Wypady na mecze (Jasło, Krosno i okolice)
- czlowiek rombanka
- Juventino
chciałbym zauwazyc ze "klotnia" sie pisze nie inaczej jak tylko przez "ó", jak rowniez to, ze po wnikliwej analizie tego co napisalem, nie znalazlem elementow prowokacji oraz "klotni" czy nienawisci. poprostu zainteresowalem sie tym jak mozna godzic sympatie do dwoch skrajnie roznych typow osobowosci i pogladow politycznych. odpowiedz, ktora uzyskalem satysfacjonuje mnie w pelni i mam nadzieje, ze mathis nie poczul sie uraznony moja wypowiedzia :-D amen i koniec offtopa :lol:
"...a ziemia obiecana okarze się jałowa..."
- LeVi
- Juventino
Spoko , nie ma sprawy, nie czuje sie urażonyczlowiek rombanka pisze:... mam nadzieje, ze mathis nie poczul sie uraznony moja wypowiedzia :-D amen i koniec offtopa :lol:
Hehe z drugiej strony ta nasza rozmowa mogłaby byc ciekawa i jeszcze mogliby sie właczyc, tylko nie na tym temacie. Pozdrawiam i życze jutrzejszego zwyciestwa nad Romą

- herr_braun
- Juventino
czyt. takim człowiekiem jak człowiek rombanka. Che, Mao- te sprawymathis pisze:"lewakiem" ???![]()
:shock: wiele można o nim napisać, ale nie że był dobrym człowiekiemczlowiek rombanka pisze:Ernesto Guevara Lynch de la Serna dobrym czlowiekiem byl![]()

Sorka że tak offtopicowo, ale przez przypadek tutaj zajrzałem i nie wytrzymalem

- czlowiek rombanka
- Juventino
widzisz droga ewo braun... jakby ci to powiedziec... cale jeslo jest czerwone :lol:
- czlowiek rombanka
- Juventino
nie napinaj sie bo ci zwieracze puszca :lol:
- herr_braun
- Juventino
ewoczlowiek rombanka pisze:ewo braun

czlowiek rombanka pisze:cale jeslo jest czerwone :lol:
Widać nie :?bukol87 pisze: wez chlopie juz wiecej nie pieprz takich glupot
jakbys znal historie Jasla to nie mialbys czelnosci by wypisywac takie bzdury
- Alex_10
- Juventino
Ja miałem nadzieje że przyjade. Ale nikogo nie skołowałem z Krosna
Jeśli chłopaki z Jasła organizują takie wypady to czego my z Krosna niemożemy takiego zorganizować
Mamy pełno barów które na nas czekają
I jak narazie z Krosna oprocz mnie wypowiedziała się 1 osoba
Przecież jest duzo uzytkowników z Krosna wypowiadać sie :!: :!: :lol:
A co do meczu to pozostaje mi internet. Chyba że są chętni z Krosna żeby się do jakiegoś baru wybrać
Pozdrawiam i życze udanego wypadu :!: :!: :evil: :evil:
Jeśli chłopaki z Jasła organizują takie wypady to czego my z Krosna niemożemy takiego zorganizować

A co do meczu to pozostaje mi internet. Chyba że są chętni z Krosna żeby się do jakiegoś baru wybrać

Pozdrawiam i życze udanego wypadu :!: :!: :evil: :evil:
- Bukol87
- Juventino
no ja wlasnie teraz zalatwilem sobie pojazd i wpadam z kumplami(ktorzy niestety nie sa kibicami Juve-ale mam nadzieje ze bitki nie bedzie :-D )
Wiec o 20 30 w chimerze jasielscy Juventini lacza sie
FORZA JUVE
Wiec o 20 30 w chimerze jasielscy Juventini lacza sie

FORZA JUVE
- Bukol87
- Juventino
no ja juz przybylem z chimery bo musialem sie zwolnic :-D mysle ze mi wybacza Adi&mathis szkoda tylko ze ta szafa grajaca i gosciu czapkowicz zaklocali meczyk :-D wedlug moich obliczen bylo 12osob(kilku apolitycznych futbolowo)ale to i tak dobry wynik
a jutro hala o 18 Mosir mysle ze bedzie nas dosc duzo wiec zamowimy na 1,5 godziny 90zyla ale napewno bedzie warto
pozdrawiam i licze na kolejne spotkania fajna atmosferka i dobra pizza :-D wiec everything is cool
a jutro hala o 18 Mosir mysle ze bedzie nas dosc duzo wiec zamowimy na 1,5 godziny 90zyla ale napewno bedzie warto
pozdrawiam i licze na kolejne spotkania fajna atmosferka i dobra pizza :-D wiec everything is cool

- Adi666666
- Juventino
Jutro pokarzemy jak grają Juventinibukol87 pisze:

Było bardzo miło ale się skończyło, myślę że pomysł się przyjoł i w miarę organizowania kolejnych wypadów na meczyki Juve kibiców będzie coraz więcej.
P.S mathis Miło było cię poznać, równy z Ciebie gość widać prawdziwy Juventinho

Gdybym miał dwa życia oba oddałbym Tobie ... FORZA JUVE PER SEMPRE !!
- LeVi
- Juventino
- Adi666666
- Juventino
Widzę, że ktoś usunął stary temat związany ze wspólnymi wypadami kibiców z Jasła na mecze Juve no i muszę odgrzewać stary kotlet, że tak powiem ;P
W niedzielę o 15:00 stacja Canal Plus Sport 2 przeprowadzi transmisję ze spotkania Juve - Genoa , w Słoneczku zarezerwowany jest wstępnie 1 stolik liczę na to że będzie Nas więcej niż ostatnio !
zgłaszać się
FORZA JUVE !!
W niedzielę o 15:00 stacja Canal Plus Sport 2 przeprowadzi transmisję ze spotkania Juve - Genoa , w Słoneczku zarezerwowany jest wstępnie 1 stolik liczę na to że będzie Nas więcej niż ostatnio !
zgłaszać się

FORZA JUVE !!
Gdybym miał dwa życia oba oddałbym Tobie ... FORZA JUVE PER SEMPRE !!