Juve Cheating Videos

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
Bonnefoi

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 maja 2006, 11:52

santiago15 pisze:
PS. Zna ktoś tytół i wykonawce tej piosenki w tym filmiku?
Ani mnie nie strasz , że chcesz jej słuchać . A propos filmiku noł koments :prochno: .

jaccu cap pariri karilolla tik karilillan tic tandulla dipidapidolla rup padirubira kurigan gukkaja kibikan gu a ratcatica jaribidabidilla barictandillan dellando abaripadda paripbari paribiribiristen dellando jabarilla stella dej jalo arabarabarawa
nordahl

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 maja 2006, 13:14

santiago15 pisze:PS. Zna ktoś tytół i wykonawce tej piosenki w tym filmiku?
Antonello Venditti - In Questo Mondo di Ladri ['w tym swiecie zlodziei'] ;-)

Tutaj masz tekst, jak sobie chcesz pospiewac :smile:

"840 meczów w barwach Milanu? Chcę powiedzieć, że ta koszulka jest "zrośnięta" z moim ciałem. W wieku 10 lat założyłem ją po raz pierwszy i nawet, gdy ją ściągam na moim ciele pozostają czerwono-czarne barwy."
morfeuszrejowiec

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 maja 2006, 13:23

Bonnefoi pisze: Ani mnie nie strasz , że chcesz jej słuchać . A propos filmiku noł koments :prochno: .
a właśnie że bedę jej słuchał :smile: a nawet śpiewał :prochno: bo miły kibic milanu zapodał tekst :)

malutki

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 maja 2006, 13:35

Mysle ze ten filmik też pasuje do tematu. Jest to zlepek fotomontazy zwiazanych z ostatnią afera jaka wybuchła wkoło Juventusu. Wiadomo ze takich rzeczy nie mozna było uniknąc dlatego trzeba na to patrzec z przymruzeniem oka.

http://www.youtube.com/watch?v=VSWZJ7AGMU8

Mrówa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 maja 2006, 13:59

malutki pisze:Mysle ze ten filmik też pasuje do tematu. Jest to zlepek fotomontazy zwiazanych z ostatnią afera jaka wybuchła wkoło Juventusu. Wiadomo ze takich rzeczy nie mozna było uniknąc dlatego trzeba na to patrzec z przymruzeniem oka.

Niektóre zdjęcia naprawde mnie rozbroiły. :rotfl: Szczególnie spodobało mi się zdjęcie gdzie Del Piero zamiast Pucharu z okazji zdobycia 29 Scudetto podnosi telefon komórkowy i to gdzie pokazany jest Buffon przed bramką i linie końcowe są przesunięte do przodu. :prochno: Ktoś ma niezłe pomysły :smile: .Gratuluje.JUVE PER SEMPRE !!!

Obrazek
morfeuszrejowiec

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 maja 2006, 14:22

Michał`fcj pisze:
malutki pisze:Mysle ze ten filmik też pasuje do tematu. Jest to zlepek fotomontazy zwiazanych z ostatnią afera jaka wybuchła wkoło Juventusu. Wiadomo ze takich rzeczy nie mozna było uniknąc dlatego trzeba na to patrzec z przymruzeniem oka.

Niektóre zdjęcia naprawde mnie rozbroiły. :rotfl: Szczególnie spodobało mi się zdjęcie gdzie Del Piero zamiast Pucharu z okazji zdobycia 29 Scudetto podnosi telefon komórkowy i to gdzie pokazany jest Buffon przed bramką i linie końcowe są przesunięte do przodu. :prochno: Ktoś ma niezłe pomysły :smile: .Gratuluje.JUVE PER SEMPRE !!!
mozna sie nieźle usmiac, super zdjecia...no prawie wszystkie, te z bin ladenem to troche przesada albo z grobem Juventusu czy dwiema gwiazdkami na koszulce interu...

mesju

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 maja 2006, 14:52

Co do pierwszego filmu to należy stwierdzić, że w niektórych sytuacjach sędziowie popełniali rażące błędy, ale taki jest sport... podobnych filmów jest zapewne mnóstwo, więc nie należy sie tym przejmować. Takie jest moje zdanie (może mało obiektywne) 8)

Film numer dwa nieźle mnie rozbawił. Przynajmnie ludziom się nie nudzi ( :wink: ). I choć części obrazków nawet nie rozumiem (ze względu na włoski), to chyba najbardziej rozbawił mnie motyw dwóch gwiazdek :prochno:
A mam takie pytanko: czy w 54 sekundzie tego filmu pokazany jest Boniek w meczu z 1985r. ? Coś mi się tak mocno wydaje

Po obejrzeniu tego uświadomiłem sobie jaką wielką MOC posiadał Lucek :shock:

Myzarel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 maja 2006, 15:43

Każdy sędzia sie czasem myli i to na korzyść jakiejs drużyny wię cten film jest moim zdaniem nie fair. Pokazali by mecze milanu przedłużane o 7 minut :D Film drugi moze smieszny ale jest jedno przygnebiające mimo woli i wiary w niezdegradowanie Juve - nagrobek z napisem Juventus :cry:

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 maja 2006, 16:40

mJaUcViEej pisze:A mam takie pytanko: czy w 54 sekundzie tego filmu pokazany jest Boniek w meczu z 1985r. ? Coś mi się tak mocno wydaje
Tak. 29.05.1985, Heysel. Juventus pokonał Liverpool po golu Platiniego z karnego. Co widać na załączonym filmie, faul na Zbigniewie Bońku był przed polem karnym.

:roll:
nordahl

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 maja 2006, 16:54

Filmik dobry :rotfl: Duzo z tych zdjec na kompie jednak juz mialem =]
No i musze sie z Wami zgodzic panowie: 2 stelle na koszulce Interu hehe :prochno:
Diego pisze:Tak. 29.05.1985, Heysel. Juventus pokonał Liverpool po golu Platiniego z karnego. Co widać na załączonym filmie, faul na Zbigniewie Bońku był przed polem karnym.
Czy to nie za ten mecz i zamieszki jemu towarzyszace jakas zemsta miala byc rok temu podczas spotkania Juve z L'poolem?

"840 meczów w barwach Milanu? Chcę powiedzieć, że ta koszulka jest "zrośnięta" z moim ciałem. W wieku 10 lat założyłem ją po raz pierwszy i nawet, gdy ją ściągam na moim ciele pozostają czerwono-czarne barwy."
mesju

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 maja 2006, 17:44

nordahl pisze:
Diego pisze:Tak. 29.05.1985, Heysel. Juventus pokonał Liverpool po golu Platiniego z karnego. Co widać na załączonym filmie, faul na Zbigniewie Bońku był przed polem karnym.
Czy to nie za ten mecz i zamieszki jemu towarzyszace jakas zemsta miala byc rok temu podczas spotkania Juve z L'poolem?
To były tylko spekulacje dziennikarzy (jedne z wielu). Nasi kibice są zbyt grzeczni :prochno: :wink:

M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 maja 2006, 19:30

nordahl pisze:Czy to nie za ten mecz i zamieszki jemu towarzyszace jakas zemsta miala byc rok temu podczas spotkania Juve z L'poolem?
Jak śmiesz wspominać o wydarzeniach, o których nie masz pojęcia i których nie rozumiesz?

:roll:
Cyrklus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 maja 2006, 19:50

nordahl pisze:
Powiedz mi, bo jakoś ciężko mi dojść do rzeczywistości. Czy wykazujesz się tak rażącą niewiedzą na temat tego zdarzenia czy iście drwisz sobie z tego wydarzenia? :roll:

Co do drugiego filmiku - nie wiedziałem, że Włosi są aż tak zakompleksionym narodem...

"Połowa Włoch nas nienawidzi, druga połowa to MY!" Forza Juve! ;).

Marcello Lippi ritornare!
LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 maja 2006, 20:20

Ten pierwszy filmik widzialem juz dawno, wydaje mi sie, ze link do niego byl juz na JP. Co moge powiedziec, czasem mylil się sędzia a czasem nasi zawodnicy pokazywali jakie zdolności aktorskie posiadają, to chyba dobrze... :smile:
Filmik ze zdjeciami mnie rozbawil, ale grób z nazwą Juventus był troszkę niesmaczny, wydaje mi się, że tu troche przesadzili.

El Nino

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 maja 2006, 21:16

hehe .. no dokladnie o kazdym mozna nagrac taki filmik bo wszedzie sa takie bledy sedziow i faule zawdoników.. Autorem tego jest ktos kto wyraznie nie lubi Juve.. Moze my cos skombinujemy o Milanie, Romie i Interze.. no moze byc tez o Realu... :D

ODPOWIEDZ