Kompilacja " Magica Alex " .. by LPE427

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 stycznia 2006, 19:26

Kompilacja świetna, naprawdę. Do tego jeszcze to wspaniała muzyka, naprawdę polecam!!! Co do szybkości to mi się ściągało z prędkością ok 60 kb/s więc szybko dość.

P.S Bardzo prosiłbym o link do video, w którym Alex DP wykonuje różne sztuczki, chodzi mi o takie jak w tym filmiku: http://www.maxior.pl/?p=index&id=7484&17?
Czy wogóle Del Piero coś takiego robił??? Bardzo proszę o odpowiedź.

bom

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 stycznia 2006, 19:53

mam prośbe, czy Ktoś kto juz ściągnał cały filmik mógby wrzucić go na megaupload ???

już pare razy próbowałem i za każdym razem w trakcie ściągania sie wyłącza i kopiuje tylk ok. 15 MB

wie Ktoś o co chodzi ??

Adrian_7

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 stycznia 2006, 20:23

czemu nie chce mi sie strona odtworzyc wyskakuje bialy ekran i na dole jest napisane gotowe

Paolo_Rossi_1982

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 stycznia 2006, 20:30

Poprostu Impossible is Nothing!

Filmik wspaniały, cudowny, jedyny w swoim rodzaju. Ta kompilacja obok wspominanej juz wielokrotnie "Drogi do sukcesu" jest wg. mnie najlepsza jaka siedzi obecnie w internecie, mowa oczywiście o dziełach poświęconych Alexowi. Aż w oku kręci się przysłowiowa łezka, gdy widzi się i wspomina ten fantastyczny duet Zidane-Del Piero, czego oni nie potrafili ...

Co wiecej na temat samych sztuczek technicznych - własnie taka fantacja, jaką prezentują Del Piero, Zidane, czy Ronaldinho naprawdę sprawia ludziom radość. Pragnę zauważyć, że liczne zwody, niekonwencjonalne zagrania, sztuczki techniczne w/w panów - to wszystko ma sens i przynosi jakąś korzyść dla druzyny- czy to sytuacje strzlecką, czy wyborne podanie do kolegi. Taką własnie technikę chca ogladac ludzie i wcale nie dziwie się, że media rozpisują sie nad kreatywnościa i fantazją Ronaldinho, a nie Zlatana nad czym wielu z Was tak ubolewa. Aby dowiedzieć się dlaczego tak jest wystarczy przyjrzeć się zagraniom jednego i drugiego oraz dokonać obiektywnego porówania. Może wtedy chociaż 3/4 osób które uwazają, że Brazylijczyk nie zasłuzył na Złotą Piłkę i sami najchętniej przydzieliliby ją Ibrahimovicowi, zmienią zdanie ...

Camillo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 stycznia 2006, 20:49

U mnie ten filmik trwa 20 sekund :prochno: . Zajmuje niecałe 4 mb , choć ściągałem 100 mb . Pomóżcie .

To my chłopcy ze Śląska! Zna nas cała Polska, za Ruch, za HKS, pójdziemy aż po życia kres...
Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 stycznia 2006, 23:18

Camillo pisze:U mnie ten filmik trwa 20 sekund :prochno: . Zajmuje niecałe 4 mb , choć ściągałem 100 mb . Pomóżcie .
Spróbuj ściągnąć filmik jeszcze raz. Ja miałem za pierwszym razem 40 sekund :prochno:, ale wtedy ściągnęło mi się tylko 7 %. Swoją drogą nieźle się ludzie musieli rzucić na to cacko, skoro tak serwer nawala :lol:

piotrek147

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 stycznia 2006, 15:32

Kompilacja naprawdę warta oglądnięcia wiele razy. Świetne wstawki z gry. Wreszcie ktoś zrobił kompilacjo o zagraniach Alexa a nie tylko o jego bramkach. Ze zniecierpliwieniem czekam na pracę najlepszego na forum kompilatora czyli Mateusszka. Mam nadzieje, że dotrzyma słowa i zrobi kompilacje o trickach DP.

www.HotKomp.pl - internetowy sklep komputerowy oraz serwis
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 10 stycznia 2006, 15:45

Wreszcie coś konkretnego :D Cóż mogę więcej rzec? Alex na zawsze pozostanie geniuszem. Aż gdzieś środku robi się mimo wszystko smutno, że teraz jest rezerwowym...kto by pomyślał. Naprawdę szkoda, no ale ja zdania Capello nie śmiem podważać. Choć nie ukrywam, że zobaczyłbym eksprymantalne zestawienie z 3 napastnikami, w tamtym sezonie stosowaliśmy ten wariant np: w meczu z Realem (Alex[Treze], Ibra, Zala). No ale kto zasiadłby na ławce?
Mam nadzieję, że dziś Del Piero znów o sobie przypomni, bo już czekam na 200 gola w barwach Juve 8)

Filmik ściągałem 5 razy, aż za 5 ściągnąl się cały :prochno:

Obrazek
Radidam

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 stycznia 2006, 15:59

:bravo: :bravo: Poprostu swietna kompilacja dzisiaj ja dopiero obejrzałem. Swietna muzyka , swietne akcje Alexa przed kontuzja i po niej. Fajne sa dodane filmy z FIFY :P jak alex robi pietki itd. Widac ze Alex jest boski i jego akcje sa niesamowite. Szkoda ze został tak brutalnie sfaulowany w meczu z Udinese moze teraz Alex miałby kilka Zlotych Pilek ? Poprostu GRANDE ALEX !

Obrazek
sebastian10

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 stycznia 2006, 16:39

warto go sciagnac niewiele jest takich filmikow .Moze ktos ma jakis fajny o nedvedzie bo o tym pilkarzu nie moge nigdzie znalesc co on niema fanow

kramnik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 stycznia 2006, 16:49

Hmmm - zawod, naprawde kompilacja prezentuje to wszytsko co o Del Piero mozna ukazac - niestety - repertuar strasznie ubogi, czyli pietka i ruleta, taka jest obiektywna prawda, ale to nie jest super dziwne - bo kazdy kto zna prawde ten wie, ze z Aleksa super technik nigdy nie byl. A porownywanie go do Roniego to poprostu zenada - co dopiero porownywac go do Ibrahimovica, gdyby tak cala te kompilacje porownac chocby z technika Zlatana tylko z tego sezonu - wypadlby Aleks przy nim naprwde blado- Paolo widac, ze go kochasz, ale jeszcze mozesz sie zmienic - naprawde. Kompilator zrobil co mogl, ale jesli ktos jest sentymentalny (a kto nie jest ?? chyba tylko ja) - to wmowi sobie, ze jest "geniuszem". Aleksa kiedys podziwialem nie za technike, ale za niezwykla gre - ale teraz wszyscy obracaja kota ogonem, naprawde nic niezwyklego...

Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 stycznia 2006, 18:43

kramnik pisze:bo kazdy kto zna prawde ten wie, ze z Aleksa super technik nigdy nie byl. A porownywanie go do Roniego to poprostu zenada - co dopiero porownywac go do Ibrahimovica, gdyby tak cala te kompilacje porownac chocby z technika Zlatana tylko z tego sezonu - wypadlby Aleks przy nim naprwde blado
Aż żal mi Cię chłopie :roll: Myślisz, że jak Zlatan czy Ronnie zrobią swój taniec z piłką, to każdy inny piłkarz który wykorzystuje inne zwody ma słabą technikę?! Poprostu mnie rozśmieszasz... z Alexa super technik nigdy nie był :rotfl: :rotfl: Wybacz, ale to tylko Twoje zdanie i masz do niego pełne prawo. Tylko nie zdziw się, że gdy je powtórzysz, to spotka Cię podbna reakcja jak z mojej strony :lol:

Del Rajko

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 stycznia 2006, 18:52

Świetny filmik :!: Ja nie miałem żadnych problemów przy jego zasysaniu :shock: Fakt, faktem że trwało to dość długo ale warto było :twisted: Gorąco polecam :smile: :dance: Nie ma sensu się więcej rozpisywać, to trzeba po prostu zobaczyć :twisted:

T-Bar

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 stycznia 2006, 19:10

Radidam pisze:: Fajne sa dodane filmy z FIFY :P
To nie Fifa tylko Pes 5 8)

A co do filmku jest świetny tylko troche ta muza przynudza :smile: w kółko to samo. Jeszcze takiegp filmku nie widziałem prawie żadnej bramki same zwody i tricki to były czasy kiedy Del Piero czarował :roll: .....
Dzięki za link :wink:

sebacyc

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 stycznia 2006, 19:47

Mógłby któś wrzucić filmik na rapida bo ja mam problem z ściągnieciem z tej stronki

ODPOWIEDZ