Koniec triady?!
- Apollo_83
- Juventino
Nie ma co wierzyć w plotki. A tytuł temtu nie na miejscu. Jeśli rzeczywiscie miałby odejść te trzy persony to nie oznacza to koniec Juventusu !!!! A poza tym był już news na głownej odnośnie Capello i jego przenosin. Widać, że nie którym tak długa zima daje sie we znaki 

- Boria
- Juventino
Ja też przypuszczam,że to plota tylko,że ostatnio były wywiad z Moggim i zapytano go o Morattiego i przejscie do Interu to nie udzielił komentarza... A tak wogole to Capello może odejść poniewa pod jego wodzą Juve gra strasznie nudny futbol... Wiem,że skutecnzy ale wolałbym mniej skuteczny ale bardzije efektowny
- Robert 10
- Juventino
Według mnie to kolejna bajka. Ale jakby było tak rzeczywiście to nie byłoby za wesoło. Chyba najważniejszy z tej trójki jest Moggi on przede wszystkim musi zostać :!: Capello oby też nie odszedł bo jak narazie to ma dobre wyniki.
- bagg
- Juventino
Ogólnie to ja chciałem pogratulować gościowi, który piszę że na JP są zawsze wiarygodne informacje. Ignorancja. Ani pilka.pl ani JP newsów sami sobie nie wymyślają. Na JuvePoland też są newsy typu 'Gerrard w Juve', które trzeba traktować z przymrużeniem oka. Tak, więc zarówno JP jak i pillka.pl sa dobrymi serwisami piłkarskimi i pisanie o wiarygodności każdego z nich jest głupotą, gdyż one po prostu tłumaczą wiadomości z zagranicznych serwisów. I chwała im za to.
Co do samego news'a to mam podejście podobne do Pluto. Przecież i tak kiedyś trzeba będzie się z nimi pożegnać.
Co do samego news'a to mam podejście podobne do Pluto. Przecież i tak kiedyś trzeba będzie się z nimi pożegnać.

- Mr Cezary
- Juventino
To źle Ci się wydawało :lol:marcinb1989 pisze:@tomek89-15
To jakie może znasz wiarygodne źródłoZawsze myślałem, że pilka.pl jest takim źródłem.
Plota jak nic. Gdyby rzeczywiście coś takiego miało miejsce, to Capello nie wypowiadałby się tak w wywiadach. Pozatym na juventus.com nic o tym nie pisze. A tak na marginesie, to wiadomo jacy ludzie pracują na pilka.pl - zwolennicy klubów mediolańskich, którzy na pewno chcieliby mieć w swoich szeregach Moggiego

- dres
- Juventino
tez mi sie w to niechce zabardzo wiezyc a cvo do capello to płakac niebed jak odejdzie a na jego miejesce niechce zadnego taniego spalletiego z romy tylko widziałbym 2 osoby deschamps lub powrot krola tak to mozna nazwax marcello lippi ale narazie prowadzi azzurich ale kto wie moze po WC2006 sie cos pozmienia i lippi bedzie wolny wtedy niema na co czekac i spowrotem ML do turynu śćągać
- ossy
- Juventino
Przecież na pilka.pl tych newsów sobie nie wymyślają. Tez biera ich z zagranicznych portali.tomek89-15 pisze: poza tym na pilka.pl jest strasznie duzo plotek ktore i tak pozniej nie maja potwierdzenia.
tomek89-15 pisze: jakies powazne sprawy to pisza z pewnoscia na www.onet.pl

A co do tej wiadomości. To tytuł tematu beznadziejny. Juventus istnieje ponad 100 lat, i nie zawsze był Moggi i Capello. Będą następni. O końcu nie ma mowy.
A pamętasz co mówił będąc trenerem Romy?? "Nigdy nie wróce do Juventusu".Mr Cezary pisze:
Plota jak nic. Gdyby rzeczywiście coś takiego miało miejsce, to Capello nie wypowiadałby się tak w wywiadach.
EDIT.
bagg, to samo miałem napisać
"Obecnie włoski futbol przeżywa kryzys bramkarzy. Gianluigi Buffon z wybitym barkiem jest lepszy niż jakikolwiek inny bramkarz w tym kraju."
Stefano Tacconi
Stefano Tacconi
- Lakier
- Juventino
Tak to koniec. Zamkna stadion. Pilkarze zaczna pracowac w mcdonaldzie. Jeden z najbogatszych, najbardziej rozpoznawalnych klubow stanie sie historia. Pozostana nam tylko wspomnienia i czarny snieg.

Ti amo Juventus per sempre.
- Copiczenkowiczenko
- Juventino
Dokladnie to jest juz koniec. Wszycy odejda za Moggim i Capello.
Ja teraz przezrzucam sie na Barcelone bo gra tam Ronaldinho i wogule barca gra obecnie najpiekniejszy futbol na swiecie.
Ja teraz przezrzucam sie na Barcelone bo gra tam Ronaldinho i wogule barca gra obecnie najpiekniejszy futbol na swiecie.
- Mr Cezary
- Juventino
Dokładnie! A we Włoszech najładniej gra chyba Milan! Albo nie, Fiorentina! To im będę kibicował teraz! No chyba, że jakiś inny klub stanie się najpiękniej grającym klubem w Serie A. Wtedy, to nawet na Palermo mogę się przenieść!Copiczenkowiczenko pisze:Dokladnie to jest juz koniec. Wszycy odejda za Moggim i Capello.

Owszem mówił, ale jak wiadomo Roma podupadła finansowo i jego decyzję w tym momencie można było zrozumieć. Ot tam palnął jakieś głupstwo. Zresztą wówczas, nie mówiono zbyt głośno o przejściu Capello do Juve, tak jak to teraz jest z jego "rzekomym" przejściem do Realu. Jeżeli rzeczywiście zdecydowałby się na taki ruch, to ciężko było by mu się wytłumaczyć z tych wsztystkich zapewnień o pozostaniu w Turynie (a było ich o stokroć więcej, niż zapewnień o pozostaniu w Romie). PozdrQossy pisze:Mr Cezary pisze:Plota jak nic. Gdyby rzeczywiście coś takiego miało miejsce, to Capello nie wypowiadałby się tak w wywiadach.
A pamętasz co mówił będąc trenerem Romy?? "Nigdy nie wróce do Juventusu".
- Martin
- Juventino
Co za temat? Co za dyskusja? Widze, ze paniki narobili dla których era sprzed Lippiego czy Moggiego nie istnieje. Kontrakt Moggiego, Giraudo i Bettegi konczy sie w tym roku. Tak, tak kochani... Działacze tez podpisują kontrakty - tak jak piłkarze. A co robi prasa jak sie konczy kontrakt? Spekuluje. I tak jest w tym przypadku. Najbardziej pewny odejścia jest Giraudo. Im blizej sezonu tym wiecej pomyslow na to w jakim stylu odejdzie. Jedni mowia, ze chce miec dodatkowy bilans (pojawila sie koncepcja ze sprzedany zostanie Zlatan i Buffon). Inni, ze chce cos osiagnac na sam koniec. Czy Triada zostanie jak wygramy CL? Niekoniecznie. Przyszlosc Moggiego tez nie jest pewna. Prasa wie tyle samo co my. Czyli nic. Moze jedynie spekulowac...
A co z Juve? Koniec? Nawet tego nie skomentuje. Juve istnialo przed Agnellimi i po nim . A przeciez ten czlowiek byl praktycznie zawsze zwiazany z Juve. A Moggi. Od 10 lat. Reszte dopiszcie sobie sami.
A co z Juve? Koniec? Nawet tego nie skomentuje. Juve istnialo przed Agnellimi i po nim . A przeciez ten czlowiek byl praktycznie zawsze zwiazany z Juve. A Moggi. Od 10 lat. Reszte dopiszcie sobie sami.
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- Gregor del Ptasior
- Juventino
Najgorsze jest to, że wydaje mi się, że to nie byle ploty z pilka.pl. Coś czuję, że Juve DRASTYCZNIE straci siłę jak Ci panowie odejdą. O ile Capello jest do zastąpienia, o tyle Moggi...Ehh... Szkoda nawet mówić...
:(:(

- DamKam
- Juventino
Moim zdaniem przesadą jest twierdzic, ze to jakas kolejna glupia plotka jak i przesada jest twierdzenie, iz odejscie "triady" spowodowalo by jakas tragedie w Juve :!: Szczerze mowiac to sam nie wiem jak bym zareagowal na wiesc o odejsciu "triady"
Co do Giraudo i Moggiego zawsze mialem mieszane uczocia. Moge powiedziec, ze chyba tylko do Bettegi "nic nie mam"
Zobaczymy jak sie sprawy potocza, a bylo juz o tym glosno nie raz...

- Mr Cezary
- Juventino
Niestety, po wypowiedzi Stevensa nie mogę się dłużej łudzić (choć pewnie będę dalej, bo nie potrafię sobie wyobrazić Juve bez Moggiego). Giraudo i tak chciał odejść. Bettego może jeszcze zostanie, ale jeżeli nie uda się zatrzymać Capello, to będzie to chyba największa strata
Bo jakoś nie jestem przekonany do Spalettiego. Nie wiem jak by się sprawdził w tak wielkim klubie :doh: