Mecze Juve na TeamSpeaku
- Szilgu
- Juventino
Pomysł moim zdaniem świetny ale pod jednym warunkiem-nie będzie to wzajemne pokrzykiwanie a jedna osoba będzie robiła za komentatora
w innym wypadku uważam że nie ma sensu czegoś takiego robić..... Noi trzeba znaleźć komunikator dzięki któremu będzie można stworzyc konferencje na większą ilość osób..... w każdym razie jestem na tak ale jak już powiedziałem (napisałem) tylko wtedy kiedy będzie to w postaci komentowania meczu a nie rozmowy 

- Negri
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Ja się zgłaszam. Wydaje mi się że dobrze komentuję. Poza tym mam lekką wymowę i praktykę w komentowaniu meczów (komentowałem zawody szkolnewloski pisze:a ja sądze żeby zrobić tak jakoś ,zeby jeden gadal przez mikrofon tzn byl komentatorem typu "szpak" ogladał mecz i nadawał wtedy to by była super sprawa

- blk01
- Juventino
Jak ma być komentator to radio internetowe
możemy załozyc. Juve Poland radio
http://www.skylove.pl/music.php
przeczytalem, chyba nietrudne tylko trzeba mieć raczej stałe IP a nie jak neostrada

http://www.skylove.pl/music.php
przeczytalem, chyba nietrudne tylko trzeba mieć raczej stałe IP a nie jak neostrada
- seba
- Juventino
Przydało by się żeby nasz komentator mógł oglądać mecze które ma komentować. Może to co napisałem wydz się śmieszne ale jeśli nie bedzie meczu Juve w LM w telewizji publicznej (TVP 1, TVP 2) to należałoby żeby komentator posiadał dostęp do meczu, czyli w tym przypadku Polsat Sport, na którym prawdopodobnie bedzie mecz lub jakiś inny (zagraniczny) kanał na którym pokażą mecz Juve. Poza tym to bardzo dobrze by bylo jakby była mozliwość komentowania meczy z Serie A nie tylko z LM.
Ja też mógłbym komentować mecze ale niestety takiego dostepu nie mam.
Ja też mógłbym komentować mecze ale niestety takiego dostepu nie mam.
- BOOM
- Juventino
Z tego co mi wiadomo jest taki program TeamSpeak, dziala jak Skype :twisted: tyle, ze nie ma ograniczen co do ilosci osob, a zasada jego dzialania jest podobna do irca - tez zaklada sie pokoj itd. i chyba mozna by zalozyc haslo na pokoj ktory na JP tylko podany by bylo...
taka to moja skromna sugestia
a co do pomyslu to uwazam go za bardzo fajny, tyle ze pewny jestem, ze nie wypali (juz przy 5 osobach by ciezko bylo
)
taka to moja skromna sugestia
a co do pomyslu to uwazam go za bardzo fajny, tyle ze pewny jestem, ze nie wypali (juz przy 5 osobach by ciezko bylo

- Negri
- Juventino
Chętnych, którzy chcieli by chcieli pomoc mi i Gregorowi de Ptasiorowi prosimy o kontakt ze mną lub z Gregorem. (priv, gg lub email) Mamy nadzieje, ze mimo przeszkód uda nam się ten projekt wdrożyć w życie (ew. może założymy radio) a na razie szukamy dobrych propozycji na program (lub coś do radio) i szukamy przede wszystkim osob ktore pomoga nam działać
Mamy nadzieję, ze znajda sie osoby chetne do pomocy oczywiscie bezinteresownej 
EDIT:Mile widziana platforma (Cyfra+, Polsat Cyfrowy)

EDIT:Mile widziana platforma (Cyfra+, Polsat Cyfrowy)
Ostatnio zmieniony 09 grudnia 2005, 21:37 przez Negri, łącznie zmieniany 1 raz.
- Cube - fan Juve
- Juventino
Teamspeak, Ventrilo - dzięki tym programom może słuchać baaardzo dużo osób. 

- Negri
- Juventino
Słuchajcie potrzebujemy osoby z Canal+ i osoby z Polsat Sport bo inaczej pomysl upadnie zanim w ogole sie narodzi :roll: wiec mam nadzieje ze jakis fan sie zglosi i bedzie komentowal mecze z C+. Do pomocy zgłosili się na razie:
:puck: Shickit
:puck: BOOM
:puck: Seba
Na razie postarajcie się nam pomóc w odnalezieniu dobego serwera do radia (wiemy, że to na pewno będzie radio) i jak juz zaklepiecie konto na tym radio to skontaktujcie się z Gregorem (on wybierze najlepsze) a jesli jeszcze nie probowaliscie zakladac konta to wbijajcie do mnie ja wam powiem co i jak.
:puck: Shickit
:puck: BOOM
:puck: Seba
Na razie postarajcie się nam pomóc w odnalezieniu dobego serwera do radia (wiemy, że to na pewno będzie radio) i jak juz zaklepiecie konto na tym radio to skontaktujcie się z Gregorem (on wybierze najlepsze) a jesli jeszcze nie probowaliscie zakladac konta to wbijajcie do mnie ja wam powiem co i jak.
- Szilgu
- Juventino
jeśli chodzi o C+ i Polsat Sport to posiadam ten drugi......Damianinho 15 pisze:Słuchajcie potrzebujemy osoby z Canal+ i osoby z Polsat Sport bo inaczej pomysl upadnie zanim w ogole sie narodzi wiec mam nadzieje ze jakis fan sie zglosi i bedzie komentowal mecze z C+. Do pomocy zgłosili się na razie:
Shickit
BOOM
Seba
Na razie postarajcie się nam pomóc w odnalezieniu dobego serwera do radia (wiemy, że to na pewno będzie radio) i jak juz zaklepiecie konto na tym radio to skontaktujcie się z Gregorem (on wybierze najlepsze) a jesli jeszcze nie probowaliscie zakladac konta to wbijajcie do mnie ja wam powiem co i jak

- BLACK_WHITE FIGHTERS
- Juventino
Można spróbować :-D wydaje mi sie ze tak byśmy sie łatwiej dogadali 8) i wszystko byłoby lepiej poukładane niz na czacie!
- ledbetter
- Juventino
Około 2 lata temu sam wpadłem na ten pomysł, tyle że był to wtedy program Paltalk. Oprócz Seiru i Alexxxxx'a nikt nie uznał tego pomysłu za dobry dlatego pomysł upadł, więc i myślę że, tym razem będzie podobnie ..
we believe.
- Negri
- Juventino
Jeśli lecą tam mecze Juve to bardzo dobrze, ogólnie nie potrzebujemy platform, tylko kanałów z meczami Juve po prostu źle się wyraziłem. Trzeba po prostu oglądać mecz i dopiero nadawać na radio, oczywiście trzeba mieć mikrofon, neta z niezłą szybkością i błysk komentatora w głowieShickit pisze: jeśli chodzi o C+ i Polsat Sport to posiadam ten drugi
Trzy osoby to było za mało. My mamy już 5, które wyraziły chęć na udział w tym projekciku, więc wszystko jest na dobrej drodze. Nie wiemy tylko, czy te radio będzie w stanie nadawać do wszystkich fanów Juve (ograniczenia przepustowości :roll: ) ale mamy nadzieję, że podczas meczów jak najwięcej ludzi będzie podpiętych do radia.AdriaNeQ pisze:Około 2 lata temu sam wpadłem na ten pomysł, tyle że był to wtedy program Paltalk. Oprócz Seiru i Alexxxxx'a nikt nie uznał tego pomysłu za dobry dlatego pomysł upadł, więc i myślę że, tym razem będzie podobnie ..
My tu mówimy cały czas o radio. Coś takiego jak konferencja odrzucamy, ponieważ tylko byśmy sie przekrzykiwali i raczej nikt by nikogo nie rozumial. A jeszcze goście z reklamami, to już w ogóle byłby tam syf kompletny, a poza tym założenia i tak były na jedną osobę mówiącą a resztę słuchającą więc najlepiej założyć radio i dać hasło Juventinim i niech słuchają, a nie zrobić młyn na konferencji gdzie każdy by gadał od siebie i nic by z tego nie wychodziło.BLACK WHITE FIGHTERS pisze:Można spróbować wydaje mi sie ze tak byśmy sie łatwiej dogadali i wszystko byłoby lepiej poukładane niz na czacie!
- m4Tiex
- Juventino
Program TeamSpeak 2 to jest bardzo dobry program ja moze znajde jakis serwer bo gram w Tacitacl Ops i jak gram mecze klanowe to siedzimy na teamspeak 2 .Mialem kiedys zalozony serwer TS2 na swojim lączu i wszyscy mogą siedziec na jednym kanale ale odrazu mowie jak duzo osob gada w jednym czasie jest bardzo duzy szum .Ale to jest lepszy program od skype bo skype zabiera duzy upload a TS malusko
Aaaa...aaaaa mocniej