Koniec triady?!

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Apollo_83

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 marca 2006, 21:13

Nie ma co wierzyć w plotki. A tytuł temtu nie na miejscu. Jeśli rzeczywiscie miałby odejść te trzy persony to nie oznacza to koniec Juventusu !!!! A poza tym był już news na głownej odnośnie Capello i jego przenosin. Widać, że nie którym tak długa zima daje sie we znaki :)

Boria

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 marca 2006, 21:24

Ja też przypuszczam,że to plota tylko,że ostatnio były wywiad z Moggim i zapytano go o Morattiego i przejscie do Interu to nie udzielił komentarza... A tak wogole to Capello może odejść poniewa pod jego wodzą Juve gra strasznie nudny futbol... Wiem,że skutecnzy ale wolałbym mniej skuteczny ale bardzije efektowny

Robert 10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 marca 2006, 21:33

Według mnie to kolejna bajka. Ale jakby było tak rzeczywiście to nie byłoby za wesoło. Chyba najważniejszy z tej trójki jest Moggi on przede wszystkim musi zostać :!: Capello oby też nie odszedł bo jak narazie to ma dobre wyniki.

bagg

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 marca 2006, 21:38

Ogólnie to ja chciałem pogratulować gościowi, który piszę że na JP są zawsze wiarygodne informacje. Ignorancja. Ani pilka.pl ani JP newsów sami sobie nie wymyślają. Na JuvePoland też są newsy typu 'Gerrard w Juve', które trzeba traktować z przymrużeniem oka. Tak, więc zarówno JP jak i pillka.pl sa dobrymi serwisami piłkarskimi i pisanie o wiarygodności każdego z nich jest głupotą, gdyż one po prostu tłumaczą wiadomości z zagranicznych serwisów. I chwała im za to.

Co do samego news'a to mam podejście podobne do Pluto. Przecież i tak kiedyś trzeba będzie się z nimi pożegnać.

Obrazek
Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 marca 2006, 22:11

marcinb1989 pisze:@tomek89-15

To jakie może znasz wiarygodne źródło :?: Zawsze myślałem, że pilka.pl jest takim źródłem.
To źle Ci się wydawało :lol:

Plota jak nic. Gdyby rzeczywiście coś takiego miało miejsce, to Capello nie wypowiadałby się tak w wywiadach. Pozatym na juventus.com nic o tym nie pisze. A tak na marginesie, to wiadomo jacy ludzie pracują na pilka.pl - zwolennicy klubów mediolańskich, którzy na pewno chcieliby mieć w swoich szeregach Moggiego :whistle:

dres

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 marca 2006, 22:18

tez mi sie w to niechce zabardzo wiezyc a cvo do capello to płakac niebed jak odejdzie a na jego miejesce niechce zadnego taniego spalletiego z romy tylko widziałbym 2 osoby deschamps lub powrot krola tak to mozna nazwax marcello lippi ale narazie prowadzi azzurich ale kto wie moze po WC2006 sie cos pozmienia i lippi bedzie wolny wtedy niema na co czekac i spowrotem ML do turynu śćągać

ossy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 marca 2006, 22:35

tomek89-15 pisze: poza tym na pilka.pl jest strasznie duzo plotek ktore i tak pozniej nie maja potwierdzenia.
Przecież na pilka.pl tych newsów sobie nie wymyślają. Tez biera ich z zagranicznych portali.
tomek89-15 pisze: jakies powazne sprawy to pisza z pewnoscia na www.onet.pl

:smile: :prochno:

A co do tej wiadomości. To tytuł tematu beznadziejny. Juventus istnieje ponad 100 lat, i nie zawsze był Moggi i Capello. Będą następni. O końcu nie ma mowy.

Mr Cezary pisze:
Plota jak nic. Gdyby rzeczywiście coś takiego miało miejsce, to Capello nie wypowiadałby się tak w wywiadach.
A pamętasz co mówił będąc trenerem Romy?? "Nigdy nie wróce do Juventusu".

EDIT.

bagg, to samo miałem napisać

"Obecnie włoski futbol przeżywa kryzys bramkarzy. Gianluigi Buffon z wybitym barkiem jest lepszy niż jakikolwiek inny bramkarz w tym kraju."
Stefano Tacconi
Greger

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 marca 2006, 22:41

Ktoś chce zrobić wielkie zamieszanie i tyle. Moim zdaniem to same bzdety. Nikomu już w tym ktaju nie ufam :D

Obrazek
Lakier

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 marca 2006, 22:49

Tak to koniec. Zamkna stadion. Pilkarze zaczna pracowac w mcdonaldzie. Jeden z najbogatszych, najbardziej rozpoznawalnych klubow stanie sie historia. Pozostana nam tylko wspomnienia i czarny snieg.

Obrazek

Ti amo Juventus per sempre.
Copiczenkowiczenko

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 marca 2006, 23:02

Dokladnie to jest juz koniec. Wszycy odejda za Moggim i Capello.
Ja teraz przezrzucam sie na Barcelone bo gra tam Ronaldinho i wogule barca gra obecnie najpiekniejszy futbol na swiecie.

Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 marca 2006, 23:40

Copiczenkowiczenko pisze:Dokladnie to jest juz koniec. Wszycy odejda za Moggim i Capello.
Ja teraz przezrzucam sie na Barcelone bo gra tam Ronaldinho i wogule barca gra obecnie najpiekniejszy futbol na swiecie.
Dokładnie! A we Włoszech najładniej gra chyba Milan! Albo nie, Fiorentina! To im będę kibicował teraz! No chyba, że jakiś inny klub stanie się najpiękniej grającym klubem w Serie A. Wtedy, to nawet na Palermo mogę się przenieść! :prochno: :roll:
ossy pisze:
Mr Cezary pisze:Plota jak nic. Gdyby rzeczywiście coś takiego miało miejsce, to Capello nie wypowiadałby się tak w wywiadach.

A pamętasz co mówił będąc trenerem Romy?? "Nigdy nie wróce do Juventusu".
Owszem mówił, ale jak wiadomo Roma podupadła finansowo i jego decyzję w tym momencie można było zrozumieć. Ot tam palnął jakieś głupstwo. Zresztą wówczas, nie mówiono zbyt głośno o przejściu Capello do Juve, tak jak to teraz jest z jego "rzekomym" przejściem do Realu. Jeżeli rzeczywiście zdecydowałby się na taki ruch, to ciężko było by mu się wytłumaczyć z tych wsztystkich zapewnień o pozostaniu w Turynie (a było ich o stokroć więcej, niż zapewnień o pozostaniu w Romie). PozdrQ

Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 marca 2006, 07:56

Co za temat? Co za dyskusja? Widze, ze paniki narobili dla których era sprzed Lippiego czy Moggiego nie istnieje. Kontrakt Moggiego, Giraudo i Bettegi konczy sie w tym roku. Tak, tak kochani... Działacze tez podpisują kontrakty - tak jak piłkarze. A co robi prasa jak sie konczy kontrakt? Spekuluje. I tak jest w tym przypadku. Najbardziej pewny odejścia jest Giraudo. Im blizej sezonu tym wiecej pomyslow na to w jakim stylu odejdzie. Jedni mowia, ze chce miec dodatkowy bilans (pojawila sie koncepcja ze sprzedany zostanie Zlatan i Buffon). Inni, ze chce cos osiagnac na sam koniec. Czy Triada zostanie jak wygramy CL? Niekoniecznie. Przyszlosc Moggiego tez nie jest pewna. Prasa wie tyle samo co my. Czyli nic. Moze jedynie spekulowac...
A co z Juve? Koniec? Nawet tego nie skomentuje. Juve istnialo przed Agnellimi i po nim . A przeciez ten czlowiek byl praktycznie zawsze zwiazany z Juve. A Moggi. Od 10 lat. Reszte dopiszcie sobie sami.

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Gregor del Ptasior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 marca 2006, 10:08

Najgorsze jest to, że wydaje mi się, że to nie byle ploty z pilka.pl. Coś czuję, że Juve DRASTYCZNIE straci siłę jak Ci panowie odejdą. O ile Capello jest do zastąpienia, o tyle Moggi...Ehh... Szkoda nawet mówić... :(:(:(

DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 marca 2006, 19:08

Moim zdaniem przesadą jest twierdzic, ze to jakas kolejna glupia plotka jak i przesada jest twierdzenie, iz odejscie "triady" spowodowalo by jakas tragedie w Juve :!: Szczerze mowiac to sam nie wiem jak bym zareagowal na wiesc o odejsciu "triady" :think: Co do Giraudo i Moggiego zawsze mialem mieszane uczocia. Moge powiedziec, ze chyba tylko do Bettegi "nic nie mam" :wink: Zobaczymy jak sie sprawy potocza, a bylo juz o tym glosno nie raz...

Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2006, 20:04

Niestety, po wypowiedzi Stevensa nie mogę się dłużej łudzić (choć pewnie będę dalej, bo nie potrafię sobie wyobrazić Juve bez Moggiego). Giraudo i tak chciał odejść. Bettego może jeszcze zostanie, ale jeżeli nie uda się zatrzymać Capello, to będzie to chyba największa strata :| Bo jakoś nie jestem przekonany do Spalettiego. Nie wiem jak by się sprawdził w tak wielkim klubie :doh:

ODPOWIEDZ