Pamiętacie Michele Padovano?
- Slim
- Juventino
Michele Padovano byl wspanialym zawodnikiem Juventusu :-) strzelil piekna bramke w 96 roku w 1/4 finalu LM z Realem ustalajac wynik na 2:0 to byly piekne czasy... no i Padovano to po prostu byl wspanialy strzelec.... nie zapomne go nigdy...
- Dżejson
- Juventino
pamiętam go był dobry a może i bardzo dobry
szczególnie zapadł mi w pamięć jego gol w meczu z Realem :-D , jak odszedł z JUVE troche słuch o nim zaginął ale gdy pewnego razu oglądałem mecz ligi francuskiej FC Metz nie pamiętam z kim
to zauważyłem go :!: nadal grał na wysokim poziomie

- Slim
- Juventino
Dobrze pamietasz
mnie tez w pamieci utkwil gol z Realem i karny w finale
wtedy cala druzyna strzelila Gole
procz jednego ktory wykonywac go nie musial bo nie bylo po co ;-) Padovano byl swietnym rezerwowym as w rekawie ze tak powiem....
Cos w stylu Solskiera dla MU tylko ze o 1000% lepszym!! Tylko gdzie on teraz gra??

Cos w stylu Solskiera dla MU tylko ze o 1000% lepszym!! Tylko gdzie on teraz gra??
- Alex-10
- Juventino
W Metz grał w sezonie 1999/2000. Potem grał w 2000/2001 w Como - wtedy C1/grupa A. Ale, że w 2001/2002 grał w Regginie to nie dam se głowy uciąć. Dokładnie 12 bramek dla Juve - w tym jedna z karnego, nr 21 - (chyba pamiętam), gdzieś wtedy jak on odchodził to ja zacząłem kibicować Juve.BIANCONERI pisze:Pamiętam go jako świetnego jokera,który znakomicie grał głową.Wiem,ze po odejściu z Juventusu próbował swoich sił w Crystal Palace i FC Metz a potem gdzieś przepadł.
I CAMPIONI D'ITALIA SIAMO NOI
JU27
JU27
- juveluck
- Juventino
Ale ja dam sobie uciac. Z teg co czytalem to wlasnie chyba po tym sezonie zakonczyl kariere. Bo zadnych wiecej wstawek o nastepnym sezonie czy nnym klubie nie znalazlemAlex-10 pisze:Ale, że w 2001/2002 grał w Regginie to nie dam se głowy uciąć.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Slim
- Juventino
Oczywiscie ze o nim uslyszymy a z tego co wiem to ten sezon spedzil w COMO!!! chyba na lawce... ale byl w skladzie COMO....
W kazdym razie to jest jedna z gwiazd Juve 96 i na pewno o nim uslyszymy... a moze go kupimy
W kazdym razie to jest jedna z gwiazd Juve 96 i na pewno o nim uslyszymy... a moze go kupimy