Trezeguet gol FRA vs China

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 czerwca 2006, 14:44

Cris pisze:
wloski pisze:Wracając do Cisse on juz ma raczej kariere zakończoną, a jeśli tak nie zadeklaruje to na jego miejscu dał bym sobie spokój z piłką na dwa lata, żeby wszystko się dobrze zrosło.
Za dwa lata to on niebedzie miał do czego wracac...
Prawie dwa lata to się leczył Del Piero czy Ronaldo, którzy mieli obja problemy z kolanami jak się nie myle :roll: .

Moonk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 09 czerwca 2006, 15:56

Ja własnie akurat tego zawodnika uwielbiam nie wiem dalczego...i poprsotu jestem załamany tym co się stało...Ma dopiero 25 lat i juz dwa złamania...coś takiego moze czowieka wykończyć psychicznie...Napewno ciężko mu bedzie wrócic do piłki, jesli wogole wróci...OBY

steru

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 czerwca 2006, 18:01

Oficjalne doniesienia są takie że minimalny czas dochodzenia do zdrowia przez Cisse to 5 miesięcy. Nie sądze aby miało się to przeciągnąć do 2 lat...
PZDR

Pirlo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 czerwca 2006, 19:59

wloski pisze:Prawie dwa lata to się leczył Del Piero czy Ronaldo, którzy mieli obja problemy z kolanami jak się nie myle :roll: .
Ale na nich wszyscy czekali a Cisse miał prawdopodobnie odejsc z Liverpoolu... :whistle:

Michal87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 czerwca 2006, 23:00

Cris pisze:
wloski pisze:Prawie dwa lata to się leczył Del Piero czy Ronaldo, którzy mieli obja problemy z kolanami jak się nie myle :roll: .
Ale na nich wszyscy czekali a Cisse miał prawdopodobnie odejsc z Liverpoolu... :whistle:
Macie panowie złe informacje, Del Piero nie grał 9 miesięcy.

Obrazek
ODPOWIEDZ