Star from Como- kompilacja o Zambro

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
Bukol87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 czerwca 2006, 19:21

gradi69 pisze:żadnych firmowych, dynamicznych akcji po srzydle i dryblingów, zero świetnych interwencji w obronie. no to są jakieś jaja a nie dobra kompilacja o takim zawodniku.
no to czekamy z niecierpliwoscia moze ty nam pokazesz jak robic swietne kompilacje

Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
gradi69

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 czerwca 2006, 13:55

nie umiem więc się nie zabieram. a jak ktoś się zabiera to powinien być przygotowany na krytykę, a nie w dziecinny sposób odbijać piłeczkę. to że ja nie zrobię czegoś lepiej od ciebie, nie znaczy że ty to zrobiłeś dobrze.

tylko głupota ludzka nie zna granic (co widać na tym forum)
Bukol87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 czerwca 2006, 14:19

porownaj sobie recenzje innych userow(wloskiego,Juvefanika albo railisa) a swoja naprawde nie obraz sie ale jest to poziom przedszkolaka :smile: . Ja jestem przygotowany na krytyke ale poparta argumentami ktora bedzie krytyka konstruktywna a nie krytyka dla krytyki. Jednozdaniowym wypowiedziom mowie stanowcze NIE 8)

Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
Railis

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 czerwca 2006, 14:35

bukol87 pisze:porownaj sobie recenzje innych userow(wloskiego,Juvefanika albo railisa) a swoja naprawde nie obraz sie ale jest to poziom przedszkolaka :smile: . Ja jestem przygotowany na krytyke ale poparta argumentami ktora bedzie krytyka konstruktywna a nie krytyka dla krytyki. Jednozdaniowym wypowiedziom mowie stanowcze NIE 8)
Nie można oceniać kompilacji pod pryzmatem swoich umiejętności. Kompilacja może się podobać i może się nie podobać. Chodzi tylko o to jakie jest z niej odczucie. Nie każdy jest zaawansowany w tworzeniu filmików i nie potrafi rozkładać je na czynniki, bo go to poprostu nie interesuje i nie chce się w to wgłębiać. Ty patrząc na krytykę powinieneś uznać czy jest konstruktywna. Jeżeli tak to wyciągnąć wnioski, a jeżeli nie to również wziąć pod uwagę, a jeżeli będzie całkiem głupia to poprostu zignorować. Tłumaczy się zawsze winny :-D

Edit

Nie zrozumiałeś mnie. Głupia krytyka to jest taka że przychodzi gosć i zaczyna cię obrażać, gadać niestworzone rzeczy. Gradi napisał to co czuje i nie musi tego niczym popierać, kompilacja może się podobać i może się niepodobać. A uzasadnia ten kto chce.
Ostatnio zmieniony 19 czerwca 2006, 20:50 przez Railis, łącznie zmieniany 1 raz.

Bukol87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 czerwca 2006, 18:55

railis pisze:
bukol87 pisze: a jeżeli będzie całkiem głupia to poprostu zignorować.
no i tak powinienem zrobic ale nie wytrzymalem :-D

#TeamBukol
Jelon

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 czerwca 2006, 22:58

kompilka mi sie bardzo podoba a propo muzyki poda mi ktos tytuł albo link plz ;p

gradi69

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 czerwca 2006, 11:13

nie liczy się ilość zdań, ale co jest w nich zawarte. ja ci wytknąłem braki, jak dla mnie bardzo poważne, ale twoją jedyną "konstruktywną" odpowiedzią jest "zrób se sam lepiej". przecież nie piszę tego dlatego że cię nie lubię tylko dlatego że sam prosiłeś o odczucia.

tylko głupota ludzka nie zna granic (co widać na tym forum)
mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 czerwca 2006, 11:32

Nie mogłem sobie pozwolić na odpuszczenie tej kompilacji. Kilka słów: może faktycznie momentami nieco chaotyczna, ale ogólnie mi się podobała. Ciekawa muzyka, ciekawe fragmenty z kariery Zambro, cieszę się, że nie zabrakło bramki strzelonej Milanowi oraz tej strzelonej Ascoli (chyba Ascoli...).

Niezły był ten fragment z 2:15 - jak załatwił Pirlo i Kakę :P

Bukol87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 czerwca 2006, 11:41

gradi69 pisze:nie liczy się ilość zdań, ale co jest w nich zawarte. ja ci wytknąłem braki, jak dla mnie bardzo poważne, ale twoją jedyną "konstruktywną" odpowiedzią jest "zrób se sam lepiej". przecież nie piszę tego dlatego że cię nie lubię tylko dlatego że sam prosiłeś o odczucia.
cos twoja retryka sie zmienia przedtem pisales ze to sa jaja a nie kompilacja to nie jest fajne okreslenie uwierz mi zwlaszcza ze twoje argumenty sa bezpodstawne poniewaz w tej kompilce jest duzop rajdow po skrzydle crossow dryblingow itp. moze nie patrzyles na moja kompilacje tylko jakas inna.

#TeamBukol
Adi666666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 czerwca 2006, 15:28

Adi ja ci dostarczyłem materiały a Ty to bardzo dobrze posklejałeś, materiałów może nie było za dużo i ich jakość nie była najlepsza ,ale o Zambro bardzo ciężko jest zgromadzić jakieś video. Warte podkreślenia jest to ,że jest to chyba pierwsza kompilka o tym graczu na tym forum 8)

Muzyczka jest idealnie dobrana :ok: myśle, że, jedynym mankamentem może być w niektórych momentach słabsza jakość materiałów ale ogólnie moja ocena nie jest zła 5/6

Gdybym miał dwa życia oba oddałbym Tobie ... FORZA JUVE PER SEMPRE !!
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 czerwca 2006, 16:51

Muzyka z kompilacji o Djibrillu Cisse , tworzonej przez Djibrillianta , ogólnie to jedna z lepszych kompilacji jakie w życiu widziałem :)

Jeżeli chodzi o pomysł kompilacji to ogromny respekt dla Ciebie że udało Ci się zebrać tyle materiałów o tym zawdoniku , szkoda że nie udało Ci się zdobyć bramki Zambro kiedy w barwach Bari strzelił gola przeciwko Juventusowi ;>

Co do samego filmu tu jakość aż taka tragiczna nie jest , bywało gorzej, a materiały posklejane są bardzo dobrze , muzyka też bez zastrzeżeń, więc pozostaje Ci życzyć wytrwałości w dalszej pracy i "Zawieszenia Komputera" :wink:

Pozdrawiam :!:

Ja-JUVE-nek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 czerwca 2006, 00:30

@wloski
Myślę, że troche za poważnie podchodzicie do tematu kompilacji i ich oceniania. A słowo "praca" odbiera im moim skromnym zdaniem całe wkładane uczucie...

Kompilacje Bukola obejrzałem, chodź nie powaliła mnie na kolana. W skrócie, gdybym nie znał piłkarza i zobaczył tylko tę kompilacje pomyślałbym, że jest tylko skrzydłowym. Na całym filmie jest tylko jedno ujęcie gry defensywnej Gianluci. Druga sprawa, gdybym go nie znał, na większości ujęć nie wiedziałbym gdzie jest ich główny bohater (za wyjątkiem tych na których zastosowane są efekty świetlne).
Jednak kompilacja dostarczyła także pozytywnych wrażeń. Doceniam też trud włożony w utworzeniu tego filmu, jak również dobór ciekawej muzyki dające ciekawe tło.

Strzałka :)

Obrazek
ODPOWIEDZ