Kiedy decyzja o degradacji ?!

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Italia6

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2006, 16:00

CUORE BIANCO-NERO pisze:Italia6 ...... mmmmm nie kolega tylko koleżanka..... :D
Ja się trzęsę od rana .... i modle się ,żeby tylko wszystko poszło dobrze ...
czyżby naprawdę mogli zdegradować jeden z największych klubów piłkarskich na świecie ? , po przecież ... jeśli istnieje sprawiedliwość to inni oskarżeni też powinni spaść do Serie B ( Lazio Fiorentina .... ),
a to byłby praktycznie koniec włoskiej piłki , nawet zdegradowanie samego Juventusu mogłoby zakończyć wiele rzeczy .... może jestem głupia i tylko się pocieszam ,ale wierzę ,że nic złego się nie stanie ..... :roll:
Przepraszam za pomyłkę związaną z kwestią płci :oops:
Nie ,nie jestes głupia.Ja tez się w ten sposób pocieszam.I naprawdę trudno mi sobie wyobrazić Juve w serie B.Musimy być dobrej myśli.

CUORE BIANCO-NERO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2006, 16:06

wiecie , właśnie o to chodzi , podobno mają dowody przeciw Moggiemu na jego przekręty finansowe ,ale jest wyraźnie podkreślone ,że dowody te dotyczą tylko i wyłącznie osoby Moggiego nie klubu !!!
z drugiej strony czytam komentarze o przesądzonej już degradacji , potem zaś słyszę ,że sprawa jest ciągle w toku , a to przecież oznacza ,że nie ma jeszcze żadnych dowodów.... , pocieszam się myślą ,że na portalu sports.it pośpieszyli się z wydawaniem wyroków , bo jak narazie tylko tam ewidentnie jest podkreślone ,że decyzje o degradacji już zapadły czy mają zapaść wkrótce ....
ponadto juvetnus oskarża się o "nieuczciwe" pozyskanie dwóch zawodników Cannavaro i Ibrahimovica , którzy z tego względu mieli żekomo pobierać jakieś dodatkowe pieniądze ,które w żaden sposób nie zostały uzasadnione , a raczej "zatuszowane" w finansach klubowych ,ta sprawa nie jest jednak dokońca jasna i nie wiadomo dokładnie o co chodzi .... Cannavaro już złożył zeznania w tej sprawie i niczego mu nie udowodniono ... to wiadomośći z trzez ostatnich dni , między innymi z portalu sportnews.it

E NEL CUORE QUALCOSA SEMPRE C'E'...
LA JUVE !
aleksander1986

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2006, 16:07

Wiecie coś mi się nie chcę wierzyć w te wasze wypowiedzi...kocham Juve i takie tam.Pewnie już po cichu tam ktoś z was przezuca się na Barcę.I chyba właśnie zapadła decyzja i stało się Juve gra w Serie B.
Źródło http://sports.virgilio.it/it/cmc/calcio ... 96178.html .

:płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę:

Fajnie wszystko upadło Fiorentina i Lazio również grają :

...Taka miłość jest jedna...Juve
naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2006, 16:09

Obawiam sie najgorszego, ale ciągle mysle optymistycznie :) . Mam nadzieje że zostaniemy w Serie A i trzecia gwiazdka bedzie za rok :-D

Obrazek
Un capitano c'è solo un capitano!!!
CUORE BIANCO-NERO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2006, 16:11

Alexander ... nie umiesz czytać , tam jest napisane , że decyzje o tym ,który z klubów ma spaść z ligi mają zostać podjęte dziś ... nie ,że już zapadły !!!!

i co z ciebie do cholery za kibic !! i Ty śmiesz się nazywać "Juventino" !!!
uciekasz jak szczur z tonącego statku !!!!
Ostatnio zmieniony 19 maja 2006, 16:12 przez CUORE BIANCO-NERO, łącznie zmieniany 1 raz.

LA JUVE !
aleksander1986

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2006, 16:12

Przepraszam ale nie każdy jest tak mądry jak Ty.

Wiesz nie każdy zna włoski...Mój błąd i w ogóle kim Ty jesteś żeby mnie obrażać.Ile Ty masz lat w ogóle.Jestem kibicem Juve od 14 lat.Więc mnie nie denerwuj
Ostatnio zmieniony 19 maja 2006, 16:15 przez aleksander1986, łącznie zmieniany 1 raz.

BOOM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2006, 16:14

aleksander1986 pisze:Wiecie coś mi się nie chcę wierzyć w te wasze wypowiedzi...kocham Juve i takie tam.Pewnie już po cichu tam ktoś z was przezuca się na Barcę.I chyba właśnie zapadła decyzja i stało się Juve gra w Serie B.
Źródło http://sports.virgilio.it/it/cmc/calcio ... 96178.html .

:płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę:

Fajnie wszystko upadło Fiorentina i Lazio również grają :
daj spokoj - jak nie znasz wloskiego to nie rob zametu - popatrzylem na twoj post i sie zestresowalem :prochno: na szczescie zauwazylem, ze to ten sam link ktory ludzie podawali wczesniej - ten news dotyczy tego, ze pewnie dzisiaj bedzie wiadomo czy Juve spadlo czy nie, ale nie pisze o juz podjetej decyzji :twisted:
Ostatnio zmieniony 19 maja 2006, 16:20 przez BOOM, łącznie zmieniany 2 razy.

Obrazek
Umpa

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 maja 2006, 16:16

Pewnie już po cichu tam ktoś z was przezuca się na Barcę
Tia. Ja już się, "przezucam" na Newcastle i to wcale nie po cichu. W końcu też są bianconeri.

Nie ma to jak mONdra wypowiedź. :P

aleksander1986

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2006, 16:17

Boom sorry za to :wink:

Nie znam włoskiego...znalazłem tłumacza i sobie to przetłumaczyłem i wszystko jest ok a modów proszę o usunięcie tamtego posta.

Widzisz reakcje zaraz brak szacunku za pomyłkę i nieznajomość języka.
Dzięki za zrozumienie.

Robert 10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2006, 16:18

Bedzie lepiej jeśli decyzja zapadnie dzisiaj niż później. Trzeba wieżyć że zagramy w następnym sezonie w Serie A!! Na dobre i na złe z Juve. !!
Ostatnio zmieniony 19 maja 2006, 16:20 przez Robert 10, łącznie zmieniany 1 raz.

CUORE BIANCO-NERO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2006, 16:19

Alexander ... ok , ale następnym razem tak nie rób , wiesz ,że w ten sposób możesz spowodować czyjś przedwczesny zgon ... :rotfl:

LA JUVE !
aleksander1986

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2006, 16:20

CUORE BIANCO-NERO wystarczy spojrzeć od kiedy jesteś na tej stronie, nie obrażaj mnie bo troszkę dłużej tutaj jestem niż Ty.pzdr i sie nie stresuj.Kibice powinni się trzymać razem

KOPEĆ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2006, 16:30

ojjj ale będzie bida jak nas zdegradują... czystki w składzie, biedni sponsorzy i długa droga do odbudowania potęgi. Jak już nas degradują to niech chociaż zostawią scudetto numero 28. e 29.

Nie zabierajcie nam wszystkiego :(

CUORE BIANCO-NERO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2006, 16:35

Ja cały czas wierzę ( może naiwnie ) ,że mimo wszystko nie zniszczą takiej potęgi jaką jest Juventus , przecież to byłaby strata dla całego światowego Footballu .... :?

LA JUVE !
Italia6

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2006, 16:35

CUORE BIANCO-NERO pisze:Alexander ... ok , ale następnym razem tak nie rób , wiesz ,że w ten sposób możesz spowodować czyjś przedwczesny zgon ... :rotfl:
Oj całkowicie się z Tobą zgadzam.A naprawdę nie chciałabym ( mimo ,że 18-tkę już dawno mam za sobą)schodzić jeszcze z tego świata.
Chyba rzeczywiście lepiej ,że dzisiaj wszystko się wyjaśni ( choć przyznaję ,że poziom adrenaliny w mojej krwi przekroczył juz dopuszczalną granicę).Im dłużej się czeka , tym gorzej.Obecnie czuję sie tak jakbym czekałą przed salą operacyjną na której właśnie operują kogoś mi bliskiego i nie wiem jak się to skończy.
Ostatnio zmieniony 19 maja 2006, 16:36 przez Italia6, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ