Great Threesome of Juve by Railis - kompilacja
- Lord_Chaos
- Juventino
Bardzo ładnie jedyne do czego mozna sie przyczepic to gdy sa 3 filmiki i po kolei znikaja jest za dlugo czarny ekran takie jest moje zdanie reszta bardzo dobra 9/10 brawo oby tak dalej moze po ataku czas na pomoc albo obrone 

- LordJuve
- Juventino
Kompilacja b.dobra. Nie posiada jakiś większych błędów. Świetnie dobrana muzyka(rytm) pod video, naprawdę szczególnie tego jestem pod wrażeniem.
Samo przedstawienie naszych napastików razem a nie osobno jest wspaniałym i nowatorskim pomysłem, za który należą się Railis'owi wielkie brawa. Bardzo fajny jest również efekt trzech ekranów. Muzyka jest bardzo fajna, lubie takie kawałki.
Temat trochę oklepany, ale Railis tak przedstawił to przejedzone danie, że aż chce się je jeść kolejny raz.
Moja ocena: -5

Temat trochę oklepany, ale Railis tak przedstawił to przejedzone danie, że aż chce się je jeść kolejny raz.

Moja ocena: -5
- Railis
- Qualità Juventino
Trzeba po pierwsze się zaopatrzyć w program do robienia kompilacji. (Ulead Video Studio, Pinnacle Studio, Sony Vegas, itp). Ja urzywam Sony Vegas, wg mnie jest najlepszy. Oraz trzeba mieć materiały z golami i akcjami. POZDRAWIAMAlfonso pisze:Kto mi powie jak można stworzyć własną kompilacje bo te które oglądałem były znakomite, a sam chciałbym spróbować stworzyć własną
- wloski
- Juventino
Dla osoby początkującej jaką jest Alfonso to ja polecam systemowy WMM, a dopiero później taki sprzęcik jak Sony Vegas, którego obecnie nidzie nie moge zdobyć, ale jak go już dotknę to zacznę większą przygode z kompilacjami. Sony ma taką markę jak PhotoShop dla grafików, ja urzywam PS i to jest poprostu cudo. Czy na Sony Vegas da się samemu nauczyć? Raczej tak, bo ja z PS sam siedziałem i się uczyłem, no i co ważne dalej uczę. No więc wniosek jest następujący Alfonso zacznij od Windows Media Marker, jak się z tym programem oswoisz to załatw sobie później Sony Vegas i pracuj nad filmami.railis pisze:Trzeba po pierwsze się zaopatrzyć w program do robienia kompilacji. (Ulead Video Studio, Pinnacle Studio, Sony Vegas, itp). Ja urzywam Sony Vegas, wg mnie jest najlepszy
pozdro
- Patrol
- Juventino
Railis kompilacja bardzo mi sie podoba.Sam bym naperwno lepszej nie zrobił :-D
I mam taką sprawe dawałes wczesniej link do piosenki z kompilacji i jak tam wchodze to cos pisze ze jest skasowane czy cos mozesz dac jakas inna stronke ??
BARDZO bym prosil:!: :!: :!: :o

I mam taką sprawe dawałes wczesniej link do piosenki z kompilacji i jak tam wchodze to cos pisze ze jest skasowane czy cos mozesz dac jakas inna stronke ??
BARDZO bym prosil:!: :!: :!: :o