" Magica Alex 2 " . . 13 min !!
- wozio7
- Juventino
Genialna kompilacja
Wspaniałe akcje,dryblingi...coś pięknego.Po prostu JOGA BONITO!Obie częsci Magica Alex tworzą materiał po prostu nie do opisania.TO TRZEBA OBEJRZEĆ!! Wielkie brava dla autora

SEMPLICEMENTE DEL PIERO!

SEMPLICEMENTE DEL PIERO!

- Mateo
- Juventino
Kolejną część Magica Alex i kolejny raz kompilatorski majstersztyk :!: . To jest coś wspaniałego dla fanów Alexa, w tym również mnie - pokaz pełnego geniuszu i magii Del Piero. Myśle, że wszyscy właśnie czekają na takie dzieła: które są o czymś innym niż wszystkie, w których możemy zobaczyć coś, czego jeszcze nie widzieliśmy
. Obie części Magica Alex nam to w pełni gwarantują.
Według mnie druga część jest dużo fajniejsza niż pierwsza. Magica Alex I była głównie nastawiona na same unikatowe materiały, a w drugiej części do tych materiałów doszło również bardzo fajne wykonanie. Efekty, przejścia, a szczególnie napisy są bardzo fajne. Muzyka również kapitalna - aż dreszcze przechodzą po plecach
. Tyle, że po kilku seansach katowanie ''Nostradamusa" po 13 minut może być troszkę nudne i uciążliwie :roll: . Bardzo podoba mi się ten podział na piękne podania, rzuty wolne itd, że nie ma w niej tylko samych zwodów i dryblingów.
. Nie można wymagać lepszej jakości tylko trzeba się cieszyć i podziwiać go za zdobycie takich materiałów - nie wiem skąd on je wytrzasnął! :shock: . Materiały, których użył są nie do zdobycia i tylko śnią się większości kompilatorów, w tym również mnie
. To jest właśnie największa zaleta obu części Magica Alex
.
. Oto link bezpośredni do Magica Alex I
TO LPE427:
I will write shortly. Magica Alex is a Magica comp! You're wonderful man!

Według mnie druga część jest dużo fajniejsza niż pierwsza. Magica Alex I była głównie nastawiona na same unikatowe materiały, a w drugiej części do tych materiałów doszło również bardzo fajne wykonanie. Efekty, przejścia, a szczególnie napisy są bardzo fajne. Muzyka również kapitalna - aż dreszcze przechodzą po plecach

Nie ma co marudzić!Axel pisze:jakoś materiałów także mogłaby być lepsza

A zaglądałeś to tego topicu?Chip pisze:Szkoda że nie widziałem "Magica Alex I"
TO LPE427:
I will write shortly. Magica Alex is a Magica comp! You're wonderful man!