Story about two wars...by Lord_ Juve

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
Deckreg

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lipca 2006, 02:33

właśnie zacząłem wrzucać na megaupload :) jak skończe to dam znać :D

update: idzie jak krew z nosa 5 minut 12 mb :/

oto link :) (Zdążyłem obejrzeć film jak się wrzucało:P)

http://www.megaupload.com/?d=ZRCO6X0E

LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 lipca 2006, 14:01

Deckreg pisze:właśnie zacząłem wrzucać na megaupload :) jak skończe to dam znać :D

update: idzie jak krew z nosa 5 minut 12 mb :/

oto link :) (Zdążyłem obejrzeć film jak się wrzucało:P)

http://www.megaupload.com/?d=ZRCO6X0E
Wielkie dzięki stary, na prawde nie liczyłem na to, ze wogole ktos sie tego podejmie a na pewno nie liczylem na to, ze stanie sie to tak szybko :!: Mam u ciebie ogrąmny dlug wdziecznosci :!:

Napisales, ze widziales filmik, wiec moze cos na jego temat napiszesz tutaj :?:

Deckreg

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lipca 2006, 14:07

hehe, inny film oglądałem :P

A Twój film, to musze przyznać bardzo ambitny, ale mnie osobiście lekko znudziły ten przydługawe fragmenty z LOTR. Przewijałem je. Ale ogólnie mi się podobało :)

Veronika

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lipca 2006, 15:42

Przede wszystkim gratuluje tego że masz odwage pokazać swoje prace ja nie znalazłabym jej nigdy w sobie ale mniejsza z tym.
Film bardzo mi się podobał i pomimo drobnych problemów jakie pojawiły się u mnie z jego ściągnięciem naprawde było warto.
Pokazuje walke o to w co się głęboko wierzy, walke pełną wyrzeczeń, poświęcenia i tej wewnętrznej siły którą trzeba w sobie odnaleźć. Te lepsze i gorsze momenty które się pojawiają podczas takich zmagań. I pojawia się takie przesłanko dla każdego chyba (a przynajmniej ja je tam odnalazłam) nawet jeśli inni przestaną w nas wierzyć nie należy się poddawać i zawsze walczyć do samego końca.
Troche nawiedzona ta notka ale takie są moje przemyślenia. Filmik naprawde wart obejrzenia.

Myzarel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lipca 2006, 16:17

Jako ze mam świra zarówno na punkcie Juve jak i LOTR (film i książka) to się ściaga na razie 5% eh nie mogę się doczekać!

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
ODPOWIEDZ