Uczucia związane z Juve!

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Swider10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 maja 2006, 18:49

To chyba jest tak wszędzie... umnie rowniez tak jak u wiekszości z was w szkole, na treningu i roznych innych miejscach jak spotykam sie z kumplami (chodzi mi o tych co sie interesuja piłka nozna) to oni odrazu z tekstem "... i jak Juve w lidzer amatorsiej", "... i jak kiedy Juve spada...", "... to dlatego im tak dobrze szlo na poczatku sezonu i ze wszystkimi wygrywali..." itp. wypowiedzi sa coraz czestsze mam nadzieje ze Juve oczyszczone zostanie z zarzutu i wtedy ich miny beda inne jak jak sie bede "cieszył" Nawet gdyby Juve zdegradowano do Serie C (czego napewno nikt z nas by niechciał) zawsze bede z moim ukochanym klubem !!!

...................::::::::::::::::::: FORZA JUVE :::::::::::::::::::....................

"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."

"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
lukas1985

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2006, 11:05

ja bronię Juventusu zawsze, od początku nie lubiłem Mggiego a teraz jeszcze taka afera na całe Włochy (nie tylko Juve jest zamieszane), miom zdaniem w teraźniejszej piłce za dużo jest polityki... widać to dookoła... chociażby nawet w Polskiej lidze. Wiadomo że bez niej klub jest bezradny bo budżet klubu zależy właśnie od niej... ale piłki nie można z nią mieszać... bo to jest religia... precz z korupcją!!!!
" JOGA BANITO" :dance:

ODPOWIEDZ