WIADOMOSC Z OSTATNIEJ CHWILI -- O DEL PIERO
- Mee_too
- Qualità Juventino
Mam przeczucie ze to moze sie zle skonczyc. Kluivert + Gabri + 30 Mln to naprawde powazna oferta. Obym sie mylil. Ale przeicez Kliuvert moglby zastapic Del Piero i dzialaczom Juve moglobysie wydawac ze dziura jest zalatana. OBY TAK SIE NIE STALO
I think love is something we create to make ourselves feel better
'Dandelion'
'Dandelion'
- BIANCONERI
- Juventino
Nie wierze,że Barcelona wyłóży tak ogromne pieniądze..Moga co najwyzej proponowac nam coraz słabszego Kluiverta czy...Gabriego :lol: Uważam,że ten transfer jest nierealny,ponieważ Barcelony na niego nie stac.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- OskarG
- Juventino
Sam klub nie może sprzedać zawodnika musi sie raczej zgodzić sam zawodnik oraz trener też ma cos do powiedzenia A lipi raczej alexa nie sprzeda nie poto na niego stawiał przez tyle lat.Philby pisze:Alex moze mowic ze nie odejdze z Juve... Ale mam nadzieje ze dzialacze Juve w tym Moggi nie poleca na kase tak jak MU i reszta... albo tak jak to zoribli kiedy oddawali Zizu...
JUVE NIE DAJCIE SIE!!
A Van Basten mógł by być drugim trenerem w Juve:)
A puzniej następća Lipiego.

- cukier
- Juventino
ale bzzdura niech go tylko ruszy to pojade specjalnie do Barcelony i mu natrzaskam... co on nie wie jak DEL PIERO jest związany z JUVE... następny pajac chce największą gwiazde ściągnąć do siebie. identycznie jak real buraki..!!!!!!!!!!! nie ruszać go ALEX ZOSTAJE
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JUVE FOREVER!!!!
JUVE FOREVER!!!!
- nookie
- Juventino
co Wy mowicie?przeciez Alex ne opusci JUVE..ne moze.. :twisted: :twisted: :twisted:
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Martin
- Juventino
Barcelona to nie Real, ktoremu udaje sie kazda gwiazde sprowadzic do siebie. Alex to Juve, Juve to Alex.
Alex nie pasuje do Barcy, Kluivert nie pasuje do Juve. Plota i tyle powiem.
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- Slim
- Juventino
Nie martw sie jak tylko to skomentuje poczytasz o tym na forum bo to umieszcze przy okazji jak bede umieszczal notke na mojej stronie :]Jaro pisze:A co na to sam Alex?????
Jakoś nie słyszałem jego wypowiedzi na ten temat więc sprawę uważam za błachą...
- Slim
- Juventino
Tak samo mysle, a co Realu to zorbili cos w stylu: "zamienil stryjek siekierke na kijek" Z tym ze tego kijka nie dostalMartin pisze:Barcelona to nie Real, ktoremu udaje sie kazda gwiazde sprowadzic do siebie. Alex to Juve, Juve to Alex.

- cukier
- Juventino
zgadzam sie z tym na 100% a nawet na więcej!! bez Alexa Juve ni ma!!Martin pisze:Barcelona to nie Real, ktoremu udaje sie kazda gwiazde sprowadzic do siebie. Alex to Juve, Juve to Alex.
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JUVE FOREVER!!!!
JUVE FOREVER!!!!
- P_I_O_T_R_E_K
- Juventino
Pomarzyc sobie kazdy moze hehe. Prędzej polubie legie niz Alex przejdzie do barcy