" Magica Alex 2 " . . 13 min !!

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
wozio7

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 marca 2006, 10:42

Genialna kompilacja :bravo: Wspaniałe akcje,dryblingi...coś pięknego.Po prostu JOGA BONITO!Obie częsci Magica Alex tworzą materiał po prostu nie do opisania.TO TRZEBA OBEJRZEĆ!! Wielkie brava dla autora :bravo: :bravo: :bravo:
SEMPLICEMENTE DEL PIERO!

Obrazek

Mateo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 marca 2006, 11:07

Kolejną część Magica Alex i kolejny raz kompilatorski majstersztyk :!: . To jest coś wspaniałego dla fanów Alexa, w tym również mnie - pokaz pełnego geniuszu i magii Del Piero. Myśle, że wszyscy właśnie czekają na takie dzieła: które są o czymś innym niż wszystkie, w których możemy zobaczyć coś, czego jeszcze nie widzieliśmy :) . Obie części Magica Alex nam to w pełni gwarantują.

Według mnie druga część jest dużo fajniejsza niż pierwsza. Magica Alex I była głównie nastawiona na same unikatowe materiały, a w drugiej części do tych materiałów doszło również bardzo fajne wykonanie. Efekty, przejścia, a szczególnie napisy są bardzo fajne. Muzyka również kapitalna - aż dreszcze przechodzą po plecach :P . Tyle, że po kilku seansach katowanie ''Nostradamusa" po 13 minut może być troszkę nudne i uciążliwie :roll: . Bardzo podoba mi się ten podział na piękne podania, rzuty wolne itd, że nie ma w niej tylko samych zwodów i dryblingów.
Axel pisze:jakoś materiałów także mogłaby być lepsza
Nie ma co marudzić! :wink: . Nie można wymagać lepszej jakości tylko trzeba się cieszyć i podziwiać go za zdobycie takich materiałów - nie wiem skąd on je wytrzasnął! :shock: . Materiały, których użył są nie do zdobycia i tylko śnią się większości kompilatorów, w tym również mnie :P . To jest właśnie największa zaleta obu części Magica Alex :wink: .
Chip pisze:Szkoda że nie widziałem "Magica Alex I" :cry:
A zaglądałeś to tego topicu? :wink: . Oto link bezpośredni do Magica Alex I

TO LPE427:
I will write shortly. Magica Alex is a Magica comp! You're wonderful man! :P

ODPOWIEDZ