PW: (1/4) JUVENTUS 2-3 Roma
- RuTeK
- Juventino
Po tym sezonie Oczekuje Korony
Mistrzostwo Włoch Puchar Włoch Super Puchar Włoch i co najmniej półfinał LM
Jak By to Wszystko Wypaliłi to byłby niezmiernie szczęsliwy ! Mam nadzieje ze zniszczymy Rome tak samo jak zrobilismy to na Ich stadionie
A i ławke rezerwowych przecierz nie mamy wkoncu takiej słabej 

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- JuventinoPS
- Juventino
No i szykuje się mecz z odwiecznym rywalem jaim jest Roma! W pierwszym meczu w lidze na Stadio olimpico Juve rozgromiło As Romę 4-1. Aplikując drużynie ze stolicy Włoch trzy bramki w 6 minut...jakie zdziwienie musialiśmy przeżyć kiedy włączyliśmy telegazetę po przerwie a tu już 4-0. Mam nadzieję, że taki wynik się potórzy ale nie sądze, trzeba myśleć realistycznie, zobaczymy jak spisza się dublerzy. Do tej pory spisywali się bez zarzutów... miejmy nadzieję, że bez problemu przejdziemy romę... mam cichą nadzieję, że będe widział po raz pierwszy w roli kibica Juve wznoszy Puchar Włoch przez kapitana Alex Del Piero, ale nie kraczmy!! Mój typ to 2-1 dla JUVe brameczki walną Pesotto i Del Piero
P.S Brawo dla założyciela tematu który stanął na wysokości zadania!!
P.S Proszę po meczu o bramk i skrót, jak znajdę to sam wrzucę (zawsze rak zapowiadam a tylko raz czy dwa udało mi się jako piewrszemu wrzucić
)
P.S Brawo dla założyciela tematu który stanął na wysokości zadania!!
P.S Proszę po meczu o bramk i skrót, jak znajdę to sam wrzucę (zawsze rak zapowiadam a tylko raz czy dwa udało mi się jako piewrszemu wrzucić

Ostatnio zmieniony 25 stycznia 2006, 17:41 przez JuventinoPS, łącznie zmieniany 1 raz.
- Marianb
- Juventino
Ciekawy meczyk się szykuje tym bardziej Juve nie miało problemów w tym sezonie w meczach z As Romą.Juve ma już na koncie wygraną z As Romą,a po za tym osiągneli dobry wynik w meczu pucharowym z Fiorentiną
.

- farmer16
- Juventino
No po rozgromieniu Fiorentiny teraz czas na Romę
. Roma ostatnio zaczęła dobrze grać i mecz naprawdę może być ciekawy
. Ostatni mecz Roma wysoko wygrała z Udinese Calcio ( które w tym sezonie grało w Lidze Mistrzów ) 1-4. Napewno jest to dobry rezultat dla piłkarzy ze Stolicy Włoch. Juventus ostatnio wygrał z Empoli 2-1. W składzie Juve od bramki zagra Abbiatti który obecnie jest zmiennikiem Buffona i chyba tak zostanie, Abbiatti w tym sezonie grał dobrze w Juve, jednak Buffon powrócił po kontuzji, i zapewne za niedługo pokaże , że naprawdę zasługuję na pierwszą 11. W obronie Zebina, Kovac, Cannavaro, Pessotto. Ten pierwszy ostatni mecz zagrał z Empoli oczywiście nie cały wchodząc na boisko z ławki rezerwowych, liczę na dobry wsytęp Francuza. Robert Kovac , to będzie jego pierwszy mecz po kontuzji i mam nadzieję, że będzie to jego najlepszy mecz w barwach Juve
. W śrdoku z Kovacem , Cannavaro który w ostatnim meczu wspaniale się zaprezentował
Fabio prosimy więcej takich występów. Na prawej flance zobaczymy doświadczonego Gianluce Pessotto. W pomocy Camoranesi, Gainnicheda, Blasi, Olivera. Camoranesi na prawej flance, będzie wymiatał i dobry występ chce zobaczyć , bo ostatnio te kłótnie mnie niepokoją. Gainnicheda on rzadko kiedy pokazywał mi się na oczy na boisku, mam nadzieję, że jak jutro go zobacze to miło będę go wspominał. Manuele Blasi sam narazie nie wiem co myśleć o jego formie wypowiem się po meczu. Olivera wreszcie zagra w podstawowym składzie, dawno nie grał. W ataku duet Del Piero-Ibrahimovic liczę na ich dobry wsytęp i strzelenie bramki 

Alessandro Del Piero 202 gole! i wszystko jasne !
- Pilekww
- Juventino
Nie powiem ze pojedynek z Romą jest mi obojętny ale do Pucharu Włoch nie przywiązuje aż takiej uwagi. Wiadome jest raczej, że Capello wystawi skład rezerowy najprawdopodobniej tak samo jak trener Romy, więc wyniki mogą być różne i niespodziwane. Jednak licze ze nasza ławka pokaże klase i pokona Rzyman.
"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
- Mr Cezary
- Juventino
Biorąc pod uwagę zwyżkę formy Romy w ostatnim czasie, jutro może dojść do naprawdę trudnego meczu. Według mnie priorytetem do awansu będzie czyste konto, nawet kosztem zdobytych bramek. W rewanżu później trzeba jednak coś ustrzelić. Tak jak większość chciałbym zobaczyć w ataku Del Piero i Ibrahimovicia. Powód jest prosty: brak świerzości u Davida Trezeguet. Może ten mecz pozwoli mu na odpoczynek fizyczny, ale także i psychiczny, bo prasa zaczyna wypominać mu brak skuteczności w ostatnim czasie. Liczę na skromne 1:0, ale po bezbramkowym remisie, także nie będę rozpaczał (niech to nie zabrzmi, jakbym nie wierzył w swój klub!).
- Corcky
- Juventino
W dniu dzisiejszym szkoleniowiec Juventusu Turyn - Fabio Capello i trener AS Romy - Luciano Spalletti podali nazwiska piłkarzy, którzy znaleźli się w kadrze na pierwszy mecz ćwierćfinału Pucharu Włoch, który zostanie rozegrany w dniu jutrzejszym w Turynie. Obie ekipy nie zagrają w najmocniejszych zestawieniach.
Wśród zawodników powołanych w szeregach "Starej Damy" zabrakło Szweda Zlatana Ibrahimovica i Francuza Davida Trezegueta W kadrze "Giallorossich" nie znalaźli się także dwaj napastnicy, którzy na codzień mogą liczyć na grę w pierwszym składzie, a mianowicie nie zobaczymy na boisku Francesco Tottiego i Vincenzo Montelli. Nie zabraknie natomiast mającego problemy z kolanem Brazylijczyka Manciniego.
Kadra Juventusu: Buffon, Vieira, Pessotto, Emerson, Del Piero, Nedved, Balzaretti, Criscito, Camoranesi, Mutu, Zambrotta, Blasi, Thuram, Bonnefoi, Giannichedda, Olivera, Zalayeta, Zebina, Fabio Cannavaro, Abbiati.
Kadra Romy: Alvarez, Aquilani, Bovo, Chivu, Cufre, Curci, Dacourt, De Rossi, Doni, Mancini, Mexes, Panucci, Perrotta, Taddei, Tommasi, Rosi, Okaka, Cerci, Greko, Pipolo.
calciomercato.com
juventus.ys.pl
Zagramy zatem bez Treze i Zlatana. Szkoda. Ciekawią mnie powody dla których Ci zawodnicy nie zostali powołani... drugiej strony barykady zabraknie przede wszystkim Tottiego, a wiec nie będzie pojedynku "10" włoskiego futoblu.
Roma ostatnio imponuje mi formą, dlatego tez nasi, by wygrać muszą wznieść się na bardzo wysoki poziom. Gracze ze stolicy są na fali, a Juve ostatnio formą nie błyszczało, więc o faworyta moim zdaniem trudno.
W ataku mozna sie więc spodziewać duetu Zala -DP tak jak w ostatnim meczu z Violą. Tutaj rywal jednak znacznie bardziej wymagający, wiec napewno o zwyciestwo spokojni byc nie możemy.
Mój typ
1-1, choć serce mówi 2-1 :p
Wśród zawodników powołanych w szeregach "Starej Damy" zabrakło Szweda Zlatana Ibrahimovica i Francuza Davida Trezegueta W kadrze "Giallorossich" nie znalaźli się także dwaj napastnicy, którzy na codzień mogą liczyć na grę w pierwszym składzie, a mianowicie nie zobaczymy na boisku Francesco Tottiego i Vincenzo Montelli. Nie zabraknie natomiast mającego problemy z kolanem Brazylijczyka Manciniego.
Kadra Juventusu: Buffon, Vieira, Pessotto, Emerson, Del Piero, Nedved, Balzaretti, Criscito, Camoranesi, Mutu, Zambrotta, Blasi, Thuram, Bonnefoi, Giannichedda, Olivera, Zalayeta, Zebina, Fabio Cannavaro, Abbiati.
Kadra Romy: Alvarez, Aquilani, Bovo, Chivu, Cufre, Curci, Dacourt, De Rossi, Doni, Mancini, Mexes, Panucci, Perrotta, Taddei, Tommasi, Rosi, Okaka, Cerci, Greko, Pipolo.
calciomercato.com
juventus.ys.pl
Zagramy zatem bez Treze i Zlatana. Szkoda. Ciekawią mnie powody dla których Ci zawodnicy nie zostali powołani... drugiej strony barykady zabraknie przede wszystkim Tottiego, a wiec nie będzie pojedynku "10" włoskiego futoblu.
Roma ostatnio imponuje mi formą, dlatego tez nasi, by wygrać muszą wznieść się na bardzo wysoki poziom. Gracze ze stolicy są na fali, a Juve ostatnio formą nie błyszczało, więc o faworyta moim zdaniem trudno.
W ataku mozna sie więc spodziewać duetu Zala -DP tak jak w ostatnim meczu z Violą. Tutaj rywal jednak znacznie bardziej wymagający, wiec napewno o zwyciestwo spokojni byc nie możemy.
Mój typ
1-1, choć serce mówi 2-1 :p

Alessandro Del Piero ole!
- mnowo
- Qualità Juventino
W ataku raczej zagramy inną dwójką- Zalayeta-Mutu, tak wynika przynajmniej ze spekulacji na www.gazetta.it - piszą tam, że na bramce stanie Abbiati, w obronie zagrają Pessotto, Balzaretti, Thuram i Zebina, w pomocy najprawdopodobniej Olivera, Blasi, Giannichedda i Nedved, a z przodu wcześniej wspomniani. Del Piero ma zacząć mecz na ławie.ForzaDelPiero pisze:W ataku mozna sie więc spodziewać duetu Zala -DP tak jak w ostatnim meczu z Violą.
Rzecz jasna jak będzie w praktyce to się okaże, ale.. tak piszą :roll:
Rzekłbym, że gdybyśmy zagrali właśnie tak, to najsilniejszy skład to to na pewno nie jest, a moim zdaniem powinniśmy wykorzystać to, że gramy u siebie i zdobyć tu jakąś solidną zaliczkę przed rewanżem w Rzymie.
Trezeguet nie zagra, bo ma problemy ze ścięgnami, Ibrahimovic też odpoczywa, niektórych męczą kontuzje. Co zrobić. Musimy wykorzystać potencjał pozostałych

- piotrek147
- Juventino
Po wygranej w Serie A 4-1 z Romą wielu kibiców myśli, że znowu rozgromimy zawodników ze stolicy. Ale według mnie mecz wygramy, lecz nie tak wysoko jak w lidze. Po ostatnich trudnych meczach i niskich rezultatach z Chievo i Reginną.
Mój typ: 3-2
Bramki: Pesotto i 2 Del Piero
P.S.: Brawa dla Coolfiego za profesjonalne przygotowanie tematu.
P.S.: JuveFanik prosił o bramki i skrót więc ja poproszę o pełny mecz najlepiej torrent w rmvb.
Mój typ: 3-2
Bramki: Pesotto i 2 Del Piero
P.S.: Brawa dla Coolfiego za profesjonalne przygotowanie tematu.
P.S.: JuveFanik prosił o bramki i skrót więc ja poproszę o pełny mecz najlepiej torrent w rmvb.
www.HotKomp.pl - internetowy sklep komputerowy oraz serwis
- mateusz017
- Juventino
u nasi po 68 min 0-3 przegrywaja bu oby ten kryzys nie trwal za dlugo:(
- harnasssss
- Juventino
To było przegranie meczu na własne życzenie. Rozumiem, że Capello chce dać odpocząć piłkarzom ale bez przesady. Przecież było zaledwie 2 piłkarzy z podstawowego skąłdu. Myśle, że gdyby Alex zagrał od początku to wszystko by się inaczej potoczyło. I tak uratował nasz honor zdobywając dwie bramki. Jak ktoś będzie miał skrócik meczu lub brameczki to prosze o podanie mi linka.
- RuTeK
- Juventino
2 : 3 ! Ja tam jakos za bardzo nie przejmuje sie przegrana z Roma aczkolwiek szkoda ze mecz nie został roztrzygniety na nasza Korzysc!
W rewanzu ni zostawimy im cienia szansy na to Kto powinienen awansowac do Poł-finałów!
P.s Widzieliscie bramke Samueal Eto'o z Ostatniego Mecz z PNA ?? <miod>
P.s Widzieliscie bramke Samueal Eto'o z Ostatniego Mecz z PNA ?? <miod>
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- Yari
- Juventino
Podziekowania dla dwóch osób .
1. Dla Del Piero za dwie bramki , aczkolwiek dosyć szczęśliwe
, jednak byl chyba najaktywniejszym piłkarzem w naszym składzie.
2. Dla Capello za .... porażke :? . Kompletnie nie rozumiem zmiany ustawienia w 50 minucie . Wchodzi Del Piero i Emerson , ale za Pessotto i Olivere . Czyli przejście z 4-4-2 na 3-4-3 , ja się pytam tylko dlaczego tak wcześnie , kontrolowaliśmy gre , mieliśmy poprostu pecha , bramka sama by przyszła w końcu , wystarczyło wpuścić Del Piero za Zalayete a Emersona za GG. Pessotto i tak zbyt wiele pracy nie miał , mimo , że zawalił gola to przecież nie był zmęczony. Cóż , nie mnie krytykować trenera , ale nie podobała mi się tak szybka zmiana ustawienia co Roma wykorzystała skutecznie kontratakując .
A tak po za tym to tylko Puchar Włoch
.
1. Dla Del Piero za dwie bramki , aczkolwiek dosyć szczęśliwe

2. Dla Capello za .... porażke :? . Kompletnie nie rozumiem zmiany ustawienia w 50 minucie . Wchodzi Del Piero i Emerson , ale za Pessotto i Olivere . Czyli przejście z 4-4-2 na 3-4-3 , ja się pytam tylko dlaczego tak wcześnie , kontrolowaliśmy gre , mieliśmy poprostu pecha , bramka sama by przyszła w końcu , wystarczyło wpuścić Del Piero za Zalayete a Emersona za GG. Pessotto i tak zbyt wiele pracy nie miał , mimo , że zawalił gola to przecież nie był zmęczony. Cóż , nie mnie krytykować trenera , ale nie podobała mi się tak szybka zmiana ustawienia co Roma wykorzystała skutecznie kontratakując .
A tak po za tym to tylko Puchar Włoch

Ostatnio zmieniony 26 stycznia 2006, 23:10 przez Yari, łącznie zmieniany 1 raz.
- JuventinoPS
- Juventino
WYPOWIEM SIĘ NA GORĄCO!! Szkoda, że przegrana, ale cieszą dwie bramki Alexa Del Piero, co byśmy bez niego zrobili!! Od razu poprawił mi humor który był bardzo zły... to pokazuje charakter naszej drużyny, żeby z wyniku 3-0 podnieśc się i strzelić jeszcze dwie bramki!! To pięknie wroży przed rewanżem!! Puchar Włoch to nie są ważne rozgrywki powinniśmy skupić sie na Lidze Mistrzów, ale nie wydziałem niy tego Pucharu w rękach kapotana naszej drużyny!! Jako kibic JUVE oczywiście!! Widać, że Alexowi wraca forma już 4 bramka w tym sezonie z wolnego (Asclo, Rapid, Viola i teraz Roma) Mam nadzieję, że poradzimy sobie w rewanżu, i wygramy ten dwumecz!! PODUMOWANIE MECZU:
MINUSY (będe opierał się na komentarzach pod meczem)- było więcej kibiców Romy niż JUVE
- porażka z odwiecznym rywalem
- zła postawa obrony
PLUSY:
- dwie bramki Del Piero który się odradza
- wyjście z wyniku 3-0 na wynik 3-2
PODZIĘKOWANIA DLA:
- Boga za Del Piero
- Del Piero za dwie bramki
- Mateusszka który opowiadał pod czas meczu wiele ciekawych zdarzeń jeśli chidzi o jego "karierę" piłkarską
P.S Pozdro dla Mateusszka !!!!
MINUSY (będe opierał się na komentarzach pod meczem)- było więcej kibiców Romy niż JUVE
- porażka z odwiecznym rywalem
- zła postawa obrony
PLUSY:
- dwie bramki Del Piero który się odradza
- wyjście z wyniku 3-0 na wynik 3-2
PODZIĘKOWANIA DLA:
- Boga za Del Piero
- Del Piero za dwie bramki
- Mateusszka który opowiadał pod czas meczu wiele ciekawych zdarzeń jeśli chidzi o jego "karierę" piłkarską
P.S Pozdro dla Mateusszka !!!!
Ostatnio zmieniony 27 stycznia 2006, 08:43 przez JuventinoPS, łącznie zmieniany 1 raz.