Camoranesi odejdzie z Juve po sezonie!?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
grandejuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2006, 15:50

Ostatnio coraz czesciej słyszy sie o sporach pomiędzy Capello, a Camorem, ale nie sądziłem, że sprawy zajdą tak daleko. W razie odejścia Mauro wątpie, aby Marchionni był godnym zastępcą. Wolałbym na jego pozycji Joaquina. Za pieniądze ze sprzedaży Camora starczyłoby na transfer Hiszpana.
Jednak myśle, że Capello i Camor dojdą do porozumienia i będzie po sprawie :D

Gooray

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2006, 16:20

wlochaty pisze:sprzedajmy go, bo to ostatni dzwonek. a i tak mamy w druzynie zbyt wielu pilkarzy okolo 30
jak dla mnie joaquin moze byc, tylko czy hiszpan sprawdzi sie we wloszech?
No coment :angry: :angry: :angry:
Jak dla mnie Camoranesi jest najlepszym piłkarzem Juve!!! To On jest naszym wałem napędowym, On rozgrywa większość piłek i wreszci On asystuje przy większośći bramek!!! Dla mnie jego odejście byłoby katastrofą, a Juve na pewno straciłoby jednego z najlepszych zawodników!!!

Obrazek
Logan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2006, 16:31

nie jest to na pewno dobra informacja :/ biorac pod uwage ze i seriea.pl
o tym pisze http://www.seriea.pl/index.php?strona=news&id=49878 wiec moze cos w tym byc :( jesli mialby odejsc to niech sprowadza jakiegos wartosciowego zastepce ale nie chcialbym go widziec w innej wloskiej druzynie

Forza Juve
dres

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2006, 16:37

niema takiego piłkarza na kuli ziemskiej przynajmniejj zadne nazwisko mi sie nansuwa który mógł byc godnie zastąpic camora wiec uwazam ze to bedzie najwiekszy błąd ostatnich lat dziaŁaczy juve jak sie pozbędą mauro ale mam nadzieje ze to tylko plotka :/ ale bym dostał nerwicy jakbym go zobaczył w barwach milanu ale to by był kretynizm wzmacniac rywala

aSsItCh

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2006, 17:40

dres pisze:niema takiego piłkarza na kuli ziemskiej przynajmniejj zadne nazwisko mi sie nansuwa który mógł byc godnie zastąpic camora
Ja znam... jest nim Adrian Mutu

Swoją drągą śmiem wątpić żeby Mauro odszedł, bo jak można chcieć odejść z najlepszego klubu na świecie?

EDIT: kiedy mi zniknie ta żółta kartka? bo szpeci ona mój piękny profil a została mi ona przyznama za moje głupstwo po pijaku :P

Obrazek
Kwiat miłości rozkwita w świetle uczuć
I w nim też usycha...
Gdy nadejdzie czas by odbyć ostatnią podróż
Będę myślał o Tobie...
Paolo_Rossi_1982

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2006, 18:11

Juventus puszcza swojego najlepszego pomocnika, bo trenerowi (ktory odchodzi za rok) nie podoba sie zachowanie Mauro - co za głupoty :lol:
Czego to nie wymysla ...

spyder

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2006, 18:21

aSsItCh pisze: Ja znam... jest nim Adrian Mutu
Jeśli sie nie myle to Mutu lepiej czuje się na lewej flance. Camoranesi jest bardzo wartosciowym graczem i trzeba go zastapic rownie dobrym, ktory od razu wypelnilby luke po Mauro w razie jego odejscia.

herr_braun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2006, 18:31

Mam mieszane bardzo uczucia co do tej wiadomości. Myślę, że to plotka, ale warto od czasu do czasu pogdybać, bo w każdej plotce jest ziarnko prawdy :wink:
Z jednej strony Camor jest jednym z naszych najlepszych graczy (jeśli nie najlepszym), nie ma jednocześnie mentalności gwiazdora (chyba :wink:) co jest dużym plusem.
Z drugiej jednak strony jego następcą miałby być Marchionni, czyli piłkarz obdarzony dużym talentem i ograny już w SerieA a co ważne ciągle młody. Czego nie można powiedzieć o Mauro. Niby to optymalny wiek dla piłkarza jeśli chodzi o formę, ale już za dwa latka może być z tym gorzej. A pamiętamy jak wyszliśmy na sprzedaży Zidane'a, jednego z leszych wówczas piłkarzy... Oprócz godnego następcy sprowadziliśmy szereg młodych, dobrych graczy do dziś stanowiących o sile Juve...

Ale jednak jestem raczej na nie :smile: mamy dobrego, sprawdzonego piłkarza, a nie na wszytskich trzeba zarabiać...

DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2006, 18:38

Szczerze mowiac, to niekiedy nie rozumiem niektorych z Was :think: Co pojawi sie jakas informacja, to od razu ktos to wysmiewa w stylu: "znowu jakas glupia plotka" :roll: A jak ta "glupia plotka" okaze sie prawda :?: Ja wole byc na to przygotowany. Szczegolnie ze ostatnie wydarzenia wcale nie napawaja optymizmem jesli chodzi o pozycje Camora w klubie :( A jest to tym bardziej niepokojaca rzecz, iz Camora zawsze uwazalem za bardzo potrzebnego gracza, ktory jest czesto motorem napedowym Juve i ma naprawde wiele asyst- nie chce zeby odchodzil, on jest nam potrzebny :angry: A Marchionni moglby przyjsc swoja droga...

dres

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2006, 19:37

spyder pisze:
aSsItCh pisze: Ja znam... jest nim Adrian Mutu
Jeśli sie nie myle to Mutu lepiej czuje się na lewej flance. Camoranesi jest bardzo wartosciowym graczem i trzeba go zastapic rownie dobrym, ktory od razu wypelnilby luke po Mauro w razie jego odejscia.
Mutu sie idealnie nadaje na nastepce nedveda tym bardziej ze czech powoli konczy kariere a mauro powinien dalej wymiatac na prawej :)

Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2006, 19:52

Mam nadzieję, że to blew. Jednak z drugiej strony jest to, powiedziałbym, prawdopodobne :roll: Kłutnia z Capello, sprowadzenie Masherano - to sprowadza się do jednego :cry: Lubię Camora, bo to on w tym sezonie jest naszym motorem napędowym i chcę, żeby został w Juve jeszcze 2, 3 lata. Jednak nie ja o tym decyduję...

farmer16

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2006, 21:04

Nie jest to dla nas napewno fantastyczna wiadomość. Jednak te wszystkie pogłsoki o odejściu Camoranesiego mogą okazać się prawdą, ja jednak wierzę, że to nie są ploty i jestem optymistycznie nastawiony. Nie chcę , aby nasz prawo skrzydłowy odchodził z Juve, przez jakąś niepotrzebną kłótnię z Fabio Capello :( . Nie chciałbym , żeby to była prawda, jednak wszystko mówi samo za siebie, Juve sprowadziło do siebie Marchionniego. Modlę się, aby Camor został naprawdę szkoda tracić tak wartościowego , przydatnego gracza :( .
Kłutnia z Capello, sprowadzenie Masherano
Z tego co wiem to Juventus sprowadził Marchionniego , a nie Mascherano, chyba coś ci się pokirdało :wink:

Alessandro Del Piero 202 gole! i wszystko jasne !
Duff

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2006, 21:44

Własnym oczom nie wierze... "Karta przetargowa z Betisem" OSZALELIŚCIE?? Camra nie może odejść bez niego JUVE już nie będzie tym JUVE straci w moich oczach... Chcoaiż dalej moje serce bedzie biało-czarne ale będe nad tym ubolewał... Mam nadzieje że to jedna wielka plota.. :((

piotrek147

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2006, 23:05

Miejmy nadzieję, że tak jak w przypadku Ibry, Capello, Gigiego i Vieiry jest to tylko plotka. Na pewno Juve popełniło by wielki błąd wypuszczając Camoranesiego. Ponieważ moim zdaniem Mauro jest teraz taką siłą napędową Starej Damy jak Nedved w pamiętnym sezonie w, którym Juve awansowało do finału LM. Jedno jest pewne takiego zawodnika nie można wypuścić.

Nie oddamy Camoranesiego :!: :!:

www.HotKomp.pl - internetowy sklep komputerowy oraz serwis
Pawel_GL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2006, 23:07

Boże, tylko nie Mauro :pray: :pray: :pray:

Nie dość, że świetny zawodnik to jeszcze w genialnej formie.
15 mln?? TAK MAŁO? Za Zidane'a było 70, za Trezeguet, przed tym sezonem (czyli w okresie niepewności) było 30 z hakiem. A za Camoranesiego ma być 15??
Już sama suma śmieszy...

Ale jednak wątpię by to doszło do skutku. Kibice są do niego zbyt przywiązani, wielu dla niego przychodzi na mecze. Wiem że i tak mało ich, ale...

Ech, a już miałem nadzieję że będe słyszał o samych dobrych wieściach.

Oby plotka!

Obrazek
Obrazek
ODPOWIEDZ