Kto wygra Puchar Polski w sezonie 2005/2006
- Łazik
- Juventino
Ja tylko zaluje, ze to nie bedzie Wisła Kraków, ale juz w nastepnym sezonie podwójna korona i finał LM z Juve 

with best regards
copyright by Łazik
- Co będziemy robić tej nocy, Móżdżku?
- To samo co każdej, Pinky...
- Sprobujemy zawładnąć nad światem!!
copyright by Łazik
- Co będziemy robić tej nocy, Móżdżku?
- To samo co każdej, Pinky...
- Sprobujemy zawładnąć nad światem!!
- MiłoszKauzal
- Juventino
PP powinna wygrac Wisła Kraków. Nie jestem z Krakowa ale dla mnie to najlepszy zespół też jestem za Legią kibicuje oby dwoma zespołom 

- Vincitore
- Juventino
Szkoda że Wisła Odpadła już dobre pare miesiecy temu :doh: , kibicować Legii i Wiśle to troche nie na miejscu ....MiłoszKauzal pisze:PP powinna wygrac Wisła Kraków. Nie jestem z Krakowa ale dla mnie to najlepszy zespół też jestem za Legią kibicuje oby dwoma zespołom
Co do tematu to sądze że będzie to Lech Poznań albo Legia , ostatecznie postawię jedank na Wojskowych

- Chip
- Juventino
Tak naprawdę nie interesuje się za bardzo Pucharem, dla mnie najważniejsza jest liga. A Puchar to taka sprawa drugorzędna, taki puchar pocieszenia. No ale jeśli miałbym już na kogoś stawiać no to oczywiście na Legie, której jestem kibicem( mój drugi klub po Juve). Tak w ogóle to myślę że Legia skonczy ten sezon w podwójnej koronie. Oby!!!
"Czyż to, co daje szczęście człowiekowi, musi być następnie źródłem jego cierpień?"-Johann Wolfgang Goethe
- paku
- Juventino
A ja sie wyłamie i postawie na Zagłębie
Klub z Lubina wyelminował Wisłe głównego kandydata do tego trofeum. Oczywiscie w dwu meczu lepsi byli Zagłębianie, i wywalczyli awans
Zagłębie ma niesamowitego Iwańskiego, który za pare miesięcy powinien stac się reprezentacyjnym pomocnikiem.
Natomiast co do Legii, żal mówic ale zostana w tym seoznie z niczym
Pozdrowienia dla Legionistów
(L) 

Klub z Lubina wyelminował Wisłe głównego kandydata do tego trofeum. Oczywiscie w dwu meczu lepsi byli Zagłębianie, i wywalczyli awans

Zagłębie ma niesamowitego Iwańskiego, który za pare miesięcy powinien stac się reprezentacyjnym pomocnikiem.

- paku
- Juventino
Wycofuje się z tego. Głównym kandydatem wg. mnie jest Kielecka Korona.paku pisze:A ja sie wyłamie i postawie na Zagłębie![]()
Klub z Lubina wyelminował Wisłe głównego kandydata do tego trofeum. Oczywiscie w dwu meczu lepsi byli Zagłębianie, i wywalczyli awans![]()
Pozdrowienia dla Legionistów
(L)
a Dlaczego ? a może m.in dlatego
uchar Polski: Legia pogrążona, historyczny sukces Korony!
Piłkarze Kolportera Korony Kielce zostali czwartym półfinalistą Pucharu Polski. W rewanżowym meczu 1/4 finału beniaminek Orange Ekstraklasy pokonał na własnym boisku po dogrywce Legię Warszawa 3:0 (1:0, 2:0).
Legioniści, 12-krotni zdobywcy Pucharu Polski, wygrali pierwszy mecz, rozegrany jesienią w Warszawie 2:0. W rewanżu kielczanie, dla których awans do półfinału tych rozgrywek jest największym sukcesem w historii klubu, byli drużyną zdecydowanie lepszą i wygrali zasłużenie.
Prowadzenie dla podopiecznych Ryszarda Wieczorka zdobył kapitalnym uderzeniem z 30 metrów Arkadiusz Bilski. Na 20 minut przed końcem meczu kielczanie, za sprawą debiutującego w złocisto-krwistych barwach Krzysztofa Gajtkowskiego, odrobili straty z pierwszego meczu.
W dogrywce padł tylko jeden gol. Ku radości gospodarzu zdobył go najlepszy strzelec Orange Ekstraklasy, Grzegorz Piechna.
Półfinałowym rywalem Korony będzie Zagłębie Lubin. W drugiej parze zmierzą się Lech Poznań i Wisła Płock.
http://sport.onet.pl/1274096,wiadomosci.html
Korona szaleje

Korona także wprowadzi wielke zamieszanie wsród czołówki ligowej, narazie utrzymują 3 miejsce w lidze, jest to doskonała pozycja do ataku Mistrza Polski :!: Kandydatów do Mistrzoswa Polski jest trzech, Wisła, Legia i wspomniana Korona.
Pozdrawiam
- Robert 10
- Juventino
Ja obstawiam na Korone Kielce
choć bardziej przepadam za Wisłą Kraków. Myśle że Korona wygra bo ma w składzie wielu utalentowanych graczy a przede wszystkim kiełbase ( Piechna ). Jak również korona wyelminowała Legie z PP
FORZA JUVE

FORZA JUVE
- Apollo_83
- Juventino
Legia na kolanach
. Kurcze aż się łezka w oku kręci po takim meczu
Sam obstawiałem remis ale to było kilka m-ce wcześniej. Widać, że Koronka bardzo dobrze się przygotowała do sezonu
Skorko Legia odpadła to nie pozostaje mi nic innego jak typowanie Korony na Mistrza Polski
Bravo Bilu za bramkę, pierwsza klasa. Bravo dla Legii za doping
Cieszy fakt, że ultrasi Korony powrócili
.

- kedzier
- Juventino
No i cóż rzec? Nikt nie stawiał na Wisełkę Płock, a tu sensacja ( czy aby na pewno?
)! Nie Legia, nie Lech, już dawno nie Wisła Kraków
Rzadko mam okazję cieszyć się z sukcesów moich lokalnych kopaczy, dlatego teraz nie mogłem odmówić sobie tej przyjemności. Szacunek dla tych, którzy stawiali na Zagłębie, do zobaczenie w finale... Lubinianie dokonali niebagatelnego wzmocnienia, takim z pewnością jest nowy prezes Mirosław Jabłoński. To on ściągnął przecież do Płocka cały zaciąg Bałkańców, dlatego zna ich możliwości, od podszewki. Dodatkowo, drużyna prowadzona przez Franza Smudę, radzi sobie wyjatkowo dobrze w lidze. To będą na pewno interesujące spotkania. Wiślacy już raz mierzyli się z Zagłebiem w tym sezonie, po interesującym spotakaniu Nafciarze wygrali 3:2. Dla nas, płocczan, jest to już drugi finał Pucharu Polski, po raz pierwszy zmierzyliśmy się w nim z Wisłą Kraków (2003 r.). Wyjazdowe spotkanie po golu Jelenia wygraliśmy 1:0, by u siebie polec aż 0:3... Może tym razem się uda?
Oto terminarz dwumeczu:
Zagłębie Lubin - Wisła Płock, 26 kwietnia 2006
Wisła Płock - Zagłębie Lubin, 3 maja 2006
Do zobaczenia na stadionie
P.S. Grazie Zbigniew Zakrzewski

Zagłębie Lubin - Wisła Płock, 26 kwietnia 2006
Wisła Płock - Zagłębie Lubin, 3 maja 2006
Do zobaczenia na stadionie

P.S. Grazie Zbigniew Zakrzewski