Moggi : Abiatti wraca do Milanu
- seba99
- Juventino
Szkoda, że tak klasowy bramkarz nie zostanie w Turynie i zasili szeregi "wroga" :evil: Najlepszym rozwiązanie byłby transfer do klubu, w którym Abiatti byłby numerem 1 między słupkami. Z jego potencjałem i umiejętnościami siedzenie na ławce nie powinno mieć miejsca. Zarówno w Turynie, jak i Mediolanie ciężko będzie mu wywalczyć miejce w pierwszej jedenastce, więc dobrze by się stało, gdyby znalazł nowy, solidny klub na miarę jego umiejętności!!
Dumni po zwycięstwie, wierni po porażce
- Zielak**Juve
- Juventino
Abbiati jest swietnym zmiennikiem dla Buffona, ktory w ostatnim czasie lapie drobne kontuzje, ale i tak Buffon jest nr uno w bramce Juve! 

Juve, historia wielkiej miłości,
biel, która obejmuje czerń.
Chór, który się wznosi naprawdę dla Ciebie.
Juventus ** Torino

biel, która obejmuje czerń.
Chór, który się wznosi naprawdę dla Ciebie.
Juventus ** Torino

- BartekGajda9
- Juventino
Mysle ze Juve zle robi pozbywając sie Abbiattiego. Był on dobrym zmiennikiem na Gigiego, wkoncu za jego kadencji na bramce Juve tracilo mało goli. Chcialbym aby został w Turynie - w szeregach naszej druzyny
"To trochę dziwne, ale uwierzcie mi, w życiu nie popełniłem większego błędu", "Obecnie pracuję nad tym, żeby móc wrócić do Juventusu" - tak Canna WRACAJ !!
- Kiciuś
- Juventino
Chciałbym by Abbiati został w Juve. To jest bardzo dobry bramkarz, byłby świetnym zmiennikiem Buffona w meczach Serie A ze słabszymi zespołami. Musimy byc mu wdzieczni, za to że przez całą pierwszą część sezonu zastępywał kontuzjowanego Buffona i to w tak wspaniałym stylu. :-D :-D