LEGIA - JUVE!!!
- miloo7
- Juventino
3andit pisze:Było by wręcz wywaliscie jak by JUVE z Legią trzymały oficialną sztame. Może dozekamy że będę miał jeden szalik z dwoma ulubionymi klubami ?! :shock:
Nie no to by było cos majlepszego co mnie w zyciu spotkało super
super
super :-D :-D :-D
- miloo7
- Juventino
3andit pisze:Było by wręcz wywaliscie jak by JUVE z Legią trzymały oficialną sztame. Może dozekamy że będę miał jeden szalik z dwoma ulubionymi klubami ?! :shock:
Nie no to by było cos majlepszego co mnie w zyciu spotkało super
super
super :-D :-D :-D
- Johnny777
- Juventino
Boshe....... :shock: Nie żartujcie sobie nawet z takich rzeczy.... :shock: To byłby chyba najczarniejszy dzień w historii mojego kibicowania Juve... :evil: Całe szczęście że Legia jest zbyt małym kmiotkiem na arenie europejskiej więc taka sztama raczej nie dojdzie do skutku..Bo jesli z Legią to dlaczego nie z każdym innym klubem w Polsce z Izolatorem Boguchwała na czele

- BIANCONERI
- Juventino
Kibice Pogoni trzymaja z kibicami Legii,kibice Legii trzymaja z kibicami Den Haag,kibice Den Haag trzymaja z kibicami Juve ...i tak po sznurku do Juventusu :-D
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- juvepiotr18
- Juventino
Ja osobiscie wolałbym zeby juventus mial sztame (co jest niemozliwe) z wielką triadą a najlepiej to z Cracovią
miłosc-wiara-walka
Lech-Cracovia-Arka
miłosc-wiara-walka
Lech-Cracovia-Arka
- daj5stuff
- Juventino
Legii to nienawidze a zresztą uważam takie tematy za troche śmieszne. Już widzę kiboli Juve jak przyjeżdżają wspomóc Legionistów w walce przeciw kibolom Cracovii czy Arki. To chyba byłoby lekko niebezpieczne dla nich bo kibice Arki i Cracovii to psychole 

- ForzaInter
- Interista
Piszecie ze Legia jest za mala na tle Eropejskim zeby miec sztame z Juve. A ja wam powiem tak. Czy Den Haag jest wielkie??? Nie!! To czemu Legia nie mial by miec sztamy z Juve?? Mi to jest osobiscie rybka ale chcialem zauwazyc ze taka mozliwosc jest.
NA ZAWSZE WIERNI I ODDANI
NA ZAWSZE LEGIA
NA ZAWSZE WIERNI I ODDANI
NA ZAWSZE LEGIA
Forza Ragazzi Fateci Sogniare
Inter Campeone

Inter Campeone