PW: (1/8) JUVENTUS 4-1 Fiorentina
- harnasssss
- Juventino
Myśle, że już jesteśmy w ćwierćfinale :-D Żeby przejść wystarczy nam remis 0:0 lub 1:1. W przypadku 2:2 jest dogrywka, a przy każdym większym remisie (3:3, 4:4, 5:5 ...) przechodzi Fiorentina. Tylko wątpie żeby wbili Gigiemu (jeśli wróci oczywiście) więcej niż bramke
Ostatnie 10 meczów Juve z Fiorentiną:
2005-12-04 Fiorentina 1 2 Juventus
2005-12-01 Fiorentina 2 2 Juventus
2005-04-09 Fiorentina 3 3 Juventus
2004-11-10 Juventus 1 0 Fiorentina
2002-02-16 Juventus 2 1 Fiorentina
2001-12-19 Fiorentina 1 1 Juventus
2001-05-11 Fiorentina 1 3 Juventus
2001-01-06 Juventus 3 3 Fiorentina
2000-04-22 Juventus 1 0 Fiorentina
1999-12-19 Fiorentina 1 1 Juventus
Nie ma więc mowy o przegraniu meczu. :twisted:

Ostatnie 10 meczów Juve z Fiorentiną:
2005-12-04 Fiorentina 1 2 Juventus
2005-12-01 Fiorentina 2 2 Juventus
2005-04-09 Fiorentina 3 3 Juventus
2004-11-10 Juventus 1 0 Fiorentina
2002-02-16 Juventus 2 1 Fiorentina
2001-12-19 Fiorentina 1 1 Juventus
2001-05-11 Fiorentina 1 3 Juventus
2001-01-06 Juventus 3 3 Fiorentina
2000-04-22 Juventus 1 0 Fiorentina
1999-12-19 Fiorentina 1 1 Juventus
Nie ma więc mowy o przegraniu meczu. :twisted:
- farmer16
- Juventino
No jak wystarczy remis to trzeba zagrać spokojne spotkanie. Npewno nie będzie to łatwy sprawdzian naszych zawodników. Jak wiemy w pierwsszym meczu nasi Bianconerich zremisowali 2-2. I przydałaby się wygrana, abyśmy awansowali do nastepnej rundy. bW bramce Juve pojawi się Gianluigi Buffon powracający po kontuzji stopy
. Oby w tym meczu niczego złego nie doznał. Capello nie wyprowadzi napewno najmocniejszego składu tak samo od początku spotkania w Fiorentinie nie zagra ich snajper Luca Toni. Stawiam na zwycięstwo naszych 1-0 8)

Alessandro Del Piero 202 gole! i wszystko jasne !
- Michal87
- Juventino
No właśnie, ale troche sie obawiam o forme Gigiego ale w sumie jak przystało na najlepszego bramkarza na swiecie na pewno sobie poradzi... przymajmniej ja w to głeboko wierzeharnasssss pisze: Tylko wątpie żeby wbili Gigiemu (jeśli wróci oczywiście) więcej niż bramke

Ostatnio zmieniony 10 stycznia 2006, 20:00 przez Michal87, łącznie zmieniany 4 razy.
- kedzier
- Juventino
Capello celuje w zdobycie Pucharu Włoch.
Trener Juve wystawi z przodu najprawdopodobniej Del Piero w parze z Zalayetą.
Bianconeri podejmują dziś wieczorem na Delle Alpi w meczu drugiej rundy puchar Włoch zespół Fiorentiny. W pierwszym meczu na Artemio Franchi Starej Damie udało się uzyskać cenny wynik - remis 2:2, stąd Juventus zakwalifikuje się do dalszej rundy nawet przy małobramkowym remisie, jednakże Fabio Capello chce ten mecz wygrać.
"Chcemy wygrać i przejść dalej. Skład, który wybiegnie na boisko będzie nadal bardzo mocny, mimo kilku zmian. W Palermo znowu widziałem Juventus jakiego oczekuje, z odpowiednią motywacją i jakością, przy koniecznej koncentracji i determinacji.
Jestem zadowolony z tego co widziałem na boisku. Jestem także przekonany, że jeżeli będziemy kontynuować sezon przy takiej postawie to będziemy mieli wiele powodów do satysfakcji."
źródło: http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=2727
tłumaczenie: własne
Cóż wypada dodać... Dziś dostanie szansę paru zawodników, którzy do tej pory rzadziej występowali w pierwszym składzie. To z pewnością bardzo ważne, oni muszą poczuć, że Don Fabio jednak na nich liczy i powinni dawać z siebie wszystko. Według mnie inna opcja niż awans do dalszej rundy nie może nawet wchodzić w rachubę. Z ogromną niecierpliwością czekam jak rozstrzygnie się to spotkanie, moja wiara w Bianconerich jest bezgraniczna
No i ciekawe jak wypadnie Alex... :razz:
Dragon zastanawiał się nad ilością widzów... Mimo, iż sam mecz nie ma zbyt wielkiej rangi, ze względu chociażby na składy (poddane lekkiemu retuszowi
), to pod względem "kibicowskim" jest to pojedynek niezwykle atrakcyjny. Dodatkowego smaczku temu meczu dodają ekscesy jakie miały miejsce we Florencji...
Trener Juve wystawi z przodu najprawdopodobniej Del Piero w parze z Zalayetą.
Bianconeri podejmują dziś wieczorem na Delle Alpi w meczu drugiej rundy puchar Włoch zespół Fiorentiny. W pierwszym meczu na Artemio Franchi Starej Damie udało się uzyskać cenny wynik - remis 2:2, stąd Juventus zakwalifikuje się do dalszej rundy nawet przy małobramkowym remisie, jednakże Fabio Capello chce ten mecz wygrać.
"Chcemy wygrać i przejść dalej. Skład, który wybiegnie na boisko będzie nadal bardzo mocny, mimo kilku zmian. W Palermo znowu widziałem Juventus jakiego oczekuje, z odpowiednią motywacją i jakością, przy koniecznej koncentracji i determinacji.
Jestem zadowolony z tego co widziałem na boisku. Jestem także przekonany, że jeżeli będziemy kontynuować sezon przy takiej postawie to będziemy mieli wiele powodów do satysfakcji."
źródło: http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=2727
tłumaczenie: własne

Cóż wypada dodać... Dziś dostanie szansę paru zawodników, którzy do tej pory rzadziej występowali w pierwszym składzie. To z pewnością bardzo ważne, oni muszą poczuć, że Don Fabio jednak na nich liczy i powinni dawać z siebie wszystko. Według mnie inna opcja niż awans do dalszej rundy nie może nawet wchodzić w rachubę. Z ogromną niecierpliwością czekam jak rozstrzygnie się to spotkanie, moja wiara w Bianconerich jest bezgraniczna
Dragon zastanawiał się nad ilością widzów... Mimo, iż sam mecz nie ma zbyt wielkiej rangi, ze względu chociażby na składy (poddane lekkiemu retuszowi
- Mr Cezary
- Juventino
Do przerwy 3:0! Pierwsze 20 minut poprostu bomba! Wielki Alex! Ładne bramki, mógł strzelić trzęcia, ale Frey obronił, piłka jednak trafiła do Mutu, który wykończył na 3:0, więc nie narzekam :lol: Niech Alex strzeli hat trick i wtedy Capello nie będzie miał wyboru 8)
- kaper88
- Juventino
Jest to mój pierwszy post a więc na początku chciałem powitać wszystkich fanów Juve.
!!FORZA JUVE!!
A co do meczu to kolejne zwycięstwo w dobrym stylu, 4-1 dla naszych Bianconerich, hattrick Alexa, wprawpdzie trzecią bramke strzelił z karnego ale to świadczy że jego forma jest dobra, wskazuje na to fakt że Capello wpuszcza go coraz częściej na boisko. Ciesz także forma Adriana Mutu który coraz częściej zdobywa bramki i oby tak dalej :-D
!!FORZA JUVE!!
A co do meczu to kolejne zwycięstwo w dobrym stylu, 4-1 dla naszych Bianconerich, hattrick Alexa, wprawpdzie trzecią bramke strzelił z karnego ale to świadczy że jego forma jest dobra, wskazuje na to fakt że Capello wpuszcza go coraz częściej na boisko. Ciesz także forma Adriana Mutu który coraz częściej zdobywa bramki i oby tak dalej :-D
- 0k0m4N
- Juventino
I tak bedzie siedział na ławeczcceMr Cezary pisze:Do przerwy 3:0! Pierwsze 20 minut poprostu bomba! Wielki Alex! Ładne bramki, mógł strzelić trzęcia, ale Frey obronił, piłka jednak trafiła do Mutu, który wykończył na 3:0, więc nie narzekam :lol: Niech Alex strzeli hat trick i wtedy Capello nie będzie miał wyboru 8)

Forza Ibra