Losowanie LM: Znamy pary! Arsenal Londyn - Juventus
- J1897
- Juventino
o Arsenalu nigdy nie można mówić, że jest do ogrania. L'pool też był i co?... Anglicy zawsze grają swoje, nawet jak mają kryzys. w tym sezonie wg. mnie udowadniają, że są świetnym zespołem. stracili Vieire, kluczowego pomocnika, przez co wielu skazywało ich już na początku na sromotną porażkę. mimo to udało im się dotrzeć aż do ćwierćfinału CL. poza tym w lidze nie mają już dawno szans, dlatego wszystkie siły koncentrujątylko na rozgywkach europejskich.Cris pisze:Arsenal jest jak najbardziej do ogrania(...)
pierwszy mecz w Londynie, więc ważne, żeby już na starcie nie odpaść. nie możemy sobie pozwolić na stratę zbyt dużej ilości bramek, bo możemy tego na Delle Alpi nie odrobić. z L'poolem wystarczało nam 1:0, a i tak nie potrafiliśmy awansować. z Werderem awansowaliśmy bardzo szczęśliwie, więc jedyne co mnie martwi, to nasz skuteczność. mam jednak nadzieję, że chłopcy się poprawią i będziemy się cieszyć z awansu do półfinału.
- darkadis
- Juventino
Jak będziemy grać tak jak z Werderem to daleko nie zajdziemy w LM
Ale mecz z Arsenalem będzie bardzo ciekawy i być może puszczą go w TVP
co do innych meczów to według mnie najciekwiej zapowiada się konfrontacja Milanu z Lyonem.

- piotrek147
- Juventino
Moim zdaniem nie jest to najgorsze losowanie, ale mogło być lepiej. Arsenal to drużyna angielska, więc grają twardą piłkę, która może być dla nas trudna. Obawiam się także Henryego. Jest to najlepszy zawodnik Kanonierów, ale powinniśmy sobie z nimi poradzić.
Myśle, że ten emcz pokażą w TVP. Prezentuje się on dużo lepiej od innych meczów, ale zobaczymy.
Myśle, że ten emcz pokażą w TVP. Prezentuje się on dużo lepiej od innych meczów, ale zobaczymy.
www.HotKomp.pl - internetowy sklep komputerowy oraz serwis
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Widzę ze jest tu dużo optymistów którzy już myślą o półfinale a nawet finale.
Kogo byśmy nie wylosowali, bardzo bym się go bał.
W przeciwieństwie do niektórych cieszę się że trafiliśmy na zespół Angielski, musimy wreszcie zmazać z siebie ten kompleks Anglików, oprócz tego moja radość jest jeszcze większ, bo chciałem trafić na silny zespół, żeby pokazać tak naprawdę jaką siłę ma Juve.
Kogo byśmy nie wylosowali, bardzo bym się go bał.
W przeciwieństwie do niektórych cieszę się że trafiliśmy na zespół Angielski, musimy wreszcie zmazać z siebie ten kompleks Anglików, oprócz tego moja radość jest jeszcze większ, bo chciałem trafić na silny zespół, żeby pokazać tak naprawdę jaką siłę ma Juve.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- mnowo
- Qualità Juventino
Spodziewałem się kogo innego, ale jak to powiedział David Dein (wice z Arsenalu): "Losowanie to losowanie, trzeba je zaakceptować".. :roll:
Z Anglikami różnie szło. Arsenal trafia się nam trzeci raz w historii, mamy szansę wziąć rewanż za poprzednie spotkania.
Wierzę, że zwyciężymy. I że Vieira pokaże się z jak najlepszej strony. Atak? Konfrontacja Francuzów- Henry Vs. Trezeguet
Będzie ciekawie. Mam nadzieję, że nasi nie pozwolą pograć Henry'emu.
Wszyscy zawsze "są do ogrania". Milan, Werder, Liverpool.. wszyscy. Co z tego, że "są do ogrania". Rzecz w tym, żeby właśnie ich ograć!Cris pisze:No niby dobrze...Arsenal jest jak najbardziej do ogrania...
Z Anglikami różnie szło. Arsenal trafia się nam trzeci raz w historii, mamy szansę wziąć rewanż za poprzednie spotkania.
Wierzę, że zwyciężymy. I że Vieira pokaże się z jak najlepszej strony. Atak? Konfrontacja Francuzów- Henry Vs. Trezeguet

- steru
- Qualità Juventino
Losowanie według mnie bardzo dobre.Arsenal jest silnym zespołem ale uważam że jest bardziej do ogrania niż większość pozostałych teamów.Szczęście nam dopisało gdyż w przypadku ewentualnego awansu dalej nie zmierzymy się z Milanem czy Barceloną ( które są faworytami na papierze ) a z Interem z którym w tym sezonie już sobie radziliśmy.
No i najważniejsze jest to że zapewne na żywo zostanie pokazany mecz Arsenal- Juventus przecież to chyba najmocniejsza para
No i najważniejsze jest to że zapewne na żywo zostanie pokazany mecz Arsenal- Juventus przecież to chyba najmocniejsza para

- Copiczenkowiczenko
- Juventino
Ja z tej pary ciesze sie tylko z jednego powodu a mianowice takiego ze ten mecz prawie napewno obejrzymy w tvp. Mecz zdecydowanie najciekawszy.
O awans jednak moze byc naprawde trudno. Jak juz wczesniej pisaliscie z Anglikami gralo nam sie naprawde ciezko.
Jesli skutecznosc bedzie wygladac tak jak z Werderem to nie ma co liczyc na awans. Nasi musza sie naprawde zmobilizowac na to spotkanie.
Kanonierzy nie maja juz takze nic do stracenia bo Premiership wygrala juz Chelsea a w LM nie zaszliw wyzej niz cwiercfinal.
Los usmiechnal sie takze do nas bo jesli przejdziemy Arsenal to trafimy na teoretycznie gorszych przeciwnikow niz chocby Barca u Milan.
Ciekawy bedzie rowniez powrot Vieiry na Highbury i Henrego na Delle Alpi.
O awans jednak moze byc naprawde trudno. Jak juz wczesniej pisaliscie z Anglikami gralo nam sie naprawde ciezko.
Jesli skutecznosc bedzie wygladac tak jak z Werderem to nie ma co liczyc na awans. Nasi musza sie naprawde zmobilizowac na to spotkanie.
Kanonierzy nie maja juz takze nic do stracenia bo Premiership wygrala juz Chelsea a w LM nie zaszliw wyzej niz cwiercfinal.
Los usmiechnal sie takze do nas bo jesli przejdziemy Arsenal to trafimy na teoretycznie gorszych przeciwnikow niz chocby Barca u Milan.
Ciekawy bedzie rowniez powrot Vieiry na Highbury i Henrego na Delle Alpi.
- Vieira
- Juventino
Moje przeczucie mnie tym razem nie zawiodlo i tak jak obstawialem trafilismy na Arsenal
!
Bedzie to powrot Vieiry na stare smieci!Mam nadzieje ze po tym co zrobil dla tego klubu zostanie z nalezytym szacunkiem przyjety przez fanow na Highbury!Mysle ze dla niego bedzie to rowniez niesamowity mecz w koncu zagra przeciwko swoim dawnym kolegom z druzyny!Chcialbym aby ten mecz pokazal nam znowu prawdziwe oblicze Patricka Vieiry a to spotkanie okaze sie bodzcem do odzyskania dawnej formy :!: :!: :!:
Co do samego losowania to uwazam ze troche usmiechnelo sie do nas szczescie poniewaz ominelismy takie druzyny jak Lyon,Barce czy Milan :!:
W zadnym przypadku nie lekcewaze Arsenalu :naughty: (pamietajac poprzedni sezon kiedy wszyscy byli uradowani gdy wylosowlismy Liverpool a jak sie skonczylo nie trzeba przypominac) uwazam ze czeka nas ciezki 2-mecz!Pamietajmy rowniez ze z anglikami mamy ostatnio same problemy!A to ze Arsenal gra slabo w lidze nie swiadzczy o niczym poniewaz LM to zupelnie co innego :!: :!:
Tak czy inaczej mam wielka nadzieje ze skoro "teoretycznie" trafilismy na slabszych przeciwnikow bedziemy to potrafili wykorzystac :!: :!:

Bedzie to powrot Vieiry na stare smieci!Mam nadzieje ze po tym co zrobil dla tego klubu zostanie z nalezytym szacunkiem przyjety przez fanow na Highbury!Mysle ze dla niego bedzie to rowniez niesamowity mecz w koncu zagra przeciwko swoim dawnym kolegom z druzyny!Chcialbym aby ten mecz pokazal nam znowu prawdziwe oblicze Patricka Vieiry a to spotkanie okaze sie bodzcem do odzyskania dawnej formy :!: :!: :!:
Co do samego losowania to uwazam ze troche usmiechnelo sie do nas szczescie poniewaz ominelismy takie druzyny jak Lyon,Barce czy Milan :!:
W zadnym przypadku nie lekcewaze Arsenalu :naughty: (pamietajac poprzedni sezon kiedy wszyscy byli uradowani gdy wylosowlismy Liverpool a jak sie skonczylo nie trzeba przypominac) uwazam ze czeka nas ciezki 2-mecz!Pamietajmy rowniez ze z anglikami mamy ostatnio same problemy!A to ze Arsenal gra slabo w lidze nie swiadzczy o niczym poniewaz LM to zupelnie co innego :!: :!:
Tak czy inaczej mam wielka nadzieje ze skoro "teoretycznie" trafilismy na slabszych przeciwnikow bedziemy to potrafili wykorzystac :!: :!:
Ostatnio zmieniony 10 marca 2006, 15:00 przez Vieira, łącznie zmieniany 1 raz.
"L'emozione Juve" - uczucie silniejsze jak przywiązanie do ojczyzny !!
- Gotti
- Juventino
Dobre losowanie dla Juve
Jeśli powrócimy do formy z początku sezonu to rozjedziemy Arsenal, ale gorzej będzie jak zagramy z obecną formą :?
Arsenal w tym sezonie gra słabo więc jesteśmy zdecydowanym faworytem i do tego w półfinale także łatwe mecze nas czekają(na papierze).
Ciekawie zapowiada się też mecz Lyon-Milan, osobiście mam nadzieje że Lyon wygra z Milanem i zagra w następnej rundzie.

Arsenal w tym sezonie gra słabo więc jesteśmy zdecydowanym faworytem i do tego w półfinale także łatwe mecze nas czekają(na papierze).
Ciekawie zapowiada się też mecz Lyon-Milan, osobiście mam nadzieje że Lyon wygra z Milanem i zagra w następnej rundzie.
- Pirlo
- Juventino
Nierozumiem o co ci chodzi... czy ty uwazasz ze Juve sobie nieporadziBebik pisze:o Arsenalu nigdy nie można mówić, że jest do ograniaCris pisze:Arsenal jest jak najbardziej do ogrania(...)

- Railis
- Qualità Juventino
Ciekawy wynik tego losowania. Z jednej strony można się cieszyć, że spotkaliśmy taką drużynę (która od pewnego czasu nie świeci w Premiership), a z drugiej strony spotkaliśmy przeciwnika godnego siebie (Henry, Reyes, Pires itp.). Na pewno nie można powiedzieć, że jest to Łatwizna, bo Arsenal to jeden z największych klubów. Troche przyznam, że się boję tego meczu, bo Juve lubi popełniać błędy w obronie, a te będzie bezlitośnie wykorzystywał Henry. Ale chciał bym żeby Juve pokazało, że poprzednie zwyciąstwo z werderem nie było od Fuksa (tak jak większość uważa bo tak ten mecz został ukazany przez media), i przeszło do Półfinału. Sznse są realne, ale nie stawiam, że Juve przwjdzie w cuglach. Trzeba mieć nadzieję. Jeżeli pierwszy mecz będzie na Highbury to trzeba będzie grać Obronnie, i kontratakami, dobry byłby nawet remis, byle by nie przegrana, a na DelleAlpi trza będzie ich przycisnąć. Ciekawe czy go pokażą w TVP.
- Jasiek-x
- Juventino
Hm. Wolałem Barce, ale Arsenal też ma wysoki poziom więc pwinniśmy wypaść dobrze z ostanio wysuniętą ideą, że lepiej gramy z najlepszymi niż z średniakami. Moim zdaniem to losowanie jest bardzo dobre. Forza!
- white_wolv
- Juventino
Ledwo sobie poradzil?Nie opowiadaj bajek,Arsenal od poczatku do konca kontrolowal oba mecze a Henry i reszta objezdzali galacticos jak chcieli..m4Tiex pisze:Arsenal ledwo poradzil sobie z Realem chociaz wiemy jaki styl gry prezentuja teraz Gwiazdki z Madrytu:]
jakby ktos chcial to tutaj znajdziecie skrot meczu Arsenal-Real.
Co do losowania.
Jesli tylko uwolnimy nareszcie swoj potencjal to powinnismy przejsc.Jesli dalej bedziemy grac tak jak ostatnio to beda duze problemy.
"Myślę, że jest coś w naszej psychice, jakaś dziwna blokada, przez którą robimy o wiele mniej, niż byśmy mogli" --> to slowa Nedveda.Mamy prawie 3tyg aby pozbyc sie tej blokady,choc ja osobiscie mam nadzieje ze stanie sie to juz w niedziele :twisted:
Nasz potencjal jest WIELKI.
- Kame1988_Kornel
- Juventino
Mogło być lepiej :roll:
Co nie zmienia faktu ze Arsenal jest nie do przejscia, ale gra z angielskim zespołem (gdzie w składzie jest chyba 2,3 anglików :lol: ) nie bedzie łatwa, jako że jeszcze Juve nie zawsze wygrywa z zespołem z wysp :? (ManUTD, Liverpool, Arsenal z którym tez juz przegraliśmy)
Ale nie ma co dramatyzowac, tudzież cieszyć się, trzeba grać swoje i grac z najlepszymi by zdobyc puchar.
I nie trafiliśmy na Milan ani Barcelone, przynajmniej do finału
Co nie zmienia faktu ze Arsenal jest nie do przejscia, ale gra z angielskim zespołem (gdzie w składzie jest chyba 2,3 anglików :lol: ) nie bedzie łatwa, jako że jeszcze Juve nie zawsze wygrywa z zespołem z wysp :? (ManUTD, Liverpool, Arsenal z którym tez juz przegraliśmy)
Ale nie ma co dramatyzowac, tudzież cieszyć się, trzeba grać swoje i grac z najlepszymi by zdobyc puchar.
I nie trafiliśmy na Milan ani Barcelone, przynajmniej do finału

- OlgaJUVEntina
- Juventino
Pewnie, że można, bo przecież każdy jest do ogrania. "Do ogrania" nie znaczy "słabszy".Bebik pisze:o Arsenalu nigdy nie można mówić, że jest do ogrania.Cris pisze:Arsenal jest jak najbardziej do ogrania(...)
Jakie to było losowanie dla Juve okaże sie dopiero po pierwszym meczu. Niewcześniej. To jest Liga Mistrzów. Trudno tu wskazać faworytów, przewidzieć wynik. To są rozgrywki tak bardzo niepodobne do wszystkich pozostałych, a do tego nieprzewidywalne. Rządzą się zupełnie innymi prawami niż ligii krajowe, więc trudno o porównania na tej linii. Właśnie z tego powodu nie należy kojarzyć tego Arsenalu z Premiership, z tym z LM, bo można się rozczarować. Właśnie dlatego nie podejmę wyzwania oceniania zespołu z Londynu tak wcześnie, zanim nam się zaprezentują.
Szkoda, że Juve ma dopiero w finale możliwość wyeliminowania Barcelony (przydałoby sie ostudzić ich zapędy), o ile Barca tam zajdzie, bo w finał naszych piłkarzy wierzę z całych sił. :-D