Rosicky w Arsenalu!
- Gość
Pelson, nie zapominaj, że Rosicky nie imponuje fantastycznymi warunkami fizycznymi i w pojedynku z takim Rio Ferdinandem... Mogłaby z niego zostać przysłowiowa "miazga". Pierwszy sezon może być dla niego bardzo ciężki, jeśli jednak będzie grał dobrze, to udowodni, że ma wielki potencjał. Ostatni sezon w Borussi Dortmund nie był w jego wykonaniu imponujący, ciekawe czy odrodzi się na Wypsach. Arsenal to ciekawa drużyna, stawiają na młodych piłkarzy, a nie na weteranów. Pomoc: Hleb, Fabregas i Rosicky, może sporo namieszać w Premiership, ale zapewne znów nie wystarczy na zwycięstwo nad Chelsea.Pelson pisze:Myślę że Arsenal ubił fantastyczny interes pozyskując Czecha na Emirates Stadium, Rosicky to napewno waleczny piłkarz a w Anglii napewno łatwego życia się nie ma tymbardziej jeżeli gra się na rozegraniu, z Fabregasem stworzą znakomity duet. Rosicky szybko wkomponuje się w koncepcję gry Wengera i o pierwszą trójkę mogą spokojnie powalczyć.
Rosicky to dobry piłkarz, ale jestem bardzo, ale to bardzo ciekawy, czy "przyjmie" się w Anglii. Można mu jedynie życzyć powodzenia.
- lukas1985
- Juventino
Teraz czas na niezłą tórjcę w sródku pola w angielskim klubie i to nie bylem jakim Rosicky - Fabregas - Hleb ciekawe czy kiedyś i my się doczekamy takiej obsady w dobrym zagranicznym klubie przez naszych rodaków ;D
Rosicky bardzo dobry i techniczny piłkarz, nie imponuje za bardzo efektowną grą ale za to bardzo efektywną, choć czasem potrafi uraczyć widza niezłym zagraniem
Rosicky bardzo dobry i techniczny piłkarz, nie imponuje za bardzo efektowną grą ale za to bardzo efektywną, choć czasem potrafi uraczyć widza niezłym zagraniem

Ostatnio zmieniony 24 maja 2006, 13:38 przez lukas1985, łącznie zmieniany 4 razy.
- Vincitore
- Juventino
Oj LarenMcLaren pisze:Pelson, nie zapominaj, że Rosicky nie imponuje fantastycznymi warunkami fizycznymi i w pojedynku z takim Rio Ferdinandem... Mogłaby z niego zostać przysłowiowa "miazga"Pelson pisze:Myślę że Arsenal ubił fantastyczny interes pozyskując Czecha na Emirates Stadium, Rosicky to napewno waleczny piłkarz a w Anglii napewno łatwego życia się nie ma tymbardziej jeżeli gra się na rozegraniu, z Fabregasem stworzą znakomity duet. Rosicky szybko wkomponuje się w koncepcję gry Wengera i o pierwszą trójkę mogą spokojnie powalczyć.

- hara
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Fabregas jest Hiszpanem, a Hleb Białorusinem...lukas1985 pisze:Teraz czas na czeska tórjcę w sródku pola w angielskim klubie i to nie bylem jakim Rosicky - Fabregas - Hleb ciekawe czy kiedyś i my się doczekamy takiej obsady w dobrym zagranicznym klubie przez naszych rodaków ;D
- 2MAN
- Juventino
Kolejny doskonaly ruch ze strony Arsenalu
, bo jakos tak sie sklada ze w sumie z pierwszoligowych klubow w Londynie najbardziej lubie Arsenal
... i kolejny dowod na to ze Wenger potrafi "zatrudnic" doskonalych nie-anglikow
.
Powazne wzmocnienie w pomocy , szkoda ze nie nasze ale co zrobic :doh: , pozatym stracilismy juz Diego z Porto :doh: ,ale zostal nam jeszcze D`Alessandro na ktorego transfer czekam od 2002 roku ( jak przeszedl do Wolsburga
) ....

Powazne wzmocnienie w pomocy , szkoda ze nie nasze ale co zrobic :doh: , pozatym stracilismy juz Diego z Porto :doh: ,ale zostal nam jeszcze D`Alessandro na ktorego transfer czekam od 2002 roku ( jak przeszedl do Wolsburga

"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
- juveman7
- Juventino
Arsenal prawie wygrał LM a teraz wzmacnia się na nowy sezon.
Niewiem czy żałować czy nie, ponieważ jest mnóstwo innych, młodych piłkarzy. Choć z drugiej strony Juventus nikogo młodego ostatnio nie kupił, więc jak się dowiaduję że jakiś młody, obiecujący piłkarz przeszedł do jakiegoś innego klubu niż Juve to strasznie mnie to wnerwia.
No cóż, Juve potrzebuje młodych piłkarzy, ale nikogo nie kupują. Wnerwiony to dopiero będe jak Rosicki będzie świetnie rozgrywał piłkę w Arsenalu :evil: .
I dopiero wtedy się pojawią komentarze typu"mógł być nasz"
Sprawy transferowe zostawmy Juventusowi, i miejmy nadzieję że z rozsądkiem podejdą do sprawy i zaczną kupować młodzików, którzy podbiją europę.
Reasumując, żałuję że Rosicki nie będzie grał w Juve.
Niewiem czy żałować czy nie, ponieważ jest mnóstwo innych, młodych piłkarzy. Choć z drugiej strony Juventus nikogo młodego ostatnio nie kupił, więc jak się dowiaduję że jakiś młody, obiecujący piłkarz przeszedł do jakiegoś innego klubu niż Juve to strasznie mnie to wnerwia.
No cóż, Juve potrzebuje młodych piłkarzy, ale nikogo nie kupują. Wnerwiony to dopiero będe jak Rosicki będzie świetnie rozgrywał piłkę w Arsenalu :evil: .
I dopiero wtedy się pojawią komentarze typu"mógł być nasz"
Sprawy transferowe zostawmy Juventusowi, i miejmy nadzieję że z rozsądkiem podejdą do sprawy i zaczną kupować młodzików, którzy podbiją europę.
Reasumując, żałuję że Rosicki nie będzie grał w Juve.

...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
- Mr Cezary
- Juventino
Hmm.. Nie mogę się z Tobą zgodzić. Rosicky owszem jest kreatywnym piłkarzem, ale z tą walecznością to przesadziłeś. Oglądam jak tylko mogę SportSchau na ARD i Rosicky bardzo często po stracie piłki przewraca się lub wogóle się za nią nie wraca. Rozumiem, że jest to gracz ofensywny, ale każde ostrzejsze wejście w niego kończy się tym, że Czech leży na murawie. Waleczny to dla mnie jest NedvedPelson pisze:po pierwsze nie napisałem nigdzie że imponuje warunkami fizycznymi, tylko imponuje kreatywnością i walką.
- Andryk
- Juventino
co racja to racja, ale zdarza się, że czasem poleży sobie trochę dłużej ( w łóżku) bo niestety dość często przytrafiają mu sie kontuzję...Mr Cezary pisze:Rozumiem, że jest to gracz ofensywny, ale każde ostrzejsze wejście w niego kończy się tym, że Czech leży na murawie. Waleczny to dla mnie jest Nedved

- Robert 10
- Juventino
No szkoda mogłby spokojnie grać w nas w pomocy.
Jest to niewątpliwie bardzo duże wzmocnienie Arsenalu. Jeśli Arsenal zakupi jeszcze paru klasowych zawodników to z pewnością za rok w LM mogą również zajść bez problemu do finału.
Jest to niewątpliwie bardzo duże wzmocnienie Arsenalu. Jeśli Arsenal zakupi jeszcze paru klasowych zawodników to z pewnością za rok w LM mogą również zajść bez problemu do finału.
- Mr Cezary
- Juventino
No właśnie. A to kolejny argument przemawiąjący na NIE dla RosickiegoAndrewtbg pisze:co racja to racja, ale zdarza się, że czasem poleży sobie trochę dłużej ( w łóżku) bo niestety dość często przytrafiają mu sie kontuzję...Mr Cezary pisze:Rozumiem, że jest to gracz ofensywny, ale każde ostrzejsze wejście w niego kończy się tym, że Czech leży na murawie. Waleczny to dla mnie jest Nedved

- WladeK
- Juventino
Rosicky może i był wielkim talentem, ale chyba nie spełnionym. Pamiętam jego swietną grę na EURO ale teraz? W lidze niemieckiej nie imponuje, co nie znaczy że jest słabym zawodnikiem
Zobaczymy co pokaże na Mudialu.
Niektórzy zachwycają się tym, że jest młodym talentem zapominając o tym, że ma już 26 lat.
Jest to dobry piłkarz, ale za słaby na JUVENTUS.
Wolał bym Maresce; orientuje się ktos czy ma jeszcze w kontrakcie jakies powiązania z Juve?

Niektórzy zachwycają się tym, że jest młodym talentem zapominając o tym, że ma już 26 lat.
Jest to dobry piłkarz, ale za słaby na JUVENTUS.
Wolał bym Maresce; orientuje się ktos czy ma jeszcze w kontrakcie jakies powiązania z Juve?
- Pilekww
- Juventino
Ja jednak myśle że młodzi i ambitni zawodnicy napewno chciali by grać w Juve. Ktos posiada ambicje to zagra w Juve nawet w Serie B by później wejść do pierwszej ligi i walczyc o najwyższe trofea.PABLO pisze:co wy gadacie !!!!!!!!!!!! w tym czasie nikto do juve nie przejdzie !!!!
Monarchionni i Zanetti podpisali z Juve i mówia ze chcią grac u nas, przeciez jak by chciali to by rozwiązali kontrakty bo maja takie prawo.
"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
- sieka
- Juventino
Arsenal mnie zadziwił ponieważ myślałem ze po tym sezonie odejdzie Henry do Barcelony i Arsenal znów stanie sie średniakiem a tu taka niespodzianka w osobie Rosickiego
. Teraz to Arsenal może walczyc na równi z Chelsea o mistrza Anglii.

...............JUVE...........