzeba zmodyfikowac troche temat....
Ech, tyle co wrocilem i juz takie kiepskie wiadomosci, jestem zalamany, coraz wiecej zawodnikow nas zostawia, czesciowo sie nie dziwie, bo praktycznie teraz jestesmy tak jak w Serie C bo -30 pkt to praktycznie wyrok nawet dla nas.

Czuje sie fatalnie, nie wiem jak Cannavaro mogl nas opuscic, dlaczego ON? Ma juz swoje lata i tacy zawodnicy jak on powinni sie cechowac innymi wartosciami, nie wiem co napisac, nie wiem, jestem zalamany, do tego dojdzie jeszcze odejscie Zambro i innych i nie bedzie kto mial grac w Juve... :płaczę:

EDIT:

Moonk pisze:Lord_ Juve napisał:
do tego dojdzie jeszcze odejscie Zambro i innych i nie bedzie kto mial grac w Juve...

No cos ty a Rasiak a tak na powaznie chyba nie myslisz ze nawet jesli Juve jest w serie B to nikt nei bedzie chciał grac dla tak wielkiego klubu... z taka historia
A co do tego ma historia? Niewielu jest juz takich jak Del Piero, dla ktorych licza sie wartosci nieco glebsze niz kasa czy slawa. Chodzilo mi raczej o to, ze beda grac gracze, ktorzy beda musieli bo nie bedzie dla nich lepszej perspektywy - a to nie jest akt poswiecenia, milosci - to jest koniecznosc...
Ostatnio zmieniony 16 lipca 2006, 21:01 przez LordJuve, łącznie zmieniany 1 raz.

boberek

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 lipca 2006, 19:02

Sorry,ze z innej beczki, ale moglibyście podac link do hymnu Włoch (ze słowami), bo bardzo mi sie podoba a mam tylko sama melodie;/

Jack

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2006, 19:11

gazeta.pl pisze:Cannavaro w Realu - twierdzą Hiszpanie
Sportowy dziennik "As" z Hiszpanii twierdzi, że Fabio Cannavaro kapitan mistrzów świata i obrońca Juventusu Turyn zdecydował się przejść do Realu Madryt.

Decydujący wpływ na decyzję Cannavaro miał mieć jego były trener Fabio Capello, który w przyszłym sezonie poprowadzi Real. O 32-letniego obrońcę starały się podobno także inne zamożne kluby - AC Milan i Chelsea Londyn.
"As" nie podał źródła swojej informacji.

ostatnie zdanie mówi wszystko 8) ja jeszcze wierze że Fabio zostanie

Kombinat

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2006, 19:35

Myślę, że powinniśmy jeszcze trochę wstrzymać się z ropaczą po odejściu Fabio (niepewnym zresztą).
Po pierwsze nie można wg mnie kompletnie NIC mówić na temat ewentualnego odejścia naszych graczy przed rozpatrzeniem apelacji. W obecnej sytuacji ja wstrzymuję się z nerwowym reagowaniem na plotki do 25 lipca (co innego jeśli wcześniej zostanie oficjalnie ogłoszony jakiś transfer). Dobrze wiecie, że apelacja mozę dużo zmienić, bo wiadomo, iż mało który zawodnik zdecyduje się grać w Serie B z 30 punktowym debetem (gdyby zostali, to mimo tych 30 punktów byśmy awansowali, ale to inna para kaloszy). W takiej sytuacji awans w przeciągu roku nie jest pewny, więc zawodnicy nie chcą ryzykować dwóch straconych lat.
W przypadku zmniejszenia ilości punktów ujemnych po apelacji (co jest wielce prawdopodobne) sprawa będzie przedstawiać się już zupełnie inaczej, także będzie dużo łatwiej podjąć decyzję o pozostaniu z nami, gdyż awans będzie w naszym realnym zasięgu.

Wszyscy bardzo przywiązaliśmy się do Cannavaro, co? To wielki człowiek. W jego przypadku sporą ilością optymizmu natchnęła mnie scena podczas fety w Rzymie. Gdy krzyczał "Gianluca Pessotto" nie sposób było pomyśleć, że ten zawodnik będzie w stanie od nas odejść.

ODPOWIEDZ