Serie A: (27) JUVENTUS 3-1 Lecce
- Jasiek-x
- Juventino
Też mecz powinien wymazać złe wspomnienia z meczu w Bremie i pomóc piłkarzom w złapaniu dawnego rytmu - zwycięstwo za zwycięstwem. Wg mnie i wg spekulacji innych mecz nie będzie łatwy i raczej padnie wiele goli. Szkoda, że nie wystąpi Canna, ale to będzie kolejny sprawdzian naszej obrony grającej w osłabieniu. Licze, że nasza pomoc stanie na wysokości zadania, podobnie jak atak i pokaża Lecce jak gra się ofensywny i efektywny futbol
Wyniku znowu nie typuje, czekam za to na mase bramek i świetne widowisko. Forza!

- Daniel_FCJ
- Juventino
Ja licze w koncu ja wysokie zwycięstwo i mam nadzieje ze wyjdziemy z tego pojedynku bez straty gola:) Wierze w naszych obrońców a przedewszystkim na Blasiego
8) Typuje 4:0 obojętnie kto strzeli:P i tak po cichu licze na potknięcie sie Milanu :evil: FORZA JUVE!
P.S>Zdun fajny avatar

P.S>Zdun fajny avatar

FORZA JUVE!!!!!!
- DP
- Juventino
Niewatpliwie Juventus jest faworytem.. Ale nie można uznać że ten mecz jest już wygrany, trzeba wyjść na boisko i pokazać że miano lidera Serie A nie jest bez powodu. Po porażce w Bremie piłkarze napewno będą chcieli się pokazać z jak najlepszej strony. Licze na przekonywujące zwycięstwo - 3:0 

Moje serce jest biało - czarne a w nim Juve
- DamKam
- Juventino
Z Lecce u siebie Juventus po prostu musi wygrac i to w przekonywujacym stylu :!: Nie wyobrazam sobie, zeby bylo inaczej :roll: Doslownie blagam o powrot do wysokiej formy
Choc zdaje sobie sprawe, ze te spotkanie wcale nie musi byc latwe, szczegolnie gdy mamy problemy z zestawieniem obrony :? Nasi chlopcy musza sie zmobilizowac i zagrac z determinacja... do konca spotkania 

- Mr Cezary
- Juventino
Gramy na Delle Alpi, więc liczę na pewne, przekonywujące zwycięstwo - jak wszyscy zresztą. Obawiam się trochę, jak zagra nasza obrona podczas nieobecności Zambro, Chielliniego i Cannavaro. Oby na "0" z tyłu. Pomoc mamy silną. Może Mutu wejdzie w drugiej połowie. W ataku pewnie Zlatan-Treze, ale jakby Capello wystawił DP-Treze, to też bym się nie zdziwił. Juventus będzie chciał udowodnić, że porażka z Werderem to był wypadek przy pracy. A żeby tak jeszcze frekwencja dopisała... :roll:
PS. 7:0 to my wygramy, ale z Werderem
PS. 7:0 to my wygramy, ale z Werderem

- Swider10
- Juventino
Mam nadzieje ze Juve pokaze kto jest najlepszy w Serie A i dokopie spadkowej druzynie bo glupie by bylo stracic punkty ze slabiutkim Leece, moj typ 2:1... tak 2:1 bo widzac nasza obrone w tym meczu bardzo prawdopodobne jest ze stracimy bramke choc oczywiscie wolalbym tego uniknac. Co do frekfencji na trybunach na mecz z Leece przyjda pewnie tylko najwierniejsi fani Juve czyli ok 15-20 tys. Szczeze nie rozumiem ludzi z Turynu ja bym dal wiele zeby pojechac na Delle Alpi i zobaczyc Juve a oni mieszkaja w turynie i im na mecz sie nie chce isc tymbardziej ze kobiety i dzieci maja wstep za 1 Euro...
"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- Pilekww
- Juventino
Jak każdy licze na zwycięstwo! Ciężko bedzie w obornie bo mamy kilku kontuzjowanych ale mam nadzieje ze sobie poradzimy. Lecce bedzie walczyc o to by nie spaść więc łatwo nie będzie. Mam nadzieje ze Ibra i Treze walną bo brameczce.
Mój typ:
Juventus 3 - 0 Lecce
Ibra
Treze
Mój typ:
Juventus 3 - 0 Lecce
Ibra
Treze
"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
- Soulfly_Fanatic
- Juventino
WWW.SERIEA.PL
Są linki do meczu,tyle ze mi niedziałają:( Moze ktoś sprawdzic i mi napisać czy działa,chce wiedzieć czy u mnie niedziała czy poprostu linki lipne.Z góry thx
Są linki do meczu,tyle ze mi niedziałają:( Moze ktoś sprawdzic i mi napisać czy działa,chce wiedzieć czy u mnie niedziała czy poprostu linki lipne.Z góry thx
Another Day Another Strike,Jumpdafuckup and Fight!
- DP
- Juventino
Soulfly_Fanatic pisze:WWW.SERIEA.PL
Hmm.. Nie działaja dlatego bo się jeszcze mecz nie zaczoł

Moje serce jest biało - czarne a w nim Juve
- Mrówa
- Juventino
Jak dla Capello Lecce (19 miejsce w Serie A) to świetna drużyna to boje się o wynik tego meczu.Widać ,że Fabio tłumaczy ewentualną stratę punktów jeszcze przed rozpoczęciem spotkania. :doh:Fabio Capello pisze: "Musimy zdawać sobie sprawę, że gramy ze świetną drużyną. Są zrelaksowani, nie muszą koniecznie wygrać, są bardzo dobrze zorganizowani i zrobią, co tylko w ich mocy, żeby nam utrudnić zwycięstwo."
A zdanie ,że "są zrelaksowani i nie koniecznie muszą wygrać" to mnie normalnie z krzesła zrzuciło.Szkoda ,że nasz trener nie może chociaż raz pokazac że trenuje jedną z najlepszych drużyn w Europie i powiedzieć ,że np. "Naszym celem jest zwycięstwo, każdy inny rezultat będzie porażką"
Zamiast tego słyszymy ,że jedna z najgorszych drużyn w Serie A jest świetną drużyną.
Widać ,że Donowi brakuje jaj.
Nie będę obstawiał wyniku bo po tym co ostatnio przezentujemy to łatwiej było by znaleźć igłę w stogu siana.Oczywiście liczę na zwycięstwo.
FORZA JUVE

- Venomik
- Juventino
Bez jaj...
Pewnie dlatego mamy tylko 10 punktow przewagi do nastepnego Milanu. To wina Capello i jego braku charakteru.
Są trenerzy, którzy nawet swoje wypowiedzi podciągają pod jak najlepsze wyniki (prowokowanie a'la Mourinho) a są inni - zakochani w czasach gdy piłkę nozna można było nazwać sportem dżentelmeńskim. I choć nie mogą tego w grze pokazać (wszak wyniki są najważniejsze) to niech choć będą kurtuazyjni w swoich wypowiedziach.
Capello tak się wypowiada o drużynie, która z nami wyrywa (Werder) ale także o takich drużynach, które Juve absolutnie zdominowało.
mi tam nie przeszkadza - wręcz przeciwnie. Lubię gdy ludzie są mili.
Nie chcę, by Capello mówił: "Ta drużyna nie dorasta nam do pięt i ją zdemolujemy" nawet gdy jest to prawda. Bo nie chcę, by tak ówino kiedyś o Juve i nie chcę słyszeć ironicznych komentarzy gdy wynik meczu nie będzie dla nas korzystny.

Pewnie dlatego mamy tylko 10 punktow przewagi do nastepnego Milanu. To wina Capello i jego braku charakteru.
Są trenerzy, którzy nawet swoje wypowiedzi podciągają pod jak najlepsze wyniki (prowokowanie a'la Mourinho) a są inni - zakochani w czasach gdy piłkę nozna można było nazwać sportem dżentelmeńskim. I choć nie mogą tego w grze pokazać (wszak wyniki są najważniejsze) to niech choć będą kurtuazyjni w swoich wypowiedziach.
Capello tak się wypowiada o drużynie, która z nami wyrywa (Werder) ale także o takich drużynach, które Juve absolutnie zdominowało.
mi tam nie przeszkadza - wręcz przeciwnie. Lubię gdy ludzie są mili.
Nie chcę, by Capello mówił: "Ta drużyna nie dorasta nam do pięt i ją zdemolujemy" nawet gdy jest to prawda. Bo nie chcę, by tak ówino kiedyś o Juve i nie chcę słyszeć ironicznych komentarzy gdy wynik meczu nie będzie dla nas korzystny.
Dirty mind
- mesju
- Qualità Juventino
Co tam będziemy dużo gadać: dzisiaj liczy się tylko zwycięstwo i to w dobrym stylu! Co do wyniku z "0" na końcu - historia pokazuje, że będzie ciężko to wykonać, tym bardziej, że nasza obrona jest dzisiaj "nieco" osłabiona. Mimo wszystko liczę, że 3 pkt. zostaną w Turynie. Chcę zobaczyć dzisiaj ładną grę, zdecydowanie u zawodników i tą chęć wygrywania, której nam jakby troszkę ubyło 

- Paolo_Rossi_1982
- Juventino
Wy potraficie czytac ze zrozumieniem? Odnosze sie do tego tekstu;
Swoja drogą, Lecce zamuruje się pod własna bramka i bedzie próbowalo kontratakowac. Tyle, ze ktora ze slabszych druzyn Serie A nie gra z liderem w taki własnie sposób? Trener Empoli, Lecce czy Chievo nie bedzie tak głupi by otworzyc sie i probowac walki na całej długosci boiska. Ale skoro my nie potrafimy wygrac z druzyna ktora gra otwartą i ofensywna piłke (vide Werder), a ni pokonac słabiakow ktorzy sie murują (vide Parma) to co z nas za mistrzowie?
Capello mówiąc: Są zrelaksowani, nie muszą koniecznie wygrać ma na myśli druzyne Lecce, a nie jak sie chyba niektorym wydaje - Juventus ...Fabio Capello pisze:"Musimy zdawać sobie sprawę, że gramy ze świetną drużyną. Są zrelaksowani, nie muszą koniecznie wygrać, są bardzo dobrze zorganizowani i zrobią, co tylko w ich mocy, żeby nam utrudnić zwycięstwo."
Swoja drogą, Lecce zamuruje się pod własna bramka i bedzie próbowalo kontratakowac. Tyle, ze ktora ze slabszych druzyn Serie A nie gra z liderem w taki własnie sposób? Trener Empoli, Lecce czy Chievo nie bedzie tak głupi by otworzyc sie i probowac walki na całej długosci boiska. Ale skoro my nie potrafimy wygrac z druzyna ktora gra otwartą i ofensywna piłke (vide Werder), a ni pokonac słabiakow ktorzy sie murują (vide Parma) to co z nas za mistrzowie?
- Lakier
- Juventino
Tacy ktorzy potrafia pokonac Inter, Bayern, Rome czy Viole?Paolo_Rossi_1982 pisze: Ale skoro my nie potrafimy wygrac z druzyna ktora gra otwartą i ofensywna piłke (vide Werder), a ni pokonac słabiakow ktorzy sie murują (vide Parma) to co z nas za mistrzowie?

Ti amo Juventus per sempre.
- Mrówa
- Juventino
Ja wiem ,że On to mówił o Lecce.Może niezrozumiale coś wcześniej napisałem. 8) .Chodziło mi o to ,że Lecce jeszcze bardziej potrzebuje punktów niż Juve.A Capello twierdzi ,że niespecjalnie im zależy na punktach.Paolo_Rossi_1982 pisze:Wy potraficie czytac ze zrozumieniem? Odnosze sie do tego tekstu;
Capello mówiąc: Są zrelaksowani, nie muszą koniecznie wygrać ma na myśli druzyne Lecce, a nie jak sie chyba niektorym wydaje - Juventus ...Fabio Capello pisze:"Musimy zdawać sobie sprawę, że gramy ze świetną drużyną. Są zrelaksowani, nie muszą koniecznie wygrać, są bardzo dobrze zorganizowani i zrobią, co tylko w ich mocy, żeby nam utrudnić zwycięstwo."