Nazwa dla pubu sportowego?
- Pilekww
- Juventino
Najlepiej zeby nazwa była oryginalna! Potoczne i powszechne słowa raczej odpadają! Moze cos z języków obcych poszukaj w słowanikach czasem są to fajne hasła!
Moje propozycje: "Soccer pub", "Soccer beer", "Football"
Profesjonalistą w tej dziedzinie nie jestem ale z tylu propozycji co Ci składamy na bank co s wybierzesz!
Moje propozycje: "Soccer pub", "Soccer beer", "Football"
Profesjonalistą w tej dziedzinie nie jestem ale z tylu propozycji co Ci składamy na bank co s wybierzesz!
"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
nie wiem czemu wiekszosc z was daje nazwy czysto pilkarskie
kolega prosil o nazwe dla pubu SPORTOWEGO, moze chce tam sobie hokey czy bierki ogladac a wy mu proponujecie football pub karniak czy inny gol 
sport pub o ktorym ktos pisal jest chyba najprostrzym i jednoznacznie kojazacym sie rozwiazaniem, i kibic skokow czy olimpiady nie bedzie mial watpliwosci czy obejzy tam swoje ulubione zawody z dala od tesciowej, a co proste i kojazace sie bardzo jednoznacznie jest chyab dobrym wyjsciem (o ile juz w miescie/regionie nie ma takiego)
podobnie kibic, fan czy podobne, nie wymagajace wrecz naglosnienia czy reklamy zeby kazdy wiedzial czego moze sie tam spodziewac
z innych mniej prostych i oczywistych rozwiazan proponwal bym:
arena
cup/tournament/championship
lider

sport pub o ktorym ktos pisal jest chyba najprostrzym i jednoznacznie kojazacym sie rozwiazaniem, i kibic skokow czy olimpiady nie bedzie mial watpliwosci czy obejzy tam swoje ulubione zawody z dala od tesciowej, a co proste i kojazace sie bardzo jednoznacznie jest chyab dobrym wyjsciem (o ile juz w miescie/regionie nie ma takiego)
podobnie kibic, fan czy podobne, nie wymagajace wrecz naglosnienia czy reklamy zeby kazdy wiedzial czego moze sie tam spodziewac
z innych mniej prostych i oczywistych rozwiazan proponwal bym:
arena
cup/tournament/championship
lider
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Gałcio
- Juventino
"Przekręt" - w sam raz oddaje to co dzieje sie w całym polskim sporcie nie tylko w piłce nożnej.
Nigdy nie dyskutuj z <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>,najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem.
- Pilekww
- Juventino
No masz raceje sam sobie zaprzeczyłemMarezmo pisze:Pilekww pisze:Najlepiej zeby nazwa była oryginalna!Taaa..... Zaproponowałeś oryginalne rozwiązanie :lol:Pilekww pisze:Moje propozycje: "Football"

Pozdro
"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
- El Nino
- Juventino
Jak piłkarsko to może "Gwizdek"
(latwo bedzie skojarzyć, "idziemy do gwizdka? bedzie charakterystyczne) ", albo po prostu "sport pub". Mi osobiście bardzo spodobał sie pomysł kogoś wczesniej- "Fair Play".

- Paolo_Rossi_1982
- Juventino
:shock:RuTeK pisze:Wydaję mi się , że chcesz założyc PUB![]()
Kto to?RuTeK pisze:Juventinio
Tak, a najwiecej dla 15 latkow.RuTeK pisze:Dla wszystkich Juventinio Piwo Gratis
RuTeK pisze: Karniak
Taki w dupsko?
- Szymek
- Juventino
Hmm, muszę przyznac, że Jamal podał naprawdę ciekawą propozycję, i muszę powiedzieć, że zaproponuję to co on, bo uważam, iż to jest odpowiednia nazwa dla Pubu.Jamal_TH pisze:Ja proponuję "Fair-Play" - odnosi się ogólnie do sportu...
- Pirlo
- Juventino
No pomylił sie...kazdemu czasem sie zdarza..no ale przeciez ty od razu musisz o tym pisac bo przeciez ty jestes nieomylny :rotfl: ...żygac mi sie chce jak czytam co piszesz....Paolo_Rossi_1982 pisze:Kto to?RuTeK pisze:Juventinio
To ze ty tak lubisz to nieznaczy ze kazdy :rotfl:Paolo_Rossi_1982 pisze:RuTeK pisze: Karniak
Taki w dupsko?
Po co ty piszesz taki posty

Jestes taki załosny jak twoj avatar...
A zeby niebyła całkiem off-topic to popieram nazwe Fair-Play...
Ostatnio zmieniony 25 stycznia 2006, 10:44 przez Pirlo, łącznie zmieniany 1 raz.