numer z gumą zlatana
- ibrahimovicx0x
- Juventino
pewnie jak by alex del piero zrobił takie coś to całe forum latało by ucieszone ze alex pokazuje swoją klase i że zlatan sie chowa przy nim:) nie mam nic do del piero ale pewnie by tak było 

- Szymek
- Juventino
Kolego, dla nas najważniejsze jest to co oni robią na boisku, Del Piero grał jako joker i strzał bramki, Zlatan grał jako podstawowy zawodnik a o bramkach nie wspomnę... Lubie takie sztuczki z piłką, sam nieraz lubie sie pobawić jednak nie zapominajmy, że piłka nozna polega na strzelaniu bramek.
pozdro

pozdro

- wloski
- Juventino
:rotfl:ibrahimovicx0x pisze:pewnie jak by alex del piero zrobił takie coś to całe forum latało by ucieszone ze alex pokazuje swoją klase i że zlatan sie chowa przy nim:) nie mam nic do del piero ale pewnie by tak było
Wez stary mnie nie rozwalaj ile masz lat? 9? Jak ten koleś co spiewa o Zlatanie?
Prawda jest taka, że Zlatan po przyjsciu do Juventus zrobił się bardzo medialny dzięki sztuczkom na boisku, pokazuje w reklamach na co go stać...Prawdą jest, że Zlatan bardzo wiele wnosi do zespołu i nie prawdą jest, że źle gra. Jest jedynym zawodnikiem, który rozgrywa piłkę, bo żaden pomocnik tego nie robi, a także często wraca się z ataku do obrony po piłkę, moze mało strzelał bramek, ale dużo działa. życze mu powodzenia w przyszlym sezonie, gdzie będzie występował tego niewiemy, pewne jest to, że przyda się w każdym zespole.
- djse
- Juventino
Widziałem ten filmik i miałem radochę ,że choć jeden zawodnik z Juve jest w coś zaanga zowany ,bo w adidasie jakieś piony lataja a Alexa już nie ma 
No fajnie sobie żonglował ,ale (będę mało oryginalny) dobrze by było ,żeby w najmniejszym stopniu to wykorzystywał tą swoją magię na boisku. NIestety w tym sezonie coś się zaciął i rzadko coś mu wychodziło ,nawet to rozgrywanie. W pierwszym sezonie potrafił coś "zaczarować" ,ale w tym to już nie za bardzo. Wkurzał mnie w tym sezonie tą swoją bezradnością czasami przypominał mi Rasiaka( specjalnie takie przerysowanie) ,ale nie jestem Janasem i dam mu jeszcze sezon na pokazanie na co go stać. W odróżnieniu do naszego selekcjonera ja tak szybko nie skreślam utalentowanych zawodników ,a takim niewątpliwie jest Zlatan.

No fajnie sobie żonglował ,ale (będę mało oryginalny) dobrze by było ,żeby w najmniejszym stopniu to wykorzystywał tą swoją magię na boisku. NIestety w tym sezonie coś się zaciął i rzadko coś mu wychodziło ,nawet to rozgrywanie. W pierwszym sezonie potrafił coś "zaczarować" ,ale w tym to już nie za bardzo. Wkurzał mnie w tym sezonie tą swoją bezradnością czasami przypominał mi Rasiaka( specjalnie takie przerysowanie) ,ale nie jestem Janasem i dam mu jeszcze sezon na pokazanie na co go stać. W odróżnieniu do naszego selekcjonera ja tak szybko nie skreślam utalentowanych zawodników ,a takim niewątpliwie jest Zlatan.
Juve moim ulubionym klubem , Del piero pilkarzem
- juverm
- Juventino
Filmik widziałem już około 2 tyg. temu i zainspirowany wyczynem Zlatana postanowiłem nauczyć się tego tricku
Jak na razie to bez wypluwania i łapania gumy w usta bo to dość niechigieniczne udaje mi się podbić 3-4 razy a potem guma leci w piździet
. Wcześniej po filmiku Zlatan vs. C.Ronaldo zainspirowałem się trickiem "Dookoła świata" i w 4 dni go opanowałem, ale z podbijaniem bez łapania piłki (chociaż czasem się udawało). Zlatan z Gumą jest zrealizowany dosyć fajnie tylko najgłupszy jest moment jak Ojciec Zlatana mówi ze bał się o jego zdrowie bo guma mogła utknąć mu w przełyku :rotfl: :doh: (Ale wiocha). I ciekawi mnie za którym razem mu to wyszło 8) Ogólnie bardzo fajnie że zorganizowano taką akcję jak Joga Bonito bo przypomina ona że futbol może być piękny. Szkoda że Alex nie udziela się w tej nowej akcji Adidasa, zamiast niego na reklamie widziałem Blasi'ego :doh:
Pozdro

Pozdro