Gdzie można kupic koszulke Buffona????????

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
El_chico_a_Coruna

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lutego 2004, 20:25

Ja Wam wspolczuje jesli chcecie cos kupowac w Juvestore...
Ceny zabojcze jesli je przeliczyc na zlotowki, a poza tym patrzylem kiedys ile kosztuje wyslanie koszulki do Polski. Koszulka okolo 70 euro, a wysylka... 65 :shock: :shock: :shock:

Ja w Juvestore kupilem tylko jedna rzecz - buciki :D
Sa piekne :-D :-D :-D

http://www.juvestore.com/dettaglio.asp?id_prodotto=144

Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lutego 2004, 20:32

przeglądałem rózne stronki i zobaczyłem że koszulke Buffona jest mnóstwo z tym że sa to koszulki różowe i te co grają piłkarze na innych pozycjach !!! a ta z długimi rękawami ( prawidłowa bramkarska ) można ją znaleźć na www.buffononline.com i tam jest sklep !! ;d ale są tez na innych sklepach ... wystarczy wpisać na www.google.pl koszulki piłkarskie lub football kits albo t-shirts i jest !!! :D http://www.juvestore.com/dettaglio.asp?id_prodotto=5 jest tu !!! :D ale jak zamówisz tu to nie zapłacisz 120-160 zł tylko 675 !!!!!! po szybkich obliczeniach można do tego dojśc !! :D lolowe ceny i wogóle przesyłka mnie zmiażdżyła !!! :shock: :D

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 12 lutego 2004, 20:55

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze: Ja równeiż mam duży problem z dostaniem koszulki Gigiego :cry: Nigdzie niemogę jej znaleźć a tak mi zależy. Ahhh tylko są Kahna i Bartheza :evil:

P.S Biggi serdeczne gratulacje z okazji 1000 posta :!: :wink: Jako 1 P.S Biggi serdeczne gratulacje z okazji 1000 posta :!: :wink: Jako
Uhhuu, odświeżył sie temacik :wink:
Dragon, nie łacz, przecież masz już tę koszulkę bardzo ładną :D Kupiłem na allegro z seoznu 01-02, to był świetny projekt bluzy bramkarskiej, te kości :twisted: Ahhhh.

....P.S Biggi serdeczne gratulacje z okazji 1000 posta :!: :wink: Jako P.S Biggi serdeczne gratulacje z okazji 1000 posta :!: :wink: Jako

Hehehe, ale ten czas leci :wink: :wink:

Obrazek
Pavciooo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 lutego 2004, 18:47

Na targu :evil:

ODPOWIEDZ