Pavel Nedved: Zarabiam aż za dużo
- miloo7
- Juventino
Tez uwazam ze jeston nie tylko wspańiałym pilkarzem ale równiez człowiekiem i CHWAŁA MU ZA TOYari pisze:Nedved to klasa sama w sobie . Nie dość że wspaniały piłkarz to jeszczse wspaniały człowiek. Nie to co piłkarze pokroju Beckhama dla których liczy sie tylko kasa.
- juve21
- Juventino
To niesamowite, aż sie łezka może w oku zakręcić. To naprawde fantastyczny człowiek i wiem że powiedział to szcerze. Nawet nie wiecie jak mi sie serce łamało jak Pavel plakał po tej żółtej kartce w meczcu z Realem...( Pawel ,nie ważne gdzie przejdziesz ,nawet do Romy czy Milanu, dla mnie zawsze będziesz wielkim pilkarzem i jeszce większym czlowiekiem........
- ToMeK
- Juventino
Tak ... Nedved jest poprostu zlotym czlowiekiem ze tak powiem ... Dzieki Bogu ze nie liczy sie dla niego tylko kasa tak jak dla niektorych graczy grajacych wielkich europejskich klubach ... Forza Nedvedmiloo7 pisze:Tez uwazam ze jeston nie tylko wspańiałym pilkarzem ale równiez człowiekiem i CHWAŁA MU ZA TOYari pisze:Nedved to klasa sama w sobie . Nie dość że wspaniały piłkarz to jeszczse wspaniały człowiek. Nie to co piłkarze pokroju Beckhama dla których liczy sie tylko kasa.

- Shadow_Alex
- Juventino
A moim zdaniem az tyle to jednak sie nikomu nie nalezy. Miesiac bym pogral i juz bym byl ustawiony do konca zycia, nie szalejac... To wg mnie jest TROSZKE za duzo... No ale swiatem zadzi kasa:(
- Alexxxxx
- Juventino
Pavel jest wart karzdych pieniędz tak samo jak Alex ,obaj są tak wierni dla klubu że w niejednym wywiadzie mówylii że zarabjaja aż za dużo i że się nie zmartwią jeśli będą musili mjej zarabiać :!: :!: :!:
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Olszan
- Juventino
W sumie podziwiam go na boisku i poza nim Jest klasą samym w sobie chciałbym go kiedyś poznać bo jak poznał po papieżu że Polacy to cudowni ludzie jesteśmy w końcu sąsiadami Paweł chciałbym kiedyś z tobą pogadać
Zawsze Wierni ! ! !