ulubiony stadion
- OskarG
- Juventino
Tak wogóle to 71012 A juventus na meczach ligowych ma problemy z zapełnieniem stadionu :Rybeq pisze:Nierozumiem jednego :
Czemu zmniejszają pojemność , przecież automatycznie mają niższe dochody ,czy taki klub jak Juventus nie może na stadionie zgromadzić 70 tys. kibiców, ale wierzę że oni to już dobrze rozplanowali.
A za utrzymanie musi ponosic wysokie koszty.
Dlatego zmniejszenie wielkosci do 50 tysiecy jest dobrym rozwiązaniem.

- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Nie wiem czy wiesz ale stadion Barcelony potrzebuje bardziej przebudowy niż stadion Juve, camp nou jest poprostu przestażały a na najwyższe trybuny są rozdawane specjalne lornetki poniwarz bez nich na boisku widać tylko małe kropeczki, a mówię prawdę bo mój kelega jest prawie tak fanatycznym kibicem Barcy jak ja Juve.matiso pisze:Dla mnie camp nou ale jak przebuduja Delle alpi to dopiero bedzie stadionik
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- BIGGI
- Qualità Juventino
Miałem okazje sie przekonać na własne oczyADAMJUVENTUSPL pisze:Nie wiem czy wiesz ale stadion Barcelony potrzebuje bardziej przebudowy niż stadion Juve, camp nou jest poprostu przestażały a na najwyższe trybuny są rozdawane specjalne lornetki poniwarz bez nich na boisku widać tylko małe kropeczki, a mówię prawdę bo mój kelega jest prawie tak fanatycznym kibicem Barcy jak ja Juve.matiso pisze:Dla mnie camp nou ale jak przebuduja Delle alpi to dopiero bedzie stadionik

- Sergi
- Juventino
Ciekawe, czy w tym hotelu będą mieszkać przyjezdne drużyny?ADAMJUVENTUSPL pisze:nie mogę się doczekać aż go przebudują mają go przebudowąc do 2006 r.
Projekt zakłada że:
-zostanie zlikwidowana bieżnia
-stadion ma być zmniejszony do pojemności 50 tys
-podczas dni bez sportowych imprez, okolice stadionu będą tętniły życiem:
-powstaną tam multikino
-centrum handlowe
-centrum fitness
-kręgielnia
-klubowe muzeum
-ma powstać również hotel na 80 pokoi. Bezpośrednio z okien tych najdroższych będzie można oglądać przebieg boiskowych wydarzeń.
Projekt bardzo ciekawy,szkoda że u nas nie zrobią takiego stadionu w Polsce

E' BIANCONERA LA NOSTRA BANDIERA