Serie A: (22) Ascoli 1-3 JUVENTUS
- KINIEK
- Juventino
Zobaczmy cóż nam przyniesie kolejna, już 22 kolejka serieA. Poprzednie mecze z Empoli czy Regginą miały należeć do łatwych, lecz okazało się, że było odwrotnie. Dzisiaj sytuacja wygląda trochę inaczej, bo gramy z Ascoli na wyjeździe. Drużyna ta jest szczególnie niebezpieczna właśnie na własnym boisku i choćby dlatego nie można jej lekceważyć. Na pewno nie ma tam graczy którzy byliby w stanie w pojedynkę przesądzić o losach meczu. Widać to po liczbie zdobytych bramek przez poszczególnych piłkarzy, najwięcej mają Marco Ferrante i Sasa Bjelanovic a trafiali tylko 4-krotnie. Wynik nie oszałamiający, więc należy oczekiwać raczej zgranej gry nieźli samotnych rajdów. Mam nadzieję, że pomimo nie najlepszych prognoz wynik tego spotkania mile nas zaskoczy i znów ujrzymy pięknie grający Juventus. Czyżby w składzie miało zabraknąć Alexa? Jeśli tak to nawet nie wymaga to dłuższego komentarza, sytuacja komiczna. Ale może Ibrahimovic który dostanie szansę po raz "setny" w końcu ją wykorzysta i tym samym Capello zamknie usta wszystkim którzy nie doceniali Szweda i nie widzieli dlań miejsca w pierwszym składzie. To jednak oczywiście tak na uboczu, bo najważniejszy jak zwykle jest wynik i jeśli po prawej cyfra będzie większa niż po lewej to będzie to oznaczało nie mniej ni więcej niż to, że Capello się nie pomylił, a wszyscy kibice Juventusu będą mogli spać spokojnie, a przynajmniej do następnego meczu. Tyle na dziś, P0zdr0 :-)
FORZA JUVE!!!
FORZA JUVE!!!
- Mr Cezary
- Juventino
Masz rację, mnie chodziło o mecz z Ascoli z rundy jesiennej. Ciężko mi było inaczej zinterpretować słowa Radidama :-D PozdrQJuveFanik pisze:Radidam napisał: Mam nadzieje ze Juventus wygra pewnie lecz dobrze pamietamy ze w poprzedniej rudznie serie a juventus remisował 1-1 po pierwszej polowie, ale wygrał.
Mr Cezary napisał:
Juve już do przerwy wygrywało 2:1.
Sory Cezary, że się znowu Ciebie czepiam, ale Radidamowi chodziło chyba o mecz z Empoli, po którym rzeczywiście było 1-1 po pierwszej połowie. A Ty myślałeś chyba o pierwszym meczu z Ascoli w tym sezonie po którym po 1 połowie było 2-1...przepraszam jeśli się myle
- Vincitore
- Juventino
Nie powiem że nie obawiam się tego meczu bo obawiam się bardzo, być moze gdybyśmy grali na Delle Alpi byłbym bardziej pewny. Ascoli? nieobliczalny zespół cos w rodzaju Perugii z przed kilku lat
. Pierwszy mecz nie był przekonywującym zwycięstwem 2-1 , po pewnym czasie był nawet remis naszczęści szybko zniwelowany przez Alexa Del Piero. Chyba pierwszy raz w tym sezonie wyjdziemy w najsilniejszej jedenastce w bramce Buffon - raczej jestem spokojny o niego , obrona jeżeli po bokach będzie Balza i Zambro to będę spokojny w środku Lilian i Fabio - pewniaki. Pomoc Camoranesi, Emerson , Vieira i Nedved - o pierwszą trójke jestem spokojny. Nedved? może być trochę zmeczony po pojedynku w Coppa Italia z Romą. No i atak najwieksza niewiadoma - ja sam postawilbym na atak Zlatan - Del Piero chociaż wolałbym nie eksperymentować. Najlepszą dyspozycje prezentuje jak narazie Del Piero. Zlatan? musi wkońcu strzelić gola bo 3 bramki na napastnika takiej klasy jak Ibrahimović to jest kompromitacja , a Trezeguet mógłby wejść jako joker. Typuje skromne zwycięstwo 0-1 a gola może strzelic nawet Balzaretti byleby wywieść 3 punkty z tego gorącego terenu! 

- BartekGajda9
- Juventino
Według mnie Juve poradzi sobie z Ascoli, lecz napewno bedzie to mecz walki. Mam tylko nadzieje ze Stara Dama nie zagra tak jak z Romą ( jeśli chodzi o rezultat 3:0 !! ) a co do podstawowej jedenastki, mysle ze Alex udowodnil, iz powinien otrzymac miejsce w podstawowym skladzie...poprostu jest w formie, ale jak czuje w ataku wyjdzie Trezeguet z Ibrą wiec tu tylko Capello decyduje...Pozdro
- herr_braun
- Juventino
No dzięki wielkie, jeszcze jakby ktoś mi podał sposób, jak sprawdzić czy dany tam kanał znajduje się na cyfrze plus i pod jakim numerkiem to może bym nie pytał przy każdej okazji transmisjiKamilDeath pisze:herr_braun pisze: gdzie jest transmitowany, bo ja niegdy nie wiem gdzie to sprawdzać :oops:tutaj bedzie tylko musisz poczekac do jutra o ile sie nie myleKod: Zaznacz cały
http://64.77.87.5/sport/
![]()
- Raffikki87
- Juventino
No i kolejny mecz Juve .Trzeba to wygrać ,gdyż można zgarnąc kolejene ważne 3 punkty .wierze że dziś Zlatan się przełamię ale chciałbym aby ALex zagrał w tym meczu .Według mnie Ascoli postawi mocne warunki Juve .Wedle mojej opinii warto by było strzelić szybko bramkę a potem druga wtedy Juve mogło by spokojnie grać .Trzeba dobrze zareagować na porażke z Romą .Sampa zrobiła nam wczoraj nimało przysługe warto to wykorzystać .Trzbea wygrywac gdyz Inter tak łatwo broni nie złoży .Obrona i pomoc spokój ale jak zagra atak - O to jest pytanie ?.Miejmy nadzieje ze dobrze.Gdyby dzieisja 3 najważniejszi napastnicy Juve bramki by strzelil to by było coś .Napewno Juv ma lekki dołek formy ,jednak ile może trwac tak idołek .Czas najwyższy go przełamać i zacząć grąc jak to było w najlepszych meczach Juve w tym sezonie .
Na wielkiej scenie ¿ycia musimy zagraæ dobrze role sw± .
NIEWA¯NE CZY SERIE A ,B ,C1 ,C2 ,D ,JUVENTUS TO JEST NAPRAWDE WA¯NE .
NIEWA¯NE CZY SERIE A ,B ,C1 ,C2 ,D ,JUVENTUS TO JEST NAPRAWDE WA¯NE .
- harnasssss
- Juventino
Ostatni mecz z Ascoli Juve wygrało 2:1. Ostatnio Juve jest w kiepskiej formie ale Ascoli powinno rozgnieść :twisted: Mój typ to 2:0.
Gole:
Del Piero (jak będzie grał) lub Vieira
Trezeguet
Gole:

- Corcky
- Juventino
Składy...
ASCOLI: Coppola, Comotto, Paci, Domizzi, Tosto, Foggia, Guana, Parola, Fini, Ferrante, Bjelanovic. All. Silva.
JUVENTUS: Buffon, Zebina, Thuram, Cannavaro, Zambrotta, Camoranesi, Emerson, Vieira, Nedved, Del Piero, Trezeguet. All. Capello.
ASCOLI: Coppola, Comotto, Paci, Domizzi, Tosto, Foggia, Guana, Parola, Fini, Ferrante, Bjelanovic. All. Silva.
JUVENTUS: Buffon, Zebina, Thuram, Cannavaro, Zambrotta, Camoranesi, Emerson, Vieira, Nedved, Del Piero, Trezeguet. All. Capello.

Alessandro Del Piero ole!
- wloski
- Juventino
Hmm tak jak chłopki wy to i ja ogladąłem dzielnie BandSport z utęsknieniem na zobaczenie popisu piłkarzy Juve którzy po piewszej połowie wygrywają 3:1 , przypadkiem pomyslałem , że nagram sobie te bramki na dysk by później sobie se obejrzeć w ciszy i spokoju , jednak nie było bramek , ale studio nagrałem zaraz podam link do:
skrótu (akcje) z I połowy meczu Fiorentina - Udinese 0:0,
skrótu meczu Milan - Sampdoria 1:1,
skrót meczu Sporting Lizbona - Benfica Lizbona 3:1
pozdro
---------
ufff skończyłem zachęcam do ściągania filmików
niestety nie mam bramek Juventus , ale myśle że ktoś znajdzie to poda linki

pozdro
---------
ufff skończyłem zachęcam do ściągania filmików

Ostatnio zmieniony 29 stycznia 2006, 18:07 przez wloski, łącznie zmieniany 7 razy.
- Michael900
- Juventino
No wreście dobra gra Juve! Bravo! Wysoka forma wróciła i mam nadzieje, że zostanie jak najdłużej. Już się troche obawaiłem po meczu z Romą i Empoli. Treze pokazał wszystkim "gdzie raki zimują". Będzie ostra walka z Tonim o korone króla strzelców. Oby tak dalej.
Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki
- farmer16
- Juventino
Brawo Brawo i jeszcze raz brawo
Juve wygrywa w pieknym stylu nad beniaminkiem Ascoli 3-1. Swietna postawa Juve, a szczególnie jednego piłkarza jakim jest niewątpliwie David Trezeguet który w tym meczu zaliczył klasycznego hat-tricka. Oczywiście na ten wynik zapracował cały zespół, a nie tylko David. Świetnie tak mogę powiedzieć. Mecz śledziłem na żywo na Livescore bo zaś coś mam z TeamSpeakiem :? . Juventus w pierwszych 20 minutach Juventus już prowadził 3-0, jednak Ascoli zdobyło swoją chonorową bramkę w 33 minucie , a jej autorem był M. Ferrante. Nastroje w Juve napewno swietne bo Juventus ponownie wygrało i już powoli zbliża się do Scudetta. Milan stracił wczoraj punkty, i dzisiaj wieczorem także może je stracić Inter Mediolan. Ostatnio mówiło się, że nasi napastnicy nie potrafią strzelić gola, teraz to się, jednak zmieniło po meczu z Romą przebudził się Alex strzelając 2 bramki. Każdy liczył na dzisiejsze przebudzenie Trezegola i śweietnie nas przebudził strzelając hat-tricka.
P.S Nasz piłkarz marco Marchionni strzelił dzisiaj gola dla Parmy w meczu z Empoli który wygrali 2-1
. AS.Roma nasz przeciwnik w Pucharze Włoch także dzisiaj wygrało 3-0 nad Livorno.
Proszę o brameczki , i skrócik z dzisiejszego spotkania

P.S Nasz piłkarz marco Marchionni strzelił dzisiaj gola dla Parmy w meczu z Empoli który wygrali 2-1

Proszę o brameczki , i skrócik z dzisiejszego spotkania

Alessandro Del Piero 202 gole! i wszystko jasne !
- Łazik
- Juventino
Ja natomiast oglądałem mecz na żywo i musze powiedzieć, że Juventus przez cały mecz kontrolował wydarzenia na boisku, co zresztą nietrudno zauważyć patrząc chociażby na rezultat końcowy. Wynik coprawda mógłby być bardziej okazały ale i tak nie jest żle. Gdyby Zlatan grał troszke lepiej ale... nie będe sądził zwycięzców. Co mam powiedzieć gdy mój najlepszy piłkarz strzela w 18 minut Hat-tricka!!?? Jest poprostu pięknie ale mam nadzieje, że Inter jednak dzisiaj nie straci dystansu jaki ich dzielił go z Juve (dlaczego- tajemnica
)

- JuventinoPS
- Juventino
Po meczu jestem w znakomitym humorze!! Juve potwierdziło to co było przecież jasne, ze jest o wiele lepszym zespołem niż Ascoli... cieszy hat - trick Trezegueta który nie miał szczęścia i strzelał dwie bramki, a brakowało właśnie zawsze tej jednej...a teraz się udało...mam nadzieję, że Juve wyszło z kryzysu i będzie dalej wygrywać w fenomenalnym stylu....ze średnikami włoskiej Serie A. Jak zwykle świetnie zagrali Camoranesi i Del Piero którzy jak mówił Paulo grali z wielką lekkościa...niestety nasz Viera nie wrócił do formy jaką prezentował na początku sezonu... powiem krótko oby więcej takich meczów w wykonaniu Juve!!!