Frankowski w Wolverhampton

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Jasiek-x

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 stycznia 2006, 21:50

Dla mnie to on sie sprawdzi. Grał w wielu klubach, w wielu ligach, ma duże doświadczenie. Wg mnie szybko sie zaaklimatyzuje i pomoże "Wilkom" wyjśc do Premiership, to bedzie też chwała dla niego. Powodzenia Franek! :pray:

kubinho 10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 stycznia 2006, 23:22

W sumie to trudno ocenić czu Franek dobrze zrobił zmieniając lige, tego dowiemy sie po sezonie.

W Hiszpani czuł sie coraz lepiej. Strzelił 8 bramek, grał przyzwoicie. Ale jak ktoś wcześniej napisał że Elche miało problemy więc musieli sprzedać jakiegoś zawodnika aby się odbić choć troche od dna. Dziwi mnie jednak że Franek zmienił lige, wiadomo jak różni się styl gry na Wyspach z tym jaki sie gra w Hiszpanii. Jak wiadomo gra się tam twardo, walczy o każdą piłkę, a w Hiszpani bardziej technicznie. Wiadomo przecież ile lat ma Tomek i w jego wieku nie zawsze można znieśc taką zmianę i zaaklimatyzować się w nowym otoczeniu. Nie mniej jednak Wolverhampton to dobry klub, i ma ambicje awansowania do Premiership czego im najserdeczniej życze.
farmer16 pisze:Nie chcę, aby on jednak popełnił taki sam błąd jak Rasiak... przenosząc sie do czołowego klubu Pemiership . Jeśli zrobi podobnie to prawdopodobnie posiedzi sobie więcej niż będzie grał.
Zgadzam się. Ale myślę że Franek nie jest na tyle głupi by popełnić ten błąd.

Trzymamy za Ciebie kciuki i życzymy Ci awansu do Premiership!

Grande Juve, Vinci Per Noi
Copiczenkowiczenko

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 stycznia 2006, 00:57

Moim zdaniem Franek ma wieksza szanse wypromowac sie w 2 lidze Angielskiej niz w 2 lidze Hiszpanskiej. Wolverhampton to duzo bardziej znazny klub niz Elche, mysle ze jak najbardziej zmiana otoczenia przez franka wyjdzie mu na dobre. Wielkiej kariery moze tam nie zrobi ze wzgledu na wiek ale napewno na przyzwoite wystepy go stac i mysle ze Glosno moze o nim jeszcze byc.

ODPOWIEDZ